× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Το λουκέτο στην Εθνική Μήθυμνας πλήττει τις τουριστικές επιχειρήσεις»

Επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Καλλονής για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/11/2022

«Το λουκέτο στην Εθνική Μήθυμνας πλήττει τις τουριστικές επιχειρήσεις»

Την επιστολή διαμαρτυρίας προς την Διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, για το λουκέτο στο υποκατάστημα της Μήθυμνας δημοσιοποίησε  Εμπορικό Σύλλογος Καλλονής. Στην επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος του Συλλόγου Βαγγέλης Χαλκοδαίμων  μεταξύ άλλων  σημειώνεται, ότι η  διακοπή της λειτουργίας του μοναδικού  υποκαταστήματος θα αποτελέσει  ένα ακόμη πλήγμα  στην τουριστική και επιχειρηματική δραστηριότητα της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Καλλονής προς την Εθνική Τράπεζα έχει ως εξής: 

 «Όπως καταλαβαίνουμε εμείς, ως κάτοικοι  της Δυτικής Λέσβου , από την στιγμή   που δεν διαψεύσατε (τουλάχιστον έως τώρα) την φημολογία  διακοπής   λειτουργίας του υποκαταστήματος   Μολύβου (407) στις 18/11/2022  υποθέτουμε ότι   έχει προγραμματιστεί    να υλοποιηθεί.

Το συγκεκριμένο υποκατάστημα, το  γνωρίζετε πολύ καλά, εξυπηρετεί  γύρω  στα 15  χωριά στην ευρύτερη  περιοχή του Μολύβου , πάνω από 250 επιχειρήσεις     με τις ανάγκες στήριξης   τους και  φυσικά το τουριστικό μας  προϊόν,  όπου πάνω από το 70% κατευθύνεται στις περιοχές ευρύτερα στην περιοχή του Μολύβου .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Η διακοπή της λειτουργίας του μοναδικού  υποκαταστήματος θα αποτελέσει  ΕΝΑ ακόμη πλήγμα  στην τουριστική και επιχειρηματική δραστηριότητα της περιοχής.  Θα συντελέσει  στην υποβάθμιση  της ποιότητας  ζωής  των κατοίκων,  επισκεπτών   και φυσικά   στην απώθηση   νέων επενδύσεων που τόσο ανάγκη  έχει ο τόπος μας,   ώστε το μέλλον των παιδιών μας  να είναι στον τόπο τους και όχι να  το αναζητήσουν αλλού.

Φυσικά και γνωρίζουμε ότι η αναδιάρθρωση   της εταιρεία σας  είναι επιβεβλημένη  αλλά   θα πρέπει να δείξετε και  το κοινωνικό σας πρόσωπο.

Ζητάμε να ληφθεί σοβαρά  υπόψη   η ιδιαιτερότητα  της περίπτωσης   του  υποκαταστήματος του Μολύβου   και να αναθεωρήσετε τα σχέδια σας για την διακοπή λειτουργίας  του».

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο προσκύνημα των Αρχαγγέλων στον Μανταμάδο»

Ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Προσκυνήματος πατήρ Ευστράτιος Δήσσος μίλησε για το ιστορικό της μεγάλης γιορτής και τους χιλιάδες προσκυνητές από όλη την χώρα που ήδη καταφθάνουν με κάθε μέσο
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ξεκίνημα μετ’ εμποδίων για τις φορολογικές δηλώσεις

Σωρεία προβλημάτων διαπιστώνουν οι λογιστές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Εκθεση φωτογραφίας του Μιχάλη Μπάκα

Στη ΦΕΜ, με θέμα τα ζώα, τα φυτά και τους οικοτόπους των προστατευόμενων περιοχών της Λέσβου
ΧΩΡΙΑ

Θλίψη Βέρρου για το Πνευματικό Κέντρο της Καλλονής

«Στερεί από τις γενιές του σήμερα και του αύριο ένα κομμάτι ιστορίας που έγινε στάχτη»
ΧΩΡΙΑ

Γιορτάζει ο Ταξιάρχης, γιορτάζει η Λέσβος

Αναλυτικά το πρόγραμμα των θρησκευτικών τελετουργιών προς τιμή του Αρχαγγέλου που ξεκινούν το Σάββατο 18 Μαΐου
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Δια πυρός 2024» για καλύτερη αντιπυρική οργάνωση στη Λέσβο

Το σενάριο της άσκησης στην οποία συμμετείχαν η Πυροσβεστική, οι Δήμοι, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Δασική Υπηρεσία, περιλάμβανε φωτιά μεγάλης κλίμακας στους Λάμπου Μύλους
ΥΓΕΙΑ

«Δεν αντέχουμε άλλο να πεθαίνουμε με την υποβάθμιση της Υγείας»

Ανανοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για την πανυγειονομική απεργία της Τετάρτης 16 Μαΐου
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μια γιορτή για τη μανούλα στην Καλλονή

Το 1ο Νηπιαγωγείο παρουσίασε το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης «Με χορό και μουσική, κοίτα… παίζουμε μαζί!»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ψευδής αναγγελία για πυρκαγιά κοντά στο αεροδρόμιο

Περί τα πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής έσπευσαν στην περιοχή και επέστρεψαν
ΧΩΡΙΑ

Κάηκε το ιστορικό κτήριο της Λέσχης Αρίσβης

«Μόνο τα ντουβάρια μείνανε» λένε στο «Ν» κάτοικοι στην Καλλονή
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Υποψήφιος ξανά στο Σύλλογο του νοσοκομείου ο Στρατής Κλεάνθης

Στη συνέντευξή του αναφέρεται στα διαχρονικά αιτήματα των εργαζομένων, στις προτάσεις της παράταξής του, αλλά και στα επεισόδια που έγιναν στα εγκαίνια του ΕΚΑΒ με τον Άδωνι
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ