× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Θοδωρής Φέρρης και Κατερίνα Λιόλιου στο Κτήμα Οινοφόρος

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/8/2022

Θοδωρής Φέρρης και Κατερίνα Λιόλιου στο Κτήμα Οινοφόρος

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο πιο επιτυχημένος και ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, έρχεται στον Οινοφόρο για μία ανεπανάληπτη μουσική βραδιά γεμάτη έντονο συναίσθημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαζί του θα είναι η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο εντυπωσιακές και ξεχωριστές παρουσίες, στα μουσικά δρώμενα.

Ο Θοδωρής Φέρρης γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη αλλά σύντομα μετακόμισε στην Αθήνα. Η ενασχόληση του με την μουσική ήταν μονόδρομος αφού προέρχεται από μια μουσική οικογένεια ενώ μάλιστα τραγουδούσε για χρόνια με την μητέρα του.

Η πρώτη μεγάλη συνεργασία ήρθε το 1998, όταν ο Θοδωρής Φέρρης ξεκίνησε να εμφανίζεται μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στην Θεσσαλονίκη, συνεργασία η οποία κράτησε για 3 σεζόν. Πλέον, ανήκει στο δυναμικό της Heaven Music και ακολουθεί σπουδαία δισκογραφική πορεία η οποία συνδυάζεται με τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε νυχτερινές πίστες και μπουζούκια της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κατερίνα Λιολιου έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2014. Τότε, ερμήνευσε το τραγούδι “Dancing Night” και αμέσως έκλεψε τις εντυπώσεις.Αυτή ήταν και η αρχή μίας πορείας που είναι μόνο ανοδική, οι επιτυχίες που μας έχει συστήσει είναι πολλές, ενώ την έχουμε δει σε πίστες δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Το δυνατό σχήμα Φέρρη - Λιόλιου θα δώσει φρέσκο αέρα και δυναμικό παλμό στην νυχτερινή ζωή της Μυτιλήνης, την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 23:00 μ.μ.
Μας υπόσχεται μία βραδιά απόλυτης διασκέδασης και κεφιού με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού!!!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ