× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στην Εθνική Ελλάδας Ταμπάκου και Καλλιοντζής

Από τις μεγαλύτερες στιγμές ζει το Λεσβιακό μπάσκετ με την Τζοάνα Ταμπάκου και τον Στράτο Καλλιοντζή να έχουν επιλεχθεί στην Εθνική ομάδα

Δημοσίευση 21/6/2022

Στην Εθνική Ελλάδας Ταμπάκου και Καλλιοντζής

Η αθλήτρια του Θησέα Παναγιούδας κλήθηκε για την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων, ενώ ο Στράτος Καλλιοντζής συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Εφήβων, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 που θα διεξαχθεί στη Σμύρνη 30/7-8/8. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

kalliontzis.jpg (570×421)

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων, με το πρώτο ραντεβού να έχει οριστεί για την Τετάρτη 29 Ιουνίου (10:00 το πρωί στο ΟΑΚΑ) και το πρώτο μέρος των προπονήσεων να διεξάγεται στην Πάτρα, ενώ η Ταμπάκου θα αναχωρήσει για την προετοιμασία τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Οι δύο Λέσβιοι αθλητές είναι οι πρώτοι που θα φορέσουν το εθνόσημο και θα έχευν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε σημαντικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ