× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πρό(σ)κληση Βέρρου στους εργαζομένους της Τεχνικής Υπηρεσίας

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, θεωρεί θεμελιώδες για το νέο δήμο, τη δημιουργία μίας ικανής Τεχνικής Υπηρεσίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/6/2019

Πρό(σ)κληση Βέρρου στους εργαζομένους της Τεχνικής Υπηρεσίας

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας ενόψει της λειτουργίας των δύο νεοσύστατων Δήμων Δυτικής Λέσβου και Μυτιλήνης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, σύμφωνα με σχετική του ενημέρωση, πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις με εκπροσώπους της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Λέσβου (Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανώτατων Σχολών Λέσβου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Βέρρος είχε την ευκαιρία στη διάρκεια των συναντήσεων αυτών να ακούσει τους προβληματισμούς αλλά και τις απόψεις των εργαζομένων στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέσβου ενόψει της εφαρμογής της λειτουργίας των δύο νέων δήμων από την 1η Σεπτέμβρη και να συζητήσει μαζί τους πιθανές λύσεις, για να επιτευχθεί με τον πιο ομαλό και λειτουργικό τρόπο ο διαμοιρασμός των εργαζομένων μεταξύ των δύο δήμων.

«Τεχνική Υπηρεσία του 21ου αιώνα»

Εξάλλου πεποίθηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου –όπως εκφράστηκε στις συναντήσεις με τους εργαζομένους- είναι πως η ευκαιρία που δίνει το στήσιμο εκ του μηδενός μίας Τεχνικής Υπηρεσίας στο νέο δήμο, είναι μοναδική προκειμένου να διαμορφωθεί μία ικανότατη ομάδα, η οποία θα έχει ενεργό και καθοριστικό ρόλο στη συνολική αναπτυξιακή προσπάθεια της δημοτικής αρχής. Παρουσιάζοντας ουσιαστικά μπροστά στους εργαζομένους, μία πρόκληση για να φτιάξουνε μαζί «μία Τεχνική Υπηρεσία του 21ου αιώνα» όπως είπε χαρακτηριστικά, που θα κάνει τη διαφορά στα επόμενα χρόνια.

«Όπως έχω τονίσει από την επομένη του αποτελέσματος των εκλογών, είμαστε υποχρεωμένοι άπαντες οι εμπλεκόμενοι στα των δήμων, να συνεργαστούμε και να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επόμενη ημέρα. Οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Λέσβου, έγιναν με αυτό ακριβώς το σκεπτικό και οφείλω να αναγνωρίσω δημόσια το αίσθημα ευθύνης και την διάθεση συνεργασίας που διακατέχει τους εργαζομένους του Δήμου, για να μεταβούμε ομαλά και δημιουργικά στο νέο μοντέλο διοίκησης του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης.

Σε ότι αφορά ειδικότερα στο δήμο Δυτικής Λέσβου, θεωρώ ότι γίνεται σαφές ότι προσπαθούμε με σοβαρότητα να επιχειρηματολογήσουμε τους λόγους που κάποιος εργαζόμενος θα θέλει να επιλέξει συνειδητά να εργαστεί σε ένα νέο σύγχρονο δήμο που θα χτιστεί εκ του μηδενός και θα έχει μία εντελώς καινούργια νοοτροπία από την καθεστηκυία. Δεν περιμένουμε, ούτε θέλουμε να αντλήσουμε το δυναμικό μας, από τα αναγκαστικά μέτρα διαμοιρασμού των εργαζομένων», δήλωσε σχετικά ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Ταγματάρχης Παπαγιάννης... ξανά στο Κιόσκι Μυτιλήνης

Άπαντες παρόντες στην πλατεία Ελευθερίας, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του νεκρού Διοικητή του Τάγματος των Λεσβίων στρατιωτών, στην πολύνεκρη Μάχη του Σκρά
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν πάει άλλο με αυτή την Ευρώπη»

Η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Αφροδίτη Κτενά μιλά στο «Ν» για τις ευρωεκλογές, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο

Ευχάριστη πρωινή έκπληξη είχε μια ομάδα Τούρκων τουριστών την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Επίσκεψη Μουτζούρη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών

Ενημερώθηκε για εκπαιδευτικά θέματα του νομού ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Καθυστέρησαν πάρκο της Επάνω Σκάλας και πάρκο αναψυχής»

Υπέγραψε ο Μουτζούρης την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστή η Ζωοδόχου Πηγής τη Δευτέρα

Λόγω επισκευής βλάβης από τη ΔΕΥΑΛ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο 13ο μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας ο Περιφερειάρχης

Παρακολούθησε την παρουσίαση ψηφιακών εργασιών που πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Λέσβου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ερμού, σχολεία και σημαίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Μεγάλη δράση εν όψει των ευρωεκλογών στα καταστήματα της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έλληνες και Τούρκοι, με προορισμό τον Μανταμάδο στη χάρη του Αρχαγγέλου

Χιλιάδες επισκέπτες καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας ακτοπλοϊκά στη Λέσβο για το πανυγήρι του Ταξιάρχη. Μεγάλο ενδιαφέρον και από τους Τούρκους επισκέπτες οι οποίοι μεταβαίνουν στο προσκύνημα για να δουν τα δρώμενα
ΧΩΡΙΑ

Συμβουλές‑οδηγίες της Τροχαίας για τους προσκυνητές του Ταξιάρχη Μανταμάδου

Για την ασφαλή κίνηση των οδηγών οχημάτων και των πεζών