× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το Κέντρο Υγείας και το Γηροκομείο επισκέφθηκε ο Ιάσων Πιπίνης στο Πλωμάρι

Συνεχίζει την προεκλογική δραστηριότητα του ο υποψήφιος βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας και σύμβουλος του Πρωθυπουργού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/4/2023

Το Κέντρο Υγείας και το Γηροκομείο επισκέφθηκε ο Ιάσων Πιπίνης στο Πλωμάρι

Τον “Μιχαλέλειο Οίκο Ευγηρίας” και το Κέντρο Υγείας επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής νομού Λέσβου με την Νέα Δημοκρατία κ. Ιάσων Πιπίνης στην περιοδεία του στο Πλωμάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Πιπίνης ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού επανέλαβε ότι στο σχέδιο του για τη Λέσβο προτεραιότητα είναι ο τομέας της υγείας. “Η ενίσχυση των δομών Υγείας, όπως είναι τα Κέντρα Υγείας, για εμένα προσωπικά είναι η πρώτη προτεραιότητα. Οι συμπολίτες μας πάνω από όλα πρέπει να έχουν την αίσθηση της ασφάλειας, ότι αν τους συμβεί κάτι θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν εδώ. Έχω δεσμευτεί δημόσια πως έχοντας την θεσμική ιδιότητα του βουλευτή θα διεκδικήσω, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της νέας διακυβέρνησης, να καλύψουμε τις πιο βασικές ανάγκες που έχουμε”, δήλωσε ο κ. Πιπίνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Πιπίνης ενημερώθηκε και από τον διευθυντή του “Μιχαλέλειου Γηροκομείου” κ. Στεφανο Σανιδά για τα προβλήματα χρηματοδότησης που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα, ενώ μίλησε και με ηλικιωμένους. “Το Ίδρυμα, με σημαντική προσφορά στον τόπο μας, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Για να λυθεί το πρόβλημα βιωσιμότητας που υπάρχει πρέπει να διερευνήσουμε με προσοχή τους τρόπους χρηματοδότησης που υπάρχουν, τόσο από την κυβέρνηση όσο και από άλλους φορείς ή και ιδιώτες”, υποστήριξε ο κ. Πιπίνης.

Ο κ. Πιπίνης επισκέφθηκε και την ποτοποιϊα “Βαρβαγιάννης” αλλά και το Μουσείο, όπου συνάντησε τους κυρίους Στάθη και Ανδρεά Βαρβαγιάννη. Συνομίλησε επίσης με εργαζόμενους και ενημερώθηκε για την εξαγωγική δραστηριότητα της επιχείρησης αλλά και για τις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν για το επόμενο διάστημα.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, με καταγωγή από το Μεσότοπο, σε ανοικτή συνάντηση με κατοίκους, στη Λέσχη “Βενιαμίν ο Λέσβιος” στο Πλωμάρι, αναφέρθηκε στο σχέδιο του για τη Λέσβο. “Το σχέδιο μου για τη Λέσβο μπορεί να αναμορφώσει τα νησιά μας. Βάζουμε νέες προτεραιότητες, την υγεία, τους συμπολίτες μας με αναπηρίες, την ανάπτυξη του τουρισμού, την αναστροφή της πληθυσμιακής συρρίκνωσης στα χωριά μας και φυσικά τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς μας. Να αφήσουμε πίσω νοοτροπίες του παρελθόντος και να δουλέψουμε όλοι μαζί με σχέδιο”, τόνισε ο κ. Πιπίνης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ