× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πού πέρασαν τα καμάρια του 1ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης

Μιλήσαμε με τους Γρηγόρη Δημητρίου, Νίκο Ζαροδημητράκη, Δημήτρη Μαυρέλλη, Γιάννη Στόικο, Απόστολο Ταρσάνη,Κωνσταντίνο Τσίκνα, Παντελή Ρουκουνιώτη και Απόστολο Κλειώτη

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 29/7/2022

Πού πέρασαν τα καμάρια του 1ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης

Μιλήσαμε με τους Γρηγόρη Δημητρίου, Νίκο Ζαροδημητράκη, Δημήτρη Μαυρέλλη, Γιάννη Στόικο, Απόστολο Ταρσάνη,Κωνσταντίνο Τσίκνα και Απόστολο Κλειώτη, απόφοιτους του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Μυτιλήνης που διέπρεψαν στο σχολείο τους και μοιράζονται μαζί μας τους στόχους τους μετά την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γρηγόρης Δημητρίου από το 1ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης και τον τομέα πληροφορικής συγκέντρωσε 18.520 μόρια και ήθελε να περάσει στα Σώματα Ασφαλείας. Έγραψε 19,8 στα Μαθηματικά. Εδινε για δεύτερη χρονιά και αυτό δεν τον ζόρισε τόσο, πλην φυσικά της νέας ύλης, και διάβαζε τρεις με πέντε ώρες την ημέρα. Πέρασε στη Σχολή Αστυφυλάκων για πολίτες. «Είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος διότι πέτυχα των στοχο μου. Νιώθω πως όλοι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου και στους γονείς μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τον τομέα πληροφορικής, επίσης, ο Νίκος Ζαροδημητράκης συγκέντρωσε 17.050 μόρια και έγραψε 19,1 στον Προγραμματισμό. Πέρασε στη σχολή Ηλεκτολόγων Μηχανικών στην Κοζάνη και μάλιστα 5ος! «Ευχαριστημένος είμαι, η σχολή που πέρασα είναι πολύ καλή και ανυπομονώ να πάω να δω και το μέρος από κοντά» μας είπε.

Στον ίδιο τομέα ο Δημήτρης Μαυρέλλης συγκέντρωσε 17.480 μόρια, έγραψε 19,3 στα Μαθηματικά. Ο Δημήτρης ήθελε να περάσει στην Πληροφορική και αισθάνεται καλά γιατί δεν κουράστηκε ιδιαίτερα τη χρονιά που μας πέρασε. Ευχαριστεί πολύ τους καθηγητές του για τη στήριξη. Περασα πληροφορικη στο πανεπιστημιο πειραια και μάλιστα 11ος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιάννης Στόικος από τον τομέα Πληροφορικής συγκέντρωσε 17.310 μόρια, γράφοντας 19,4 στο μάθημα του Προγραμματισμού. Πέρασε στη Σχολή Πληροφορικής Πειραιά, 16ος σε σειρά και μας λέει: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την επίδοση μου μιας και ήταν η τρίτη μου επιλογή και είναι ένα πολύ καλό τμήμα και αυτό που ζητουσα»

Πρώτος στον τομέα Μηχανολογίας του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Μυτιλήνης ήρθε σε βαθμολογία ο Απόστολος Ταρσάνης που έδινε για δεύτερη φορά και συγκέντρωσε 18.460 μόρια. Έγραψε 19,3 στα μαθηματικά και δεν το μετανιώνει που έδωσε ξανά γιατί την προηγούμενη φορά δεν έπιασε τον στόχο που ήθελε. Ο Στόχος του είναι τα Σώματα Ασφαλείας. Να σημειωθεί ότι ο Απόστολος παράλληλα με το διάβασμα έκανε και τη στρατιωτική του θητεία και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το διοικητή του στρατοπέδου του για την κατανόηση που έδειξε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κωνσταντίνος Ταξιάρχης Τσίκνας, στον ίδιο τομέα ήρθε δεύτερος και συγκέντρωσε 17.525 μόρια και έγραψε 19,8 στο μάθημα στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων. Ο Κωνσταντίνος Ταξιάρχης πέρασε τρίτος στη Σχολή Μηχανικών!

Πρώτος στον τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Μυτιλήνης ήρθε σε βαθμολογία ο Απόστολος Κλειώτης με 18.080 μόρια και έγραψε τρία 20ρια: στα Μαθηματικά, την Ιστορία Τέχνης και την Τεχνολογία Υλικών. Η σχολή που πέρασε είναι αυτή για την οποία πάσχισε και μάλιστα εισήχθη δεύτερος! Πρόκειται για τη σχολή αρχιτεκτόνων μηχανικών στην Θεσσαλονίκη. «Νιώθω πολύ χαρούμενος και δικαιωμένος διότι γι αυτή τη σχολή «πάλευα» για αρκετούς μήνες και επιτέλους πραγματοποίησα τον στόχο μου.»

Ο Παντελής Ρουκουνιώτης, από τον ίδιο τομέα ήρθε δεύτερος σε βαθμολογία και συγκέντρωσε 15.600 μόρια. Έγραψε 19,9 στην Ιστορία τέχνης και είναι περήφανος γι αυτό. Πέρασε στην πρώτη του επιλογή, συντήρηση έργων τέχνης και αρχαιοτήτων Αιγάλεω και τρίτος σε σειρά ειαγωγής. 
«Αισθάνομαι τρομερά χαρούμενος, ενθουσιασμένος, ότι οι κόποι ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω!»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Εξι μήνες σε αναστολή γιατί… άνοιξαν λάκκο σε αρχαιολογικό χώρο

7 άτομα καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης για «εργασίες» στου Απελή
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πασχαλινές εκπτώσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αφορά ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια που θα εκδοθούν για τις εορτές του Πάσχα
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη τραυματιοφορέας και ιδιοκτήτης γραφείου τελετών

Μετά την παρέλευση έξι μηνων αποφυλακίστηκαν με περιοριστικούς όρους
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Λαμπάδες... origami στο Δημοτικό Σχολείο Νέων Κυδωνιών

Μια πρωτότυπη πασχαλινή δράση
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθητές από το Χαλάνδρι στο Μουσείο Προσφυγικής Μνήμης

Εμαθαν για την ιστορία των παραλίων της Μ. Ασίας
ΥΓΕΙΑ

«Να τα βάλετε με τα αφεντικά σας κ. Καλλιάνε, όχι με τους γιατρούς»

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση η Μυτιληνιά, Μίρνα Φαφουτέλλη, που έχασε τον άντρα της απαντά στο ξέσπασμα οργής του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη

Βρέθηκαν στην κατοχή του χάπια και χασίς
ΑΤΖΕΝΤΑ

Διήμερο πανηγύρι στη Λουτρόπολη Θερμής

Το πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Γεωργίου από τον Λαογραφικό Σύλλογο Λουτρόπολης Θερμής
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθητές συζητούν με τον Χριστόφα

Συνάντηση του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Θερμής
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μοναδικό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοϊζο

Από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης με το Εργαστηριακό Κέντρο Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

«Ο κόσμος της Σοφίας» απέκτησε ιστοσελίδα

Xάρη στους μαθητές του ΕΠΑΛ Καλλονής
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ανακαινίστηκε ο δημοτικός σταθμός «Μαρία Αμπατζή»

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, ώστε ο σταθμός να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις λειτουργικότητας