× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η «Αρένα» στα Βατερά ξαναγεννιέται από τις στάχτες της

Ανοίγει αύριο 6 Αυγούστου για βραδινή διασκέδαση το αγαπημένο στέκι της νεολαίας στην όμορφη παραλία των Βατερών, δύο εβδομάδες μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/8/2022

Η «Αρένα» στα Βατερά ξαναγεννιέται από τις στάχτες της

Ξαναγεννιέται κυριολεκτικά μέσα από τις στάχτες του το κλάμπ - beach bar Αρενα στα Βατερά, το μοναδικό κατάστημα που καταστράφηκε ολοσχερώς από τη μεγάλη φωτιά της 23ης Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ημέρα της πυρκαγιάς, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος βίωσαν τραγικές στιγμές προσαθώντας να διασώσουν τον εξοπλισμό και γλίτωσαν κυριολεκτικά στο παρά πέντε πέφτοντας στη θάλασσα. 

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του «Ν» το απόγευμα του Σαββάτου  λίγες μόνο ώρες μετά την καταστροφή ήταν αποκαρδιωτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα την ημέρα εκείνη ο υπεύθυνος του καταστήματος Δημήτρης Ασβεστάς απογοητευμένος και συναισθηματικά φορτισμένος από την όλη κατάσταση είχε πει ότι πολύ δύσκολα θα φτιαχθεί ξανά η ΑΡΕΝΑ.

Και όμως δύο εβδομάδες μετά την καταστροφή το δημοφιλές στέκι της νεολαίας του νησιού μας, επιστρέφει δυναμικά, αύριο Σάββατο 6 Αυγούστου  στέλοντας ηχηρό μήνυμα ελπίδας σε όλους τους επαγγελματίες και τους πυρόπληκτους κατοίκους της περιοχής ότι η ζωή και η δραστηριότητα στα Βατερά συνεχίζεται ακόμη και μετά τη φωτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αποφασίσαμε σημειώνει, ο Δημήτρης Ασβεστάς, για συναισθηματικούς κυρίως λόγους να στήσουμε ξανά την Αρένα και να λειτουργήσει ως κλαμπ τις βραδυνές ώρες. Υπό αυτές τις συνθήκες αποφασίσαμε ότι είναι δύσκολο να λειτουργήσουμε πρωινές ώρες με ξαπλώστρες και φουσκωτά, για ευνόητους λόγους. Η Αρένα είναι ένα κατάστημα που λειτουργεί από το 2006 στην περιοχή και το 2011 μετά την ανακαίνιση που έγινε λειτουργούσε και τις πρωινές ώρες για καφέ, κολύμπι και θαλάσσια παιχνίδια στα φουσκωτά». 

Την Τρίτη το πρωί ήρθε η επιτροπή καταγραφής των ζημιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κατέγραψε τις καταστροφές και λίγη ώρα αργότερα ξεκινήσαμε τις εργασίες για τη μερική αποκατάσταση του χώρου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι εύκολο το εγχείρημα και ακόμη και σήμερα Παρασκευή τα συνεργεία δουλεύουν πυρετοδώς για την επισκευή του μπαρ, την αντικατάσταση του πατώματος κ.λπ. Το πιο δύσκολο κομμάτι στις εργασίες είναι οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις που κάηκαν ολοσχερώς και πρέπει να γίνουν από την αρχή.

Πιστεύουμε ωστόσο ότι όλα θα είναι έτοιμα αύριο το βράδυ για να υποδεχθούμε τον κόσμο, τον κόσμο, τους φίλους και τους πελάτες μας και να στείλουμε δυναμικά μήνυμα αισιοδοξίας ότι τα Βατερά παραμένουν ζωντανά και πανέμορφα καλώντας τους συμπολίτες μας και τους τουρίστες να τα επισκεφθούν». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Welcome» Μητσοτάκη στους Τούρκους από τη Μυτιλήνη

«Είμαστε από την επιτροπή υποδοχής» τόνισε χαριτολογώντας ο πρωθυπουργός στα αγγλικά, στον πρώτο σταθμό της επίσκεψής του στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Εκτενή συζήτηση για το καθεστώς ενίσχυσης του κόστους μεταφοράς των ζωοτροφών

Κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί, έμποροι ζωοτροφών και μεταφορείς της Λέσβου ζητούν αύξηση της ενίσχυσης για την αντιμετώπιση του υψηλού κόστους μεταφορά των ζωοτροφών στα νησιά
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του Aqua Blue

Δείτε τις ώρες αναχώρησης από Λαύριο και Καβάλα του πλοίου που θα εξυπηρετεί την άγονη γραμμή της Λήμνου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αγανάκτηση για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις στη Λήμνο

Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας από τον Έπαρχο Λήμνου, την Δήμαρχο Λήμνου και τον Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ημέρα Καριέρας από τους Φοιτητές

Διοργάνωσαν Ημερίδα για δεύτερη χρονιά οι φοιτητικοί Σύλλογοι Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΑΓΟΡΑ

Πασχαλινό ωράριο στην αγορά της Μυτιλήνης

Ξεκινά την Κυριακή των Βαΐων όπου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξανά πύλη εισόδου στην Πέτρα

Ξεκινά τη λειτουργία της για να υποδεχτεί κυρίως επισκέπτες από την Τουρκία
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στις άγονες του Βορείου Αιγαίου μπαίνει το πλοίο Διαγόρας

Δείτε μέχρι πότε θα αντικαταστήσει το Blue Star Myconos
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το Σάββατο 20 Απριλίου η Ημερίδα για τον Ιαματικό Τουρισμό

Θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Mythical Coast-Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας και οι ομιλητές
ΑΓΟΡΑ

Νέα πνοή με φρέσκια λάμψη στο Ξενοδοχείο Λέσβιον

Διακριτική πολυτέλεια, λειτουργικότητα με τον πρωινό μπουφέ που ξεχωρίζουν στην Προκυμαία Μυτιλήνης
ΑΓΡΟΤΕΣ

Το «Ηφαίστειο Ανεμώτιας» ταξιδεύει... στην οινική αγορά της Αθήνας

Τα κρασιά του συνεταιριστικού οινοποιείου παρουσιάστηκαν σε εκπροσώπους γνωστών wine bar της Αθήνας