× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στην 6η θέση ο Στράτος Τριανταφύλλου

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών – Γυναικών κάτω των 23

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/9/2022

Στην 6η θέση ο Στράτος Τριανταφύλλου

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 04/09/2022, στο Χαζεβίνγκελ του Βελγίου, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών – Γυναικών κάτω των 23.
Ο Στράτος Τριαντάφυλλου του ΝΑΠΣΠ ΑΙΟΛΟΣ, με τον Παύλο Φαΐτα, φορώντας τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, κατέκτησαντην 6η θέση στον τελικό του διπλού σκιφ Κ23, τερματίζοντας με χρόνο 6:38.64.Ο Στρατής αγωνίστηκε στη βαριά κατηγορία, παρότιανήκει στην κατηγορία των ελαφρών βαρών!

Ο Στράτος απέδειξε για ακόμη μία φορά την ψυχή και την ικανότητα του να στέκεται σε κορυφαίο επίπεδο και ότι το μέλλον του ανήκει.Ο Πρόεδρος, Κώστας Κουνέλλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΠΣΠΜ ΑΙΟΛΟΣ συγχαίρουν θερμά το Στράτο και τον Προπονητή του Πινάκη Θεόδωρο και τους εύχονται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ