× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νικητής στο XTERRA στη Γαλλία o Παναγιώτης Μπιτάδος

Ο Μυτιληνιός πρωταθλητής του τριάθλου ήρθε πρώτος με χρόνο 39:35,με δεύτερο τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή Arthur Serrieres με 39:47 και τρίτο τον ομοεθνή του Maxim Chane με 39:56

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/7/2022

Νικητής στο XTERRA στη Γαλλία o Παναγιώτης Μπιτάδος

Ο Παναγιώτης Μπιτάδος ήταν ο νικητής τερματίζοντας σε χρόνο 39:35, στην πρώτη του νίκη σε αντίστοιχη διοργάνωση (Short Track), με δεύτερο τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή Arthur Serrieres με 39:47 και τρίτο τον ομοεθνή του Maxim Chane με 39:56.Το XTERRA Short Track France διοργανώθηκε στο Xonrupt της βορειοανατολικής Γαλλίας, με το πρώτο off-road τριαθλητικό short track event από τα τέσσερα της σειράς XTERRA Short Track Series 2022. Οι αθλητές κολύμπησαν αρχικά 200 μέτρα, στη συνέχεια μπήκαν σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα για mountain bike 2 χιλιομέτρων, ακολουθώντας μετά μια διαδρομή trail run ενός χιλιομέτρου, το καθένα από τα οποία γίνεται τρεις φορές διαδοχικά.

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ