× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τέλος εποχής για τα καταστήματα ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ

Αλλάζουν ιδιοκτήτη τα ιστορικά καταστήματα παιχνιδιών και εποχικών ειδών της πόλης μας. Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση στην εταιρεία των αδελφών Δουκάρέλλη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/7/2022

Τέλος εποχής για τα καταστήματα ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ

Αλλάζουν ιδιοκτήτη τα ιστορικά καταστήματα παιχνιδιών και εποχικών ειδών «Μολυβιάτη» τα οποία για πολλές δεκαετίες αποτέλεσαν το αγαπημένο στέκι μικρών και μεγάλων στολίζοντας όλες τις όμορφες περιστάσεις της ζωής μας, με δώρα παιχνίδια και διακοσμητικά είδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλέον τα καταστήματα «Μολυβιάτη» περνούν στους αδελφούς Δουκαρέλλη γνωστή επιχείρηση της Μυτιλήνης με το ίδιο ακριβώς αντικείμενο και κατάστημα στο κέντρο της αγοράς. 

Σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Βαγγέλης Μολυβιάτης, δεν κρύβει τη συγκίνησή του, αφού όπως λέει κλείνει ένας μεγάλος κύκλος ζωής για τον ίδιο και για την οικογένειά του. 

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε σε όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια εισασταν κοντά μας και μας στηρίξατε. Ένας μεγάλος και πολύ όμορφος επαγγελματικός κύκλος έκλεισε χτες. Τα καταστήματα παιχνιδιών ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ σταμάτησαν την λειτουργία τους για λίγες μέρες και θα είναι ξανά κοντά σας υπό νέα Διεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα συναισθήματα μας ανάμεικτα Για 40 χρόνια είχαμε δημιουργήσει δεσμούς κυρίως φιλικούς με τους περισσότερους από εσάς, και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο πλήγμα για μας. Είδαμε παιδάκια που έγιναν γονείς και έφεραν κι αυτοί τα δικά τους παιδιά μέσα στα καταστήματα μας. Τα χαμόγελα ικανοποίησης από την απόκτηση του αγαπημένου παιχνιδιού ήταν η καλύτερη πληρωμή για μας Θέλαμε λοιπόν τώρα που θα φεύγαμε εμείς τα καταστήματά μας να περάσουν σε σίγουρα και αξιόπιστα χέρια, και νομίζουμε ότι βρήκαμε μια από τις καλύτερες επιλογές.

Οι αδερφοί Δουκαρελλη θα είναι οι νέοι ιδιοκτήτες Είναι χρονια στην αγορά, με εξαιρετικά δείγματα ποιοτικής δουλειάς. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα πάνε τέλεια και ότι θα τους στηρίξετε Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, να ζητήσουμε συγνώμη από όλους αυτούς που δυσσαρεστήσαμε (ελπίζω να μην ήταν πάρα πολλοί) αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είχαμε ποτέ κακή προθεση». 

Μιλώντας στο «Ν» ο νέος ιδιοκτήτης των καταστηματων Μολυβιάτης, Παναγιώτης Δουκαρέλλης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν για λίγες μέρες κλειστά έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μεταβίβασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι συζητήσεις με το Βαγγέλη Μολυβιάτη ξεκίνησαν από το Πάσχα και πριν μερικές ημέρες δώσαμε τα χέρια ενώ χθες μπήκαν οι υπογραφές και ξεκίνησε η διαδικασία μεταβίβασης.

Τα συναισθήματα γενικά είναι ανάμεικτα σε όλη αυτή την ιστορία, ωστόσο εμείς κρατάμε τις θετικές σκέψεις που είναι ότι μία ιστορική επιχείρηση εποχικών ειδών και παιχνιδιών, θα συνεχίσει να λειτουργεί και ότι διαχειριστής της θα είναι μια άλλη εταιρεία από ανθρώπους της τοπικής αγοράς που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Θα γίνουν φυσικά εργασίες ανακαίνισης και νέες συνεργασίες στο χώρο των παιχνιδιών και των εποχικών ειδών. Κάποιοι από τους εργαζόμενους επέλεξαν να εργαστούν στη νέα επιχείρηση, κάποιοι άλλοι θα παραμείνουν στις δραστηριότητες του Βαγγέλη Μολυβιάτη ενώ ορισμένοι φεύγουν έχοντας πάρει τη σχετική αποζημίωση. 

Σε κάθε περίπτωση το αγαπημένο κατάστημα μικρών και μεγάλων σύντομα θα είναι και πάλι διαθέσιμο με μεγάλη ποικιλία προϊόντων». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βόρειο Αιγαίο ψηφίζουν οι Θεσσαλονικείς

Δείτε τους top προορισμούς που επιλέγουν οι ταξιδιώτες της Aegean Airlines στην Ελλάδα.
ΑΓΡΟΤΕΣ

Καταδίκες αγροτών για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καταγγέλλει τις καταδίκες αγροτών σε ποινές φυλάκισης 15 μηνών για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Γενάρη του 2020
ΑΓΡΟΤΕΣ

Πέρασε από την Ευρωβουλή η πρώτη αναθεώρηση της ΚΑΠ

Οι αναθεωρημένες διατάξεις θα εφαρμοστούν το 2024 σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ετοιμάζεται νέος νόμος για τους συνεταιρισμούς

Ξεκίνησε τις διαβουλεύσεις η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
ΕΡΓΑΣΙΑ

Παράταση στο πρόγραμμα κατάρτισης του Επιμελητηρίου Λέσβου

Ως τις 10 Μαΐου μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι
ΑΓΡΟΤΕΣ

Στους «τίτλους τέλους» οι αυξήσεις για τα Σχέδια Βελτίωσης του Βορείου Αιγαίου

Παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη για τη μειωμένη χρηματοδότηση των νησιών μας σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

«Να αλλάξουν οι αγρότες μας επάγγελμα;»

Επιστολή διαμαρτυρίας για τη μειωμένη χρηματοδότηση στα Σχέδια Βελτίωσης του Βορείου Αιγαίου, έστειλε η αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Αναστασία Αντωνέλλη, στον Υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη
ΑΓΡΟΤΕΣ

«Πετάει» μέχρι τα 12 ευρώ το αρνί στη Λέσβο

Μέχρι τα 10,8 ευρώ φθάνει η τιμή του αρνιού στην χονδρική αγορά
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

«Κούρεμα» προστίμων έως 50% υπόσχεται η εφορία

Με δέλεαρ τα μειωμένα πρόστιμα το κράτος προσπαθεί να αποφύγει τις προσφυγές στα δικαστήρια από τους φορολογουμένους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής απέκτησε ο Δήμος Μυτιλήνης

Πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της Τετάρτης 22 Απριλίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ισχνή αύξηση τζίρου στο λιανεμπόριο του Βορείου Αιγαίου

Μόλις 12,4 εκατ. ευρώ μπήκαν στα ταμεία των επιχειρήσεων του κλάδου που τηρούν διπλογραφικά βιβλία
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Νέα Αριστερά: Μπάχαλο στις πληρωμές των αγροτικών επιδοτήσεων

Δυσοίωνες εκτιμήσεις για την πληρωμή των αγροτικών επιδοτήσεων πριν το Πάσχα