× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ στην παραλία Σκάλα Ερεσού

Ο δήμος Δυτικής Λέσβου θα τοποθετήσει συστήματα πρόσβασης σε ακόμα τρεις παραλίες του δήμου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/6/2022

Σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ στην παραλία Σκάλα Ερεσού

Στην προμήθεια εξοπλισμού για την πρόσβαση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες σε παραλίες της δυτικής Λέσβου, προχωρά ο δήμος αρχής γενομένης από την παραλία Σκάλας Ερεσού.
Η δημοτική αρχή του Ταξιάρχη Βέρρου με πρόταση της αρμόδιας Αντιδημάρχου Ασανούλας Γιαννή-Κοκκινέλη τον Μάρτιο του 2022 υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια διαδρόμων πρόσβασης-αποδυτηρίων - ντουζ ΑμεΑ για τις παραλίες Σκάλας Ερεσού, Μήθυμνας, Σιγρίου και Σκάλας Καλλονής, προϋπολογισμού 235.033,80 ευρώ. Παράλληλα μια ακόμα μονάδα αναμένεται να παραδοθεί από παλαιότερη σύμβαση για την παραλία της Πέτρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοποθέτηση εξοπλισμού για την πρόσβαση ΑμεΑ στις παραλίες θεωρείται πλέον άκρως απαραίτητος ώστε και τα άτομα με αναπηρία να μπορούν τους καλοκαιρινούς μήνες να απολαύσουν τη θάλασσα και την παραλία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ