× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κυκλοφοριακή ζούγκλα έξω από τα σχολεία της Καλλονής

Απίστευτες εικόνες με βαρέα φορτηγά, στρατιωτικά οχήματα και ΙΧ αυτοκίνητα, τις μεσημεριανές ώρες που σχολούν οι μαθητές και προσπαθούν να διασχίσουν το δρόμο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/3/2023

Κυκλοφοριακή ζούγκλα έξω από τα σχολεία της Καλλονής

Μία απίστευτη κυκλοφοριακή ζούγκλα κυριαρχεί έξω από τα σχολεία, Δημοτικό και Γυμνάσιο  της Καλλονής ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που σχολούν οι μαθητές. Όπως μπορεί να δει κανείς στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του «Ν» τα παιδιά κάνουν μανούβρες μεταξύ αυτοκινήτων, βαρέων  φορτηγών και στρατιωτικών οχημάτων για να περάσουν το δρόμο ενώ ακόμη και ο τροχονόμος που έχει αναλάβει τη ρύθμιση της κυκλοφορίας δείχνει να τα έχει χαμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι περισσότεροι γονείς επιλέγουν να πάρουν το παιδί τους με αυτοκίνητο από το σχολείο και παρκάρουν ακριβώς έξω από το κτίριο παρά το γεγονός ότι σε κοντινή απόσταση υπάρχει χώρος στάθμευσης και γενικά αρκετοί  ελεύθεροι χώροι εκεί γύρω. Σε κάθε περίπτωση επισημαίνει ο συμπολίτης μας που ανέφερε το περιστατικό, υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος με θύμα κάποιο παιδί που προσπαθεί να διασχίσει το δρόμο.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ