× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πολιτιστικό καλοκαίρι στα Δάφια

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου του χωριού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/7/2022

Πολιτιστικό καλοκαίρι στα Δάφια

Ένα πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι με ενημερωτικές και μουσικές εκδηλώσεις μας υπόσχεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφίων με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής:

  • Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 19.00 στην αυλή του Πολιτιστικού Συλλόγου στα Δάφια: «Εφηβεία: οι σωματικές και ψυχολογικές διεργασίες που βιώνουν οι έφηβοι. Συζητάμε δεξιότητες καλύτερης επικοινωνίας με τον έφηβο.».Από την ψυχολόγο-παιδοψυχολόγο Μαρία Βερβέρη (MSc Ψυχολογία Παιδιών και Εφήβων).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 19.00 στην αυλή του Πολιτιστικού Συλλόγου στα Δάφια.«Ο γονεϊκός ρόλος στην οριοθέτηση της συμπεριφοράς των παιδιών». Από την ψυχολόγο Παλαιοπάνη Μαρία.

  • Σάββατο 23 Ιουλίου στις 19.00 στην αυλή του Πολιτιστικού Συλλόγου στα Δάφια παρουσίαση του βιβλίου της Γεωργίας Ανδριώτου «Ψυχές και Χρώματα» σε συνδιοργάνωση με τον Ενοριακό Σύλλογο Δαφίων.Ακολουθεί βραδιά –Αφιέρωμα στις μουσικές του Θανάση Παπακωνσταντίνου -γλέντι και χορός.
  • Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 19.00 στην αυλή του Πολιτιστικού Συλλόγου στα Δάφια. «Η μείωση του άγχους μέσω της ενσυνειδητότητας (mindfulness)». Από την Ψυχολόγο Κατερίνα Βατή (ΜSc. Ψυχολογία Υγείας, Διπλ. Ενσυνειδητότητας και ομαδικής θεραπείας).

  • Τρίτη 2 Αυγούστου στις 19.00 στην αυλή του Πολιτιστικού Συλλόγου στα Δάφια.Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά δημοτικού από το βραβευμένο “Ding”. Με την Αναστασία Γεωργοπούλου.

  • Σάββατο 13 Αυγούστου στο άλσος της Αγίας Παρασκευής στα Δάφια «Δαφιώτικα 2022»

  • Τετάρτη 17 Αυγούστου στις 20.00 στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου στα Δάφια.Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από την Ε.Π.Σ. Λέσβου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ