× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Γιώργος Στρατηγέλλης ξανά πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου

Δεύτερη θητεία στην νεολαία του κυβερνώντος κόμματος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/11/2022

Ο Γιώργος Στρατηγέλλης ξανά πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου
Φωτό Αρχείου

Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου με ανακοίνωση της η ΟΝΝΕΔ ανακύρηξε τους Προέδρους και τους υποψήφιους Προέδρους Νομαρχιακών Επιτροπών. Στην οργάνωση της Λέσβου επανεκλέγεται Πρόεδρος ο Γεώργιος Στρατηγέλλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ανακοίνωση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρει:
«Σήμερα το απόγευμα αναρτήθηκε στο επίσημο ιστότοπο της ΟΝΝΕΔ η Ανακοίνωση Ανακήρυξης Προέδρων & Υποψηφίων Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ όπου εκλέγομαι για 2η συνεχή θητεία ως Πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Λέσβου.
Ξεκινώντας από το μεγάλο σχολείο την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνη και παίρνοντας όλα τα εχέγγυα ώστε να εξελιχθώ και να διατελέσω Γραμματέας πόλης το 2017 μέχρι και την σημερινή 2η εκλογή μου ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου ανασύρω στην μνήμη μου πολλές όμορφες στιγμές, εκλογικές διαδικασίες, γενικές συνελεύσεις, συνέδρια και αναμνήσεις.

Απ' όλα αυτά ίσως το πιο σημαντικό που μένει, είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που χτίζεις με αυτούς που συνεργάζεσαι. Με τις νέες και τους νέους που έχεις τις ιδέες ανησυχίες και προβληματισμούς αλλά και που προσπαθείς ωστε να αντιμετωπίσεις όλα αυτά τα ζητήματα συνολικά.
Αυτοί οι άνθρωποι τους οποίους και ευχαριστώ θερμά είναι ο Γραμματέας Αγροτικών φορέων της ΝΔ Ανδρέας Καρασαρίνης, ο Συντονιστής Διατομεακού Οργάνου ΝΔ Κώστας Τσιαγκλιώτης, ο Γρηγόρης, η Φλωρα, ο Κώστας, ο Νίκος, ο Κώστας, ο Δημήτρης, ο Γιάννης, η Ευδοκία, ο Δημήτρης, ο Βαγγέλης, ο Προκοπης και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια. Τα μέλη της προηγούμενης Νομαρχιακης αλλά και όσες και όσους ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα μας για μια μεγάλη ΟΝΝΕΔ Λέσβου που απαριθμεί εκατοντάδες μέλη.

Οι ιδιότητες απο μόνες τους δεν φέρνουν αποτέλεσμα. αποτέλεσμα φέρνουν οι ομάδες. Έτσι λοιπόν θα συνεχίσουμε στον δρόμο που μάθαμε. Το δρομο της διάδοσης προς πάσα κατεύθυνση των φιλελεύθερων ιδεών και των αρχών της Νέας Δημοκρατίας.Ξεκινάμε την νέα τριετία εν όψει των κρίσιμων εθνικών εκλογών που διακυβεύεται η συνέχεια της πρόοδου της χώρας έναντι του ενδεχόμενου της παλινδρόμησης στον αναχρονισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα πιο δυνατοί δίπλα στο Πρόεδρο μας Ορφέα Γεωργίου,
ακόμα πιο μαζικοί δίπλα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ακόμη πιο σίγουροι δίπλα σε κάθε νέα και νέο Έλληνα πολίτη!»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Η βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο

Δράσεις ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης και μιας νέας περιβαλλοντικής φιλοσοφίας θα πραγματοποιηθούν στην Πέτρα - Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αρχίζει η κατασκευή των δικτύων του βιολογικού της νότιας Μυτιλήνης

Το Ελεγκτικό Συνέδριο πάγωσε την δεύτερη φάση του έργου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Γιορτή της Kούνιας στο Ακράσι Λέσβου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου διοργανώνει και φέτος μια ξεχωριστή γιορτή στην πλατεία του χωριού την Λαμπροδευτέρα 6 Μαΐου, στις 11 το πρωί.
ΔΡΑΣΕΙΣ

Αναβιώνει το έθιμο της Κούνιας στην Αγρα

Την Δευτέρα 6 Μαΐου στην πλατεία της Άγρας στις 12:00 το μεσημέρι
ΔΡΑΣΕΙΣ

Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία στη Μυτιλήνη

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 με αφετηρία από την Πλατεία Σαπφούς, στις 5:00 το απόγευμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή κριτική σε Γεωργιάδη από το ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

Ήρθε για να κόψει κορδέλα σε νοικιασμένο κτήριο σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ούτε φέτος το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις του ΠΙΚΠΑ

Στο μακρινό μέλλον, χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα, μεταφέρεται η λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων της Νεάπολης. Απαιτούνται να γίνουν και άλλα έργα ενώ αναζητείται χρηματοδότηση δηλώνει ο δήμαρχος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο πρώτος απολογισμός της Δημοτικής Αρχής Χριστόφα

Τις ενέργειές της το πρώτο διάστημα ανάληψης των καθηκόντων της περιγράφει σε ανακοίνωση η Δημοτική Αρχή Μυτιλήνης με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Χριστόφα.
ΥΓΕΙΑ

«Έτοιμο ως τα Χριστούγεννα το Κέντρο Υγείας Μανταμάδου»

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του στην περιοχή. Τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος
ΒΙΒΛΙΟ

Νέα έκδοση για το Αγιασώτικο Καρναβάλι

Στην έκδοση γίνεται συνοπτική αναφορά στην ιστορική διαδρομή του εθίμου, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό
ΧΩΡΙΑ

Αυτοψία Χριστόφα στα έργα του Ευεργέτουλα

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας επιθεώρησε την αγροτική οδοποιία και τα έργα που γίνονται στην περιοχή
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νέα κόντρα για το ακίνητο της ΑΔΕΛ στη Θερμή

Αποχώρησε η παράταξη Κουφέλου από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης