× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Κάστανα, δώρα, ζεστό κρασί και Χριστουγεννιάτικη διάθεση στην Ερμού»

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Μυτιλήνης διοργανώνει σειρά γιορτινών δράσεων τις επόμενες ημέρες στην κεντρική αγορά. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται την Τετάρτη 21 και την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσίευση 17/12/2022

«Κάστανα, δώρα, ζεστό κρασί και Χριστουγεννιάτικη διάθεση στην Ερμού»

Με αισιοδοξία και εορταστική διάθεση ξεκινά η περίοδος του διευρυμένου ωραρίου λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στην αγορά της Μυτιλήνης με πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις στην Ερμού και σε όλους τους εμπορικούς δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ουσιαστικά η εφαρμογή του διευρυμένου ωραρίου ξεκινά από σήμερα Σάββατο όπου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 4 το απόγευμα και θα συνεχισθεί έως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή  η αγορά θα είναι ανοιχτή πρωί και απόγευμα έως τις 9 το βράδυ ενώ την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.  Ανοιχτά θα είναι εξάλλου τα μαγαζιά και αύριο Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Μιλώντας στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι»  ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης για τον  προγραμματισμό των εκδηλώσεων στην αγορά της Μυτιλήνης, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πρώτα μετά την περίοδο του κορονοϊού που γιορτάζονται με συνθήκες κανονικότητας στην αγορά κι έτσι αποφασίστηκε να τονωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η διάθεση και η ψυχολογία των καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όλες οι μέρες στην αγορά της Μυτιλήνης, αναφέρει ο κ. Μουτζούρης, θα έχουν γιορτινό χαρακτήρα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όμορφη μουσική στο πνεύμα των ημερών που θα ακούγεται από τα ηχεία σε όλη την αγορά. Από εκεί και πέρα ιδιαίτερη βαρύτητα θα δώσουμε στις Τετάρτες 21 και 28 Δεκεμβρίου, σε μια προσπάθεια να ενισχύσουμε τις ημέρες αυτές και να προσκαλέσουμε τον κόσμο να κατέβει νωρίτερα στην αγορά.

Σε τέσσερα σημεία της αγοράς τις ημέρες αυτές θα παίζουν μουσικοί γνωστοί  djs της Μυτιλήνης ενώ στη συνέχεια τέσσερα συγκροτήματα θα παίζουν ζωντανά σε κεντρικά σημεία. Ειδικότερα οι ΕΦΑΠΑΞ θα παίξουν στο κέντρο της αγοράς, η Νάσια Δαφιώτη με το Γρηγόρη Μολυβιάτη στο Γενί Τζαμί, οι Άνιμα και οι Ανιμάτο που θα παίξουν σε δύο ακόμη σημεία.

Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει δυνατότητα για face painting ενώ θα γίνεται και διανομή μπαλονιών. Σε τέσσερα σημεία της αγοράς, ακόμη θα διανέμεται ζεστό κρασί αρωματισμένο με πλούσια μυρωδικά και ζεστά κάστανα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας θα υπάρχει δυνατότητα για photo booth και οι συμπολίτες μας θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί με τις οικογένειές τους  με τον Άγιο Βασίλη.

Στο τέλος της βραδιάς θα κληρωθούν πλούσια δώρα σε μια λαχειοφόρο αγορά για όλους όσοι ψωνίσουν την ημέρα αυτή από τα καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου».

Όπως σημείωσε ο κ. Μουτζούρης οι εκδηλώσεις αυτές χρηματοδοτήθηκαν κατά μεγάλο μέρος από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και καταστηματάρχες της αγοράς που προσέφεραν και αυτοί χρήματα στην προσπάθεια που γίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο λόγος για τον οποίον προχωράμε σε αυτές τις δράσεις  επισημαίνει ο Γιάννης Μουτζούρης, δεν είναι τόσο η αύξηση του τζίρου μας, αλλά κυρίως η δημιουργία γιορτινής ατμόσφαιρας στους εμπορικούς δρόμους ώστε οι συμπολίτες μας που θα έρθουν για ψώνια να απολαύσουν ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι».

Αναφερόμενος ο Γιάννης Μουτζούρης στις προσδοκίες των εμπόρων από τις γιορτές, σημειώνει ότι μετά από ένα δύσκολο Νοέμβρη που προηγήθηκε, μόλις την εβδομάδα αυτή ξεκίνησε λίγο να ζεσταίνεται η αγοραστική κίνηση η οποία όλοι ελπίζουν ότι θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστό το Τσαρσί Χαμάμ τη Μεγάλη Παρασκευη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Προσβάλλετε την υπόληψή μου, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη»

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης περνά στην αντεπίθεση με ανακοίνωσή του και απαντά στην παράταξη «Νέα δράση - νέος Δήμος» και στα όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για το ακίνητο στη Θερμή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δωρεά ρουχισμού στον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Β. Αιγαίου Μιχαήλ Σεβδυνίδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αυτοανακηρύχθηκε ανεπιθύμητος…»

Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ για τον Άδωνι Γεωργιάδη
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Συστάσεις από την Πυροσβεστική για την αντιπυρική περίοδο

Δείτε αναλυτικά τα όσα πρέπει να προσέχουν οι πολίτες για την αποφυγή πυρκαγιάς
ΧΩΡΙΑ

Παρέμβαση για την επαναχάραξη γραμμών αιγιαλού και παραλίας

«Όχι άλλες καθυστερήσεις» αναφέρει η Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός και Κοινωνικός Σύλλογος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tίμησαν τους Μυτιληνιούς εκτελεσμένους της Καισαριανής

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μια όμορφη πράξη στην Παναγιούδα

Τοποθετήθηκαν κάδοι ανακυκλωσης καπακιών για φιλανθρωπικό σκοπό
ΔΡΑΣΕΙΣ

Η βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο

Δράσεις ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης και μιας νέας περιβαλλοντικής φιλοσοφίας θα πραγματοποιηθούν στην Πέτρα - Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αρχίζει η κατασκευή των δικτύων του βιολογικού της νότιας Μυτιλήνης

Το Ελεγκτικό Συνέδριο πάγωσε την δεύτερη φάση του έργου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Γιορτή της Kούνιας στο Ακράσι Λέσβου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου διοργανώνει και φέτος μια ξεχωριστή γιορτή στην πλατεία του χωριού την Λαμπροδευτέρα 6 Μαΐου, στις 11 το πρωί.
ΔΡΑΣΕΙΣ

Αναβιώνει το έθιμο της Κούνιας στην Αγρα

Την Δευτέρα 6 Μαΐου στην πλατεία της Άγρας στις 12:00 το μεσημέρι