× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το Πλωμάρι επισκέπτεται σήμερα ο Ιάσων Πιπίνης

Συναντήσεις και επαφές του υποψηφίου βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/4/2023

Το Πλωμάρι επισκέπτεται σήμερα ο Ιάσων Πιπίνης

Επίσκεψη στο Πλωμάρι θα πραγματοποιήσει σήμερα Πέμπτη ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης. Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού μεταξύ άλλων θα επισκεφθεί τον Μιχαλέλειο Οίκο Ευγηρείας, το Κέντρο Υγείας αλλά και τον Πυροσβεστικό σταθμό, ενώ θα συναντήσει επαγγελματίες και εμπόρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Πιπίνης στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματίσει ανοικτή συνάντηση με κατοίκους στη Λέσχη «Βενιαμίν ο Λέσβιος» στο Πλωμάρι. «Το Πλωμάρι είναι ένας από τους σταθμούς της μεγάλης περιοδείας στα χωριά μας, που έχω ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο στη Λέσβο, χαρτογραφώντας τα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας. Ιδιαίτερα αγαπημένος και σημαντικός τόπος, αξίζει να ακούσουμε με προσοχή τις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας», αναφέρει ο κ. Πιπίνης σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο.

Μετά την δημόσια στήριξη που εξέφρασε ο πρώην βουλευτής κ. Παύλος Βογιατζής, στην υποψηφιότητα του κ. Πιπίνη, αλλά και την συνάντηση με ισχυρό συμβολισμό με τον Σύμβουλο της κυβέρνησης κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, τις επόμενες ημέρες αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, και άλλες προσωπικότητες του νομού να εκφράσουν τη στήριξη τους στην υποψηφιότητα του κ. Ιάσονα Πιπίνη, εν όψει των εκλογών.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ