× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ανάδειξη της νησιωτικότητας μέσα από τη Συνέλευση των Επιμελητηρίων στη Λέσβο

«Το γεγονός είναι πολύ σημαντικό για το νησί μας αφού θα έρθουν δεκάδες εκπρόσωποι επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα σε μια νεκρή τουριστικά περίοδο» δηλώνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βαγγέλης Μυρσινιάς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/9/2022

Ανάδειξη της νησιωτικότητας μέσα από τη Συνέλευση των Επιμελητηρίων στη Λέσβο

Στη Γενική Συνέλευση των 56  Επιμελητηρίων της χώρας που θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο από 4 έως 6 Νοεμβρίου, αναφέρθηκε σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Βαγγέλης Μυρσινιάς ο οποίος χαρακτήρισε το γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως σημείωσε το αίτημα να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση στη Λέσβο, υπήρχε εδώ και πολύ καιρό ωστόσο με την πανδημία του κορονοϊού και τους περιορισμούς της προηγούμενης διετίας καθυστέρηση η διοργάνωσή της.

«Η οριστική απόφαση ελήφθη στην έκθεση της Θεσσαλονίκης και στη συνάντηση που έγινε στο περιθώριο των εκδηλώσεων. Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό, θα παραστούν εκπρόσωποι από όλα τα Επιμελητήρια της χώρας και θα υπάρξει σημαντική κινητικότητα στην πόλη και στο νησί μας σε μια περίοδο τουριστικά νεκρή». 

Η διοργάνωση σύμφωνα με το Βαγγέλη Μυρσινιά θα πραγματοποιηθεί από το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με τους Δήμους και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενώ θα χρησιμοποιηθούν αίθουσες με μεγάλη χωρητικότητα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο των συζητήσεων και των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν στελέχη της κυβέρνησης και Υπουργοί ενώ θα συζητηθεί και το θέμα της νησιωτικότητας, της επιστροφής όλων των νησιών στο χαμηλό ΦΠΑ κ.λπ.»

Στην ίδια συνέντευξη τύπου ο Βαγγέλης Μυρσινιάς αναφέρθηκε και στη συμμετοχή 6 Λεσβιακών επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης οι οποίες φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Λέσβου. Σε κάθε περίπτωση σημείωσε οι συμμετοχές αυτές πήγαν πολύ καλά, οι επιχειρηματίες ήρθαν σε επαφή με πολύ κόσμο και πιθανόν να κλεισθούν σημαντικές συμφωνίες το επόμενο διάστημα. 

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου του Βαγγέλη Μυρσινιά 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έρχεστε να θαυμάσετε τα αποτελέσματα της καταστροφικής σας πολιτικής;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου «υποδέχεται» τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξανά πύλη εισόδου στην Πέτρα

Ξεκινά τη λειτουργία της για να υποδεχτεί κυρίως επισκέπτες από την Τουρκία
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εκσυχρονίζεται ο Παιδικός Σταθμός Παμφίλων

Δημοπρατείται από το Δήμο Μυτιλήνης το έργο προσαρμογής του στις προδιαγραφές του ΠΔ 99/2017