× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνεχίζει τις περιοδείες ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ‑ΚΙΝΑΛ Γιώργος Πετρέλλης

Επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών, συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εστίασης «Ασπίδα» και περιόδευσε σε Πέτρα και Μήθυμνα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/5/2023

Συνεχίζει τις περιοδείες ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ‑ΚΙΝΑΛ Γιώργος Πετρέλλης

Κατά το τελευταίο τριήμερο ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Πετρέλλης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Συγκοινωνιών Μυτιλήνης και να συζητήσει με τους εργαζομένους εκεί τα προβλήματά που τους απασχολούν, τα κυριότερα των οποίων είναι : Η υποστελέχωση, αφού πολλών υπαλλήλων λήγουν οι συμβάσεις και έχουν προσφύγει σε ασφαλιστικά μέτρα για να συνεχίσουν να εργάζονται , το κτιριακό  όπου ναι μεν έχει γίνει προκήρυξή αλλά χωρίς αποτέλεσμα  κ.α. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης την Παρασκευή είχε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου καταστημάτων εστίασης ΑΣΠΙΔΑ και ενημερώθηκε για τα επίκαιρα σημαντικά ζητήματα του κλάδου όπως το θέμα των εισφορών περιόδου Covid  που θα κάλυπτε το κράτος αλλά βεβαιώνονται  στους λογαριασμούς των, το αίτημα για εφαρμογή επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ  όλο το έτος και όχι μόνον κατά τις περιόδους χαμηλής κίνησης, σταθερή μείωση ΦΠΑ στο 9%, ευνοϊκότερους όρους για το ΕΣΠΑ σε τοπικό επίπεδο καθόσον  πολλοί ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες του κλάδου δεν πιάνουν τους τζίρους που απαιτούνται λόγω μειωμένης τουριστικής  κίνησης και μεταναστευτικών ροών.

Ακόμη το Σάββατοκύριακο περιόδευσε στα χωριά της Πέτρας και του Μολύβου και συναντήθηκε με γνωστούς φίλους και εκπροσώπους φορέων της περιοχής ευχόμενος να είναι προσοδοφόρα η τουριστική σεζόν που τώρα ξεκινά. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ