× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κινούμενη «κόλαση» το «Νήσος Σάμος»

Δεκάδες οι καταγγελίες των επιβατών για τον κλιματισμό του καραβιού που σε συνθήκες καύσωνα δεν λειτουργεί. «Όλα καλά» τα βρίσκει το Λιμενικό Σώμα!

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 11/7/2019

Κινούμενη «κόλαση» το «Νήσος Σάμος»

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες επιβατών για την κατάσταση που επικρατεί στο δρομολόγιο του «Νήσος Σάμος» καθώς δεν λειτουργεί ο κλιματισμός του πλοίου. Όπως καταγγέλλεται αρχικά ο κλιματισμός λειτουργεί και όλα είναι καλά. Σταδιακά όμως οι καμπίνες αλλά και οι δημόσιοι χώροι αρχίζουν να μετατρέπονται σε πραγματικές εστίες θέρμανσης με θερμοκρασίες που σύμφωνα με επιβάτη που μέτρησε τη θεοκρασία στην καμπίνα του έφτασε τους 34 βαθμούς Κελσίου. Το εντυπωσιακό είναι όμως ότι οι καταγγελίες εκ των οποίων και γραπτές και επώνυμες φτάνουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος στον Πειραιά που όμως ελέγχουν λέει το σύστημα και το βρίσκουν… να λειτουργεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τελευταία καταγγελία αφορά το δρομολόγιο από Πειραιά σε Χίο και Μυτιλήνη το βράδυ της περασμένης Τρίτης προς Τετάρτη. Δεκάδες επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν αφού ιδιαίτερα στις καμπίνες η κατάσταση θύμιζε πραγματική κόλαση. Το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει δυστυχώς το ότι τα πλοία της Hellenic Sea Ways με τα οποία υποχρεωτικά μετακινούνται οι νησιώτες, μια και είναι η εταιρεία που μονοπωλιακά εκμεταλλεύεται τη γραμμή, εκτός από πανάκριβα αποτελούν πλέον και πλοία ντροπή.

Θυμίζουμε και το «Νήσος Ρόδος»
Εκτός από το πρόβλημα στον κλιματισμό του «Νήσος Σάμος» ο οποίος ελέγχθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Λιμενικού Σώματος στον Πειραιά και προς έκπληξη όλων βρέθηκε να λειτουργεί θυμίζουμε την χωρίς προηγούμενο συμπεριφορά της εταιρείας έναντι εκατοντάδων επιβατών που μετακινήθηκαν με το «Νήσος Ρόδος» προ δυο μηνών με καθυστέρηση 12 ωρών λόγω βλάβης.

Αλλά και…
Να θυμίσουμε με την ευκαιρία μια έντονη μυρωδιά στα σαλόνια και τις καμπίνες του «Νήσος Σάμος» που ανησύχησε τους επιβάτες στο βραδινό Κυριακάτικο δρομολόγιο της 9ης Ιουνίου από τη Μυτιλήνη στη Χίο, μισή ώρα προτού το πλοίο προσεγγίσει το λιμάνι της Χίου. Όπως είχε τότε ειπωθεί oι επιβάτες ενημέρωσαν το πλήρωμα ενώ έγινε και τηλεφωνική ενημέρωση του Λιμεναρχείου. Και τότε είχε ενημερωθεί η αρμόδια υπηρεσία στο Λιμεναρχείο Πειραιά που και πάλι τα βρήκε όλα καλά. Προφανώς για τους ειδικούς του Λιμενικού Σώματος οι κατά καιρούς επιβάτες του «Νήσος Σάμος» διακατέχονται από μια περίεργη ιδεοληψία που σε συνθήκες 21 βαθμών που αυτοί διαπιστώνουν όταν μπουν για έλεγχο στο καράβι, τους κάνει να… ζεσταίνονται!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ξεκίνημα μετ’ εμποδίων για τις φορολογικές δηλώσεις

Σωρεία προβλημάτων διαπιστώνουν οι λογιστές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Εκθεση φωτογραφίας του Μιχάλη Μπάκα

Στη ΦΕΜ, με θέμα τα ζώα, τα φυτά και τους οικοτόπους των προστατευόμενων περιοχών της Λέσβου
ΧΩΡΙΑ

Θλίψη Βέρρου για το Πνευματικό Κέντρο της Καλλονής

«Στερεί από τις γενιές του σήμερα και του αύριο ένα κομμάτι ιστορίας που έγινε στάχτη»
ΧΩΡΙΑ

Γιορτάζει ο Ταξιάρχης, γιορτάζει η Λέσβος

Αναλυτικά το πρόγραμμα των θρησκευτικών τελετουργιών προς τιμή του Αρχαγγέλου που ξεκινούν το Σάββατο 18 Μαΐου
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Δια πυρός 2024» για καλύτερη αντιπυρική οργάνωση στη Λέσβο

Το σενάριο της άσκησης στην οποία συμμετείχαν η Πυροσβεστική, οι Δήμοι, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Δασική Υπηρεσία, περιλάμβανε φωτιά μεγάλης κλίμακας στους Λάμπου Μύλους
ΥΓΕΙΑ

«Δεν αντέχουμε άλλο να πεθαίνουμε με την υποβάθμιση της Υγείας»

Ανανοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για την πανυγειονομική απεργία της Τετάρτης 16 Μαΐου
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μια γιορτή για τη μανούλα στην Καλλονή

Το 1ο Νηπιαγωγείο παρουσίασε το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης «Με χορό και μουσική, κοίτα… παίζουμε μαζί!»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ψευδής αναγγελία για πυρκαγιά κοντά στο αεροδρόμιο

Περί τα πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής έσπευσαν στην περιοχή και επέστρεψαν
ΧΩΡΙΑ

Κάηκε το ιστορικό κτήριο της Λέσχης Αρίσβης

«Μόνο τα ντουβάρια μείνανε» λένε στο «Ν» κάτοικοι στην Καλλονή
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Υποψήφιος ξανά στο Σύλλογο του νοσοκομείου ο Στρατής Κλεάνθης

Στη συνέντευξή του αναφέρεται στα διαχρονικά αιτήματα των εργαζομένων, στις προτάσεις της παράταξής του, αλλά και στα επεισόδια που έγιναν στα εγκαίνια του ΕΚΑΒ με τον Άδωνι
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κατά 5.000 αυξήθηκαν οι επιβάτες στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Οριακή ανάκαμψη της επιβατικής κίνησης τον Απρίλη παρά την σημαντική αύξηση των πτήσεων
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ