× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στον Τάρλα «το παιχνίδι της ζωής μας»

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΜΑΛΕΚΑΣ

Δημοσίευση 30/4/2023

Στον Τάρλα «το παιχνίδι της ζωής μας»

Η σημερινή ημέρα δεν είναι μια απλή Κυριακή. Ο φίλαθλος κόσμος της Λέσβου δεν θα πάει στον «Ταρλά« για να παρακολουθήσει έναν απλό αγώνα του Αιολικού. Η τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος απέναντι στον "Ιστορικό" θα χαραχθεί ανεξίτηλα στη μνήμη χιλιάδων φιλάθλων του Αιολικού. Η ημέρα που θα ξημερώσει, είναι μία από αυτές που θα μνημονεύουμε για πάρα πολλά χρόνια. Στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Κυριακή 30 Απριλίου θα αναβιώσουν μνήμες, κάποιοι θα κλάψουν, κάποιοι θα δικαιωθούν, μα πάνω απ' όλα θα γίνει μια νέα αρχή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αιολικός πέτυχε για πολλούς το ακατόρθωτο. Μια δύσκολη χρονιά από πολλές απόψεις, όμως στο τέλος ο ήλιος ανέτειλε. Τεχνικό επιτελείο και κυρίως οι ποδοσφαιριστές έφεραν εις πέρας την αποστολή τους. Αγωνία, άγχος, ατελείωτες ώρες δουλειάς από τη διοίκηση και τους αφανείς ήρωες έπιασαν τόπο. Έμεινε μόνο να μπει η σφραγίδα, κάτι που θα γίνει με κάθε επισημότητα απέναντι στον Πανιώνιο. 

Αλήθεια ποιος δεν θέλει να βρίσκεται στις 4 το απόγευμα σε μια θέση στο γήπεδο; Ποιος δεν θέλει να χειροκροτήσει, να φωνάξει ΑΙΟ, να ζήσει αυτές τις συγκλονιστικές στιγμές. Οι νέοι, τα μικρά παιδιά, θα δουν για πρώτη φορά πρωταθλητή τον Αιολικό στη Γ Εθνική. Η ομάδα της Λέσβου έχει μπροστά της τους αγώνες των play offs, όμως και εκεί θα κάνει αυτό που πρέπει. H Super League 2 είναι πιο κοντά όσο ποτέ!

Ο Αιολικός βρίσκεται μια ανάσα από το να κόψει πρώτος το νήμα, μετά από σχεδόν 4 δεκαετίες. Αυτό θα συμβεί ακόμη και με τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως άπαντες στο στρατόπεδο των Μυτιληνιών στο μυαλό τους έχουν μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Με την ψυχολογία στα ύψη ο Αιολικός θέλει να δώσει τη μεγαλύτερη χαρά στους φιλάθλους του, ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον χρήσει επίσημα πρωταθλητή. Να είσαι εκεί, να είστε εκεί! 

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Η βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο

Δράσεις ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης και μιας νέας περιβαλλοντικής φιλοσοφίας θα πραγματοποιηθούν στην Πέτρα - Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αρχίζει η κατασκευή των δικτύων του βιολογικού της νότιας Μυτιλήνης

Το Ελεγκτικό Συνέδριο πάγωσε την δεύτερη φάση του έργου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Γιορτή της Kούνιας στο Ακράσι Λέσβου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου διοργανώνει και φέτος μια ξεχωριστή γιορτή στην πλατεία του χωριού την Λαμπροδευτέρα 6 Μαΐου, στις 11 το πρωί.
ΔΡΑΣΕΙΣ

Αναβιώνει το έθιμο της Κούνιας στην Αγρα

Την Δευτέρα 6 Μαΐου στην πλατεία της Άγρας στις 12:00 το μεσημέρι
ΔΡΑΣΕΙΣ

Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία στη Μυτιλήνη

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 με αφετηρία από την Πλατεία Σαπφούς, στις 5:00 το απόγευμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή κριτική σε Γεωργιάδη από το ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

Ήρθε για να κόψει κορδέλα σε νοικιασμένο κτήριο σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ούτε φέτος το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις του ΠΙΚΠΑ

Στο μακρινό μέλλον, χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα, μεταφέρεται η λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων της Νεάπολης. Απαιτούνται να γίνουν και άλλα έργα ενώ αναζητείται χρηματοδότηση δηλώνει ο δήμαρχος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο πρώτος απολογισμός της Δημοτικής Αρχής Χριστόφα

Τις ενέργειές της το πρώτο διάστημα ανάληψης των καθηκόντων της περιγράφει σε ανακοίνωση η Δημοτική Αρχή Μυτιλήνης με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Χριστόφα.
ΥΓΕΙΑ

«Έτοιμο ως τα Χριστούγεννα το Κέντρο Υγείας Μανταμάδου»

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του στην περιοχή. Τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος
ΒΙΒΛΙΟ

Νέα έκδοση για το Αγιασώτικο Καρναβάλι

Στην έκδοση γίνεται συνοπτική αναφορά στην ιστορική διαδρομή του εθίμου, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό
ΧΩΡΙΑ

Αυτοψία Χριστόφα στα έργα του Ευεργέτουλα

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας επιθεώρησε την αγροτική οδοποιία και τα έργα που γίνονται στην περιοχή
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νέα κόντρα για το ακίνητο της ΑΔΕΛ στη Θερμή

Αποχώρησε η παράταξη Κουφέλου από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης