× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πού πέρασαν οι αριστούχοι της περιφέρειας

Ετοιμάζουν βαλίτσες για τις σχολές των ονείρων τους οι αριστούχοι των Λυκείων στα χωριά της Λέσβου

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσίευση 28/7/2022

Πού πέρασαν οι αριστούχοι της περιφέρειας

Αξιόλογες επιδόσεις με πολύ κόπο και προσπάθεια, στην καρδιά της πανδημίας σε ένα δύσκολο ομολογουμένως χειμώνα για τα σχολεία της Λέσβου, οι απόφοιτοι Λυκείου της περιφέρειας του νησιού μας κατάφεραν να συγκεντρώσουν εξαιρετικές βαθμολογίες και πλέον να διεκδικούν μία θέση στις κορυφαίες πανεπιστημιακές σχολές της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λύκειο Αγιάσου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Λύκειο της όμορφης Αγιάσου συναντάμε τη Σαπφώ Κουντουρέλλη από την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών η οποία με πολύ κόπο και διάβασμα, ερχόμενη πολλές φορές αντιμέτωπη με δύσκολα συναισθήματα κατάφερε να συγκεντρώσει 17.760 μόρια. Το κορίτσι βάζει πλώρη για την πρώτη της επιλογή τη Σχολή Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Από το Λύκειο της Αγιάσου εξαιρετικές επιδόσεις εξασφάλισε και ο Παναγιώτης Πατσέλλης, από την κατεύθυνση επιστημών υγείας ο οποίος με 17.040 μόρια βάζει πλώρη για να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο αφού κατάφερε να περάσει στην πρώτη του επιλογή που είναι το ΤΕΦΑΑ Αθηνών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λύκειο Άντισσας 

Σημαντικές πρωτιές και άριστες βαθμολογίες συναντάμε και στο Λύκειο της Άντισσας όπου τα παιδιά με πολύ προσπάθεια και διάβασμα πέτυχαν το στόχο τους.

Σε πρώτο πλάνο ο Κλέωνας - Ταξιάρχης Κοτσίνης ο οποίος συγκέντρωσε 18.500 μόρια στην κατεύθυνση Ανθρωπιστικών σπουδών, με χρυσό 20αρι στα Λατινικά, 19,2 στην ιστορία και 18,5 στα Αρχαία. 

 Ο Κλέωνας πέρασε στη Σχολή Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος που ήταν και η πρώτη του επιλογή

Πολύ καλές επιδόσεις εξασφάλισε και η Αγγελική - Ελένη Πασλή η οποία με 17.500 μόρια βάζει πλώρη για ο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Παιδαγωγικό Τμήμα αφού όπως λέει το όνειρο της είναι να γίνει δασκάλα. Και η Αγγελική εξασφάλισε χρυσό 20άρι στα Λατινικά ενώ στην έκθεση - λογοτεχνία έγραψε 18,1. 

«Ήταν κουραστική και πιεστική χρονιά, στερήθηκα τους φίλους μου, τις αγαπημένες μου ασχολίες, όμως ευτυχώς το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Προσπαθούσα να κλέβω λίγο ελεύθερο χρόνο και να βγαίνω για περπάτημα, αυτό με βοήθησε σημαντικά να ξεκουράζομαι και να ηρεμώ κοντά στη φύση».

Από το ίδιο σχολείο ο Πέτρος Τσολάκης με 17.350 μόρια βάζει και δύο άριστες βαθμολογίες 20 στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) και 19,5 στην Πληροφορική ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο όπου πέρασε στη Σχολή Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων

«Γενικά η χρόνια ήταν ζόρικη, μας λέει χαρακτηριστικά, είχε όμως και καλές στιγμές. Προσπαθούσα να οργανώσω λίγο το διάβασμα να κάνω βόλτες ώστε να ηρεμώ λίγο από την πίεση και να συνδιάζω και δουλειά το Σαββατοκύριακο».  

Λύκειο Παμφίλων

Εξαιρετικές βαθμολογίες εξασφάλισαν και οι μαθητές του Λυκείου Παμφίλων από το οποίο μάλιστα πρόερχεται και η καλύτερη βαθμολογία για φέτος στη Λέσβο αυτή του Ανδρεά Σταματή ο οποίος με 19.225 μόρια βάζει πλώρη για τη  Ιατρική Αθηνών.

Ο Ανδρέας ήδη βρίσκεται στην Αθήνα και έχει βρει σπίτι δηλώνοντας πανέτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στη ζωή του. 

Χρυσές επιδόσεις εξάλλου από το ίδιο σχολείο εξασφάλισε και η Μάγια Αβαγιαννού η οποία συγκέντρωσε 18.430 μόρια στον τομέα Οικονομίας και Πληροφορικής.

«Το όνειρο μου από μικρή ηλικία είναι να γίνω δασκάλα, όπως ο πατέρας μου και η αδελφή μου που είναι φοιτήτρια. Η Μαρία θα πραγματοποιήσει τελικά το όνειρό της αφού πέρασε στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στην Αθήνα. 

Από το Λύκειο Παμφίλων ξεχωρίζει και η Αντιγόνη Κάιτατζη  από τον τομέα Οικονομίας και Πληροφορικής συγκέντρωσε 18.170 μόρια και βάζει πλώρη για το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων όπου ήταν η  πρώτη της επιλογή.

«Δεν ήταν και η πιο εύκολη χρονιά φέτος, μας λέει η ίδια. Ο κορονοϊός, οι μάσκες, τα κρούσματα, το άγχος, η πίεση και όλα αυτά δημιούργησαν ένα κλίμα δύσκολο και πιεστικό για όλα τα παιδιά. Προσπαθούσα στον ελεύθερο χρόνο μου να βγαίνω όσο μπορώ με φίλους και να περπατώ. Στερήθηκα το βόλεϊ που είναι αγαπημένη μου δραστηριότητα όμως τώρα σταδιακά επιστρέφω στις ασχολίες μου».   

Για το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών βάζει πλώρη η Αγγελική Χτενέλλη η οποία συγκέντρωσε 17.375 μόρια. Η Αγγελική δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη αφού πέρασε στην πρώτη της επιλογή. 

«Ο χρόνος μου ήταν πολύ περιορισμένος, φέτος μας λέει,  και έτσι αναγκάσθηκα να αφήσω πίσω όλες μου τις αγαπημένες ασχολίες όπως το πλέξιμο, το ράψιμο και η ζωγραφική. Τώρα όμως που τελείωσαν όλα αυτά επιστρέφω πάλι στα χόμπι μου και φυσικά στους φίλους μου». 

Γενικό Λύκειο Ιππείου 

Ξεχωριστές βαθμολογίες και πολύ καλές επιδόσεις συναντά κανείς και στη Δημοτική Ενότητα Ευεργέτουλα στο Γενικό Λύκειο Ιππείου.

Εκεί η Αργυρώ Χατζηπαναγιώτου με 17.335 μόρια, και 18,8 στη Βιολογία βάζει πλώρη για τη Νοσηλευτική σχολή του ΕΚΠΑ που ήταν η τρίτη της επιλογή και μάλιστα πέρασε στη 12η σειρά. 

«Ήταν μια χρονιά με δυσκολίες. Εκεί κάπου στο Μάρτιο, μας λέει κόλησα και κορονοϊό οπότε έμεινα μακριά από το σχολείο τουλάχιστον για 11 μέρες. Ευτυχώς τα μαθήματα στο φροντιστήριο γινόταν διαδικτυακά οπότε δεν έχασα αφού ήμουν καλά στην υγεία μου και μπορούσα να τα παρακολουθήσω.

Απαιτητική χαρακτηρίζει τη χρονιά που πέρασε και ο Παναγιώτης Βουνάτσος ο οποίος παρά τις δυσκολίες κατάφερε να συγκεντρώσει 16.765 μόρια στον τομέα Οικονομίας και Πληροφορικής. Ο Παναγιώτης αν και αρχικά σκεφτόταν τις σχολές Πληροφορικής τελικά επέλεξε τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα. 

Λύκειο Μανταμάδου 

Τρεις Αριστούχους μαθητές συναντάμε στο Λύκειο Μανταμάδου, ωστόσο μία από τις μαθήτριες δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία της. 

Η Αλεξία Τζανετή συγκέντρωσε 18.530 μόρια από την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών

Με την υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε η Αλεξία βάζει πλώρη για τη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής στην Αθήνα, όπως λέει η ίδια αγαπά το περιβάλλον και τους ανθρώπους και πιστεύει ότι μέσα από την Πυροσβεστική θα μπορέσει να προσφέρει και στους δύο αυτούς τομείς.

Ο τρίτος αριστούχος από το Γενικό Λύκειο Μανταμάδου που καταφέραμε να εντοπίσουμε είναι ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου ο οποίος συγκέντρωσε 17.025 μόρια στην κατεύθυνση Οικονομίας - Πληροφορικής. Ο Παναγιώτης πέρασε στη σχολή Αστυφυλάκων που ήταν η δεύτερη επιλογή του. 

Γενικό Λύκειο Καλλονής

Ετοιμάζουν βαλίτσες για τα μεγάλα Πανεπιστήμια της χώρας και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Καλλονής η οποίοι εξασφάλισαν σημαντικές βαθμολογίες και χρυσές πρωτιές.

Στην Καλλονή, συναντάμε τον Παναγιώτη Καζάζη ο οποίος από τον τομέα των Επαγγελμάτων Υγείας συγκέντρωσε 17.800 μόρια και βάζει πλώρη για το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Πήγαινα λίγο στο γήπεδο και άκουγα πολύ  μουσική. Αυτά με κράτησαν όρθιο σε αυτή τη δύσκολη χρονιά που πέρασε, οποία απαιτούσε συστηματικό διάβασμα και πολύ προσπάθεια». 

 Στο ίδιο Λύκειο συναντάμε και την Κωνσταντίνα Βέλλου η οποία όπως μας λέει έπαθε κρίση άγχους την ώρα των εξετάσεων όπου βγήκε όλη η ένταση της χρονιάς. 

Παρολ΄αυτά η Κωνσταντίνα συγκέντρωσε 17.330 και μάλιστα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας έγραψε 19,2. Με τη βαθμολογία αυτή εξασφαλίζει την είσοδό της, στη Σχολή Πληροφορικής της Θεσσαλονίκης. 

Η πολύ μεγάλη ύλη ήταν εκείνο που δυσκόλεψε περισσότερο τη φετινή χρονιά την Αμφιτρίτη Καραγρηγορίου η οποία παρολ' αυτά συγκέντρωσε 17.130 μόρια στην κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών. Η Αμφιτρίτη με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε πέρασε στη Νομική Σχολή Κομοτηνής. 

Για τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Στρατού (ΣΜΥ)  βάζει πλώρη ο Γιάννης Καλογήρου,  ο οποίος συγκέντρωσε 14.200 μόρια και είναι μέσα στους πρώτους 10 που πέρασαν στη σχολή. 

Ο ίδιος παραδέχεται ότι η χρονιά ήταν πολύ πιεστική λόγω του covid και όλοι οι υποψήφιοι όπως και ο ίδιος φυσικά, δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ. «Σε κάθε περίπτωση αξίζουν πολλά ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας, στους καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου και φυσικά στους γονείς μας και στην οικογένειά μας». 

Άριστες επιδόσεις στις πανελλαδικές εξετάσεις εξασφάλισαν οι μαθητές των Γενικών Λυκείων της νότιας Λέσβου, στη Γέρα και στον Πολιχνίτο, οι οποίοι σε μια δύσκολη χρονιά, με αυξημένη ύλη και δεκάδες κρούσματα στάθηκαν όρθιοι και βάζουν πλώρη για τη σχολή των ονείρων τους.

ΓΕΛ Πολιχνίτου

Στο Γενικό Λύκειο Πολιχνίτου φέτος όπως αναφέρουν οι καθηγητές του σχολείου, τα παιδιά παρά τα αντικειμενικά προβλήματα έγραψαν πολύ καλά στις εξετάσεις και πέτυχαν άριστες βαθμολογίες.

Μία από τις καλύτερες βαθμολογίες του σχολείου με 19άρια στα περισσότερα μαθήματα εξασφάλισε ο Γιώργος Σάκκης ο οποίος από τη θετική κατεύθυνση συγκέντρωσε 18.660 μόρια και βάζει πλώρη για τη σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου στην οποία μάλιστα πέρασε στην 11η σειρά. 

Στο Λύκειο Πολιχνίτου συναντάμε και τον Παναγιώτη Χατζηκομνηνό από τη θετική κατεύθυνση επίσης, ο οποίος με 17.780 μόρια βάζει πλώρη για τη Σχολή Ευελπίδων η οποία όπως λέει είναι το όνειρό του. Η καλύτερη βαθμολογία του Παναγιώτη ήταν στη Φυσική 19,8. Ο Παναγιώτης πέρασε στην πρώτη του επιλογή που ήταν η Σχολή Ευελπίδων. 

Στη θετική κατεύθυνση του Γενικού Λυκείου Πολιχνίτου συναντάμε και το Νίκο Βερβέρη ο οποίος συγκέντρωσε 17.770 μόρια και  πέρασε στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η καλύτερη επίδοση του Νίκου είναι στη φυσική όπου έγραψε 19,9. 

Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο για το Λύκειο του Πολιχνίτου έρχεται από τη Μαριλένα Στατέλλη. Η Μαριλένα από τη θετική κατεύθυνση πέτυχε έναν από τους καλύτερους πανελλαδικά βαθμούς έκθεσης 19,2 και συγκαταλέγεται στις 55 καλύτερες εκθέσεις τις χώρας. Η Μαριλένα συγκέντρωσε 16.660 και κατάφερε να περάσει στη Σχολή Γεωπονικής Θεσσαλονίκης.   Η ίδια είναι μια μικρή αμαζόνα αφού όπως μας είπε έχει μεγάλη αδυναμία στα άλογα. 

Από την κατεύθυνση Οικονομίας και Πληροφορικής του ΓΕΛ Πολιχνίτου, ο Κυριάκος Αρναουτέλλης με 18.650 μόρια βάζει πλώρη για το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών  του ΕΚΠΑ . Ο ίδιος έγραψε 20 στο μάθημα της Οικονομίας και 19,4 στο μάθημα της Πληροφορικής. 

Από την κατεύθυνση Υγείας και Πρόνοιας η Ιωάννα Κουκούλα συγκέντρωσε 17.710 μόρια, γεγονός που της εξασφάλισε την είσοδό της στην Κτηνιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης. 

Για τη σχολή Ευελπίδων βάζει πλώρη ο Παναγιώτης Βουβούλης ο οποίος πέρασε στην πρώτη του επιλογή. Ο Παναγιώτης συγκέντρωσε 16.800 μόρια με καλύτερη επίδοση στη φυσική με 18,7.

Όπως αναφέρει ο ίδιος η χρονιά κύλησε ομαλά με συστηματικό διάβασμα, ποδόσφαιρο δύο φορές την εβδομάδα, εξόδους με φίλους και ψάρεμα.

«Όταν κανείς θέλει μπορεί να συνδιάσει τα πάντα, αρκεί να υπάρξει σωστός προγραμματισμός». 

ΓΕΛ Γέρας 

Στο Γενικό Λύκειο Γέρας συναντάμε την Καλλιόπη Τσουκαλοχωρίτου από την κατεύθυνση Οικονομίας - Πληροφορικής η οποία συγκέντρωσε 18.190 μόρια. Η καλύτερη επίδοσή της ήταν το χρυσό 20άρι στο μάθημα της Οικονομίας. Η Καλλιόπη βάζει πλώρη για τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας, η οποία όπως λέει της ταιριάζει απόλυτα και στην οποία μάλιστα πέρασε πρώτη σε όλη την Ελλάδα 

Πολύ καλές επιδόσεις και 17.375 μόρια  εξασφάλισε και ο Παναγιώτης Σαλτογιάννης από το Λύκειο της Γέρας, ο οποίος όπως αναφέρει αν και η χρονιά ήταν δύσκολη εκείνος εξακολούθησε να παίζει ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα του Παπάδου.  Ο Παναγιώτης βάζει πλώρη για τη Σχολή Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτό. 

Την εμπειρία τους από τις πανελλαδικές εξετάσεις και τα όνειρά τους για το μέλλον μοιράζονται με το «Ν» οι 4 αριστούχοι του Λυκείου Πέτρας οι οποίοι φέτος το χειμώνα έβαλαν τα δυνατά τους σε μια χρονιά με ιδιαιτερότητες και δυσκολίες για να κατακτήσουν την κορυφή. 

Ξεχωριστή είναι η παρουσία της Μαρίας Ακμούτσου η οποία από την κατεύθυνση Επιστημών Υγείας κατάφερε να συγκεντρώσει 17.705 μόρια.

Η Μάρια όπως μας λέει από την αρχή είχε συγκεκριμένο στόχο και αυτός δεν είναι άλλος από τη Σχολή Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η Μαρία φυσικά πέτυχε το στόχο της και μπήκε 3η στη σχολή που επιθυμούσε. 

«Πολλοί με ρωτούν, για ποιο λόγο δεν δηλώνω μια άλλη σχολή με περισσότερα μόρια εφόσον έχω αυτή την ευχαίρια. Η απάντησή μου είναι ότι η σχολή αυτή είναι όνειρο ζωής για μένα και το γεγονός ότι έχω μεγαλύτερο αριθμό μορίων αποτελεί ένα καλό εφόδιο. Οι εργοθεραπευτές έχουν διπλό ρόλο, ψυχολόγου και φυσικοθεραπευτή και βοηθούν σημαντικά στην ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες σε διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες». 

Στο Λύκειο Πέτρας συναντάμε και την Άντζελα Ζιλι η οποία με 17.520 μόρια από την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών βάζει πλώρη για τη Νομική Κομοτηνής στην οποία πέρασε σε πολύ καλή σειρά. 

«Ήταν μια πολύ απαιτητική χρονιά αναφέρει η Άντζελα. Ήρθαμε αντιμέτωποι με τον εαυτό μας, μείναμε μόνοι πολλές ώρες, διαβάσαμε, κουραστήκαμε, κλάψαμε φτάσαμε στα όρια μας. Όλη αυτή η δοκιμασία αποτελεί για μένα προσωπικά ένα καλό μάθημα ζωής». 

«Προσπάθησα να μην αγχώνομαι και να διατηρήσω την ψυχραμία μου σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μας λέει ο Οσμά Φατί, ο οποίος συγκέντρωσε 17.440 μόρια από την κατεύθυνση Οικονομίας - Πληροφορικής και βάζει πλώρη για το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. 

«Δεν ξέρω αν υπάρχει μυστικό επιτυχίας γενικά για τις πανελλαδικές εξετάσεις, ο καθένας το αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο».

Στην ίδια κατεύθυνση συναντάμε και το φίλο του Οσμα, Δημήτρη Εγγλέζο ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει 17.000 μόρια και πέρασε στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής Αθήνας. 

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, με πολύ άγχος και περιορισμούς. Για εμάς ήταν ένα σοκ όταν επιστρέψαμε από τους υπολογιστές και τον covid στις αίθουσες των σχολείων». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συσκέψεις στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο οδικός άξονας Αγίας Παρασκευής – Πέτρας και η αξιοποίηση του Σάρλιτζα
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αύξηση των πόρων της ΚΑΠ ζητά η Νέα Αριστερά

Δείτε εδώ ολόκληρο το πλαίσιο των προτάσεων του κόμματος για την αναθεώρηση της ΚΑΠ αλλά και του Στρατηγικού Σχεδίου της χώρας.
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι προστάτευσαν το πάρκο αναψυχής του Τσίγκου

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πέθανε ο 27χρονος Γιώργος Βογιατζής

Στον ντόπιο, φοιτητή και μεταπτυχιακό του Τμήματος Ωκεανογραφίας εύχονται «καλό ταξίδι στους Ωκεανούς των Ουρανών»
ΧΩΡΙΑ

Πένθος στη Μόρια

Εφυγε από τη ζωή η 49χρονη Ολγα Τακτικού
ΧΩΡΙΑ

«Όχι στην ιδιωτικοποίηση του Φράγματος Ερεσού»

Ανακοίνωση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Πρωτοβουλία Ερεσού»
ΧΩΡΙΑ

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στον Παλαιόκηπο της Γέρας

«Η Κοινότητα ενωμένη για τη Ζωή και την Αλληλεγγύη» δηλώνει ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευστράτιος Καραβασίλης
ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Λέσβο

Την Παρασκευή σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες προσγειώνεται στη Μυτιλήνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεία του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σταϊκούρα και του βουλευτή Χαράλαμπου Αθανασίου
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αντικατάσταση των φωτιστικών στην πλατεία Δημαρχείου της Αγιάσου

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αθανασίου με Κολοκοτρώνη

Ο βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας συζήτησε με τον νέο Στρατηγό της 98 ΑΔΤΕ σημαντικά θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και την ασφάλεια της περιοχής μας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση»

Σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης Μυτιλήνης του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές
ΓΕΥΣΗ

Μάζεψαν χόρτα και τα μαγείρεψαν

Μία νόστιμη δράση στο Νηπιαγωγείο Ταξιαρχών στο Καγιάνι