× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δυναμικά στη μάχη για την Περιφέρεια βορείου Αιγαίου ο Σταμάτης Μαλέλης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης και επίσημα ο Σταμάτης Μαλέλης, με «μέτωπο» ενάντια στις «αντιαναπτυξιακές λαϊκιστικές και φαύλες πολιτικές που ακολουθήθηκαν». Ιδιαίτερη αναφορά «στο λάθος αφήγημα περί μεταναστευτικού»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/5/2022

Δυναμικά στη μάχη για την Περιφέρεια βορείου Αιγαίου ο Σταμάτης Μαλέλης

Με «μέτωπο» ενάντια στις «αντιαναπτυξιακές λαϊκιστικές και φαύλες πολιτικές που ακολουθήθηκαν στην Περιφέρεια βορείου Αιγαίου» μπήκε χθες Σαββάτο το μεσημέρι με συνέντευξη του στη Μυτιλήνη, ο γνωστός δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης στην κούρσα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο βόρειο Αιγαίο. Απαντώντας μάλιστα σε σχετική διευκρινιστική ερώτηση ο κ. Μαλέλλης υποστήριξε ότι «θα ελεγχθούν σε βάθος πρακτικές της σημερινής περιφερειακής αρχής που φαίνεται πως δεν είναι ορθές. Θα τις ερευνήσουμε. Σε όλη μου τη ζωή, κατέληξε ο κ. Μαλέλης, χτυπούσα τη διαφθορά. Αυτό θα κάνω και τώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χωρίς να κρύβει την κομματική του ταυτότητα, είναι μέλος της απερχόμενης Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ ο κ. Μαλέλης ανακοίνωσε την «ανεξάρτητη» υποψηφιότητα του, σημειώνοντας όμως ότι συζητά με κόμματα και πολίτες όλων των πολιτικών χώρων – με «κόκκινη γραμμή» την ακροδεξιά -  και η κάθε στήριξη είναι ευπρόσδεκτη. Επίσης αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του 2019 και πάλι για τη θέση της Περιφέρειας βορείου Αιγαίου που απεσύρθη λόγω των πιέσεων που δέχθηκε μια και εκείνη την περίοδο ήταν γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ και τα διλλήματα που του τέθηκαν από την τότε ηγεσία του κόμματος του ήταν πολύ ισχυρά».

 Σκοπός μας σημείωσε ο κ. Μαλέλης «είναι να αλλάξουμε την μοίρα της περιοχής» και ανακοίνωσε έξη βασικούς του στόχους τόσο στην προεκλογική περίοδο όσο και εφόσον εκλεγεί:

«Την εκπόνηση ενός αξιόπιστου σχεδίου για την ανάπτυξη του Βορείου Αιγαίου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την πραγματική διεκδίκηση των Ευρωπαϊκών πόρων για την ανάπτυξη της Περιφέρειας. Την κινητοποίηση, χωρίς αποκλεισμούς,  όλων των παραγωγικών δυνάμεων των νησιών μας.Τη βιώσιμη διαχείριση του μεταναστευτικού χωρίς ακρότητες, λαϊκισμούς και επικίνδυνες  κορώνες. Τέλος στο λάθος αφήγημα περί μεταναστευτικού που δρομολόγησε και τροφοδότησε λάθος πολιτικές και άφησε πίσω την ανάπτυξη του τόπου. Το μεταναστευτικό πήρε το δρόμο του και δεν είναι το κυρίαρχο πρόβλημα του βόρειου Αιγαίου.Την εκπόνηση επικοινωνιακού σχεδίου για την ανάδειξη του Βορείου Αιγαίου ως προορισμού για τον εσωτερικό και εξωτερικό τουρισμό. 

Την ανάδειξη και αξιοποίηση του πολιτιστικού θησαυρού των νησιών μας.».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με SKY express το Αγιο Φως στη Μυτιλήνη

Η εταιρεία διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Το έθιμο της «κακαρώνας» στα Δάφια

Ένα θρησκευτικό έθιμο που πήρε πολιτικά χαρακτηριστικά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση στα Μιστεγνά

Περιφορά του Λάβαρου της Ανάστασης στους δρόμους του χωριού θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα
ΧΩΡΙΑ

Προσοχή στις... κακαρώνες

Ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Πυροσβεστική
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Μεταφέρονται οι βροχές που ήταν να ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Λέσβο
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος και στον Επιτάφιο των Μιστεγνών

Μετά το ολονύχτιο μοιρολόι των γυναικών στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρώτη Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Με ήχους από τις καμπάνες και χτυπήματα των ξύλινων στασιδιών στο ναό σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης τον Άγιο Θεράποντα, οι Μυτιληνιοί υποδέχτηκαν το μήνυμα της προσμονής της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στη Σκάλα Λουτρών

Η χορωδία από ομάδα γυναικών μελών του Συλλόγου Μικρασιατών έψαλε τα Εγκώμια
ΧΩΡΙΑ

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ο Επιτάφιος στο Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ

Περιφορά το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής από την αδελφότητα της Μονής και την Ηγουμένη Ταβιθά
ΧΩΡΙΑ

Ένας ξεχωριστός Επιτάφιος στη Σκάλα Συκαμιάς

Περιφορά με καΐκι στο λιμανάκι του χωριού