× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Η νευροχειρουργική κλινική της Μυτιλήνης λειτουργεί άψογα»

Στηρίζει πλήρως το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Βοστάνειου για τον αγώνα που δίνουν , ο Ιατρικός Σύλλογος Μυτιλήνης μετά τις εκκλήσεις συγγενών ασθενούς που νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/10/2022

«Η νευροχειρουργική κλινική της Μυτιλήνης λειτουργεί άψογα»

Παρέμβαση για το θέμα της λειτουργίας της νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου της Μυτιλήνης, μετά από δημοσιεύματα  για ασθενή που νοσηλεύεται στο Βοστάνειο, πραγματοποίησε ο Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου, στην οποία υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι η νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου μας λειτουργεί άψογα χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και του προσωπικού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου έχει ως εξής: 

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου παρακολουθεί στενά και από κοντά τον αγώνα επιβίωσης που δίνει, τις τελευταίες μέρες, ο συντοπίτης μας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου μας, καθώς και τις εκκλήσεις των συγγενών που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υγεία του ασθενούς και προβαίνει σε δηλώσεις με σκοπό να συμπαρασταθεί σε όλο το ιατρικό και παρά ιατρικό προσωπικό που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της θεραπείας του συντοπίτη μας.

Είμαστε βέβαιοι για την επιστημονική επάρκεια και το υψηλό αίσθημα ευθύνης του προσωπικού που σκοπό έχει τις όσο δυνατόν υψηλού επιπέδου υγειονομικές παροχές στον τόπο μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενημερώνουμε λοιπόν τους συντοπίτες μας ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες (ακριτική περιοχή, πανδημία, απώλεια ιατρικού προσωπικού λόγω αναστολής) η νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου λειτουργεί στο έπακρο πλήρως, τόσο σε θέματα χειρουργικών επεμβάσεων όσο και σε επίπεδο εξωτερικών ιατρείων, χάρη στον αδιάκοπο μόχθο του προσωπικού και από ότι γνωρίζουμε έχουν γίνει προσπάθειες και έχει επιτευχθεί η έλευση ενός ακόμα γιατρού νευροχειρουργού.

Επίσης να υπογραμμίσουμε ότι όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου στις δύσκολες συνθήκες που περνάμε ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια, έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με φιλότιμο και αξιοπρέπεια. 

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να διευκρινίσουμε ότι ο υπό αναστολή νευροχειρουργός του νοσοκομείου μας είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας και άνθρωπος που η φυσική του παρουσία στον εργασιακό χώρο είναι αναγκαία και επιθυμητή από όλο τον νοσοκομειακό κλάδο.

Ευχόμαστε στον συνάνθρωπο μας να βγει νικητής από τον αγώνα επιβίωσης, στους συγγενείς του κουράγιο, υπομονή και πίστη και στον υπό αναστολή ιατρό μας γρήγορη επάνοδο στον χώρο της αρμοδιότητας του». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Γιορτάζει η Παναγιά Κρυφτή στο Παλαιοχώρι

Την Δευτέρα 13 Μαΐου με ολοήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τις 8 το πρωί έως αργά το βράδυ, από τον πολιτιστικό σύλλογο «Παναγιά Κρυφτή»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με την ψήφο μας στις 9 Ιουνίου λέμε όχι στις ακροδεξιές δυνάμεις»

Ανακοίνωση του κόμματος «Κόσμος» για την ημέρα της Ευρώπης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Τα βρόντηξε» ο Γιώργος Αυγουστίδης από την Αναπτυξιακή του δήμου Μυτιλήνης

Παραίτηση με αιχμές από τον μέχρι πρότινος διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Δεν επιστρέφουν στην εργασία τους οι συμβασιούχοι covid της Μυτιλήνης

Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημά τους για προσωρινή παραμονή στις θέσεις τους έως ότου γίνει η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Μακάβριο εύρημα

Εντοπίστηκε σωρός άνδρα σε προχωρημένη σήψη σε βραχώδη ακτή της Σκάλας Συκαμιάς
ΔΡΑΣΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι σε δράση στην αναζήτηση του Πασχαλινού αυγού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο άλσος Τσαμάκια, η εκδήλωση του Δήμου Μυτιλήνης με το κυνήγι του κρυμμένου αυγού.
ΧΩΡΙΑ

Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Μετά το τέλος της τελετής η Ηγουμένη Ταβιθά απηύθυνε ευχές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ξενάγηση στο Μουσείο‑ Ελαιοτριβείο (τ. Βρανά) της εταιρείας «Αρχιπέλαγος»

Γνωρίστε τις τέσσερις ξεχωριστές μόνιμες εκθέσεις
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος στο πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου

Επίδειξη αλόγων βράβευση αναβατών και μεγάλο γλέντι στη Θερμή Λέσβου τη Λαμπροδευτέρα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Παντρεύτηκε ο Νίκος Γιαννάκας

Το απόγευμα της Λαμπροδευτέρας ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Χρύσα Κεραμίδου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Αυγού στα Τσαμάκια

Την Λαμπροτρίτη, στις 11 π.μ. με διοργανωτή την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης