× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης στη Μυτιλήνη

Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις την Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/11/2019

Εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης στη Μυτιλήνη

Με καταθέσεις στεφανιών από τις στρατιωτικές και πολιτικές αρχές της Λέσβου στο άγαλμα της Εθνικής Αντίστασης στο Μακρύ Γυαλό κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού εναντίον των στρατευμάτων κατοχής (1941 – 1944).
Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής 24 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσημη δοξολογία, στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος και εκφώνηση του πανηγυρικού από την δημοτική σύμβουλο και εκπαιδευτικό Εριφύλη Χιωτέλλη. Να σημειωθεί ότι από την δοξολογία απουσίαζε εκπρόσωπος του Δήμου Μυτιλήνης. Αμέσως μετά ετελέσθη από τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης Ιάκωβο επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Αγάλματος της Εθνικής Αντίστασης στο Μακρύ Γιαλό. Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, ο Αντιδήμαρχος Στρατής Δαγκλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου Άρης Χατζηκομνηνός, ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Με πυξίδα τον πολίτη» Εριφύλη Χιωτέλλη καθώς και ο Γιώργος Ζέρβας πρόεδρος του Συνδέσμου Εαμικής Εθνικής Αντίστασης. Επίσης παρούσες ήταν η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Μαρία Παπαδανιήλ και η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου Καίτη Στρατάκη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ