× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Μάχη» για τη δεύτερη θέση από «Δημοκρατική Μυτιλήνη» και «Ελεύθερους Πολίτες»

Ανεπίσημα αποτελέσματα στο 25% των ψήφων της Κοινότητας Μυτιλήνης

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 28/5/2019

«Μάχη» για τη δεύτερη θέση από «Δημοκρατική Μυτιλήνη» και «Ελεύθερους Πολίτες»

Σε πολιτική μάχη πρώτου μεγέθους εξελίσσεται η διαδικασία έκδοσης εκλογικού αποτελέσματος στην Κοινότητα Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τα 14 από τα 56 εκλογικά τμήματα της Κοινότητας Μυτιλήνης (αντιστοιχούν στο 25% των εκλογικών τμημάτων της πόλης) που έχουν κατατεθεί στο Δήμο Λέσβου ο συνδυασμός «Με συνέπεια κι ευθύνη όλοι για τη Μυτιλήνη» συγκεντρώνει 1449 ψήφους. Ο συνδυασμός «Ελεύθεροι Πολίτες» συγκεντρώνει 896 ψήφους και ο συνδυασμός «Δημοκρατική Μυτιλήνη» 876. Ακολουθεί ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» με 659 ψήφους. Όπως διαπιστώνεται στις κάλπες της κοινότητας μεγάλος είναι ο αριθμός των άκυρων ψηφοδελτίων. Σύμφωνα με πληροφορίες τα περισσότερα είναι λάθος ψηφοδέλτια, κυρίως δημοτικά.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, ανεπίσημα επαναλαμβάνουμε στοιχεία, ο συνδυασμός «Με συνέπεια κι ευθύνη όλοι για τη Μυτιλήνη» καταλαμβάνει τέσσερις έδρες στο Συμβούλιο της Κοινότητας, ο συνδυασμός «Ελεύθεροι Πολίτες» δυο, ο συνδυασμός «Δημοκρατική Μυτιλήνη» δυο και ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» μια. Οι δυο αδιάθετες έδρες σύμφωνα πάντα παραπάνω ανεπίσημα στοιχεία κατανέμονται στη δεύτερη κατανομή στους συνδυασμούς «Ελεύθερους Πολίτες» και «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στο 25% των εκλογικών τμημάτων της πόλης στο συνδυασμό «Με συνέπεια κι ευθύνη όλοι για τη Μυτιλήνη» κατά σειρά ψήφων προηγούνται οι Πάνος Πίτσιος, Αλέκος Κουζινόγλου και Λένα Πετρέλλη. Στο συνδυασμό «Ελεύθεροι Πολίτες» οι Νίκος Παπαγιαννίδης, Χρήστος Πουλέλλης και Κώστας Αλβανόπουλος. Και στο συνδυασμό «Δημοκρατική Μυτιλήνη» οι Στρατής Μπαλάσκας, Μίνα Αδαλή, Γιάννης Αθηναίος και Τζώρτζια Ρασβίτσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποτελέσματα μετ’ εμποδίων

Εν τω μεταξύ ο τραγέλαφος των αποτελεσμάτων στις Κοινότητες συνεχίζεται. Όπως όλα δείχνουν, αποτελέσματα θα εκδοθούν από το Πρωτοδικείο Μυτιλήνης ταυτόχρονα με την ανακήρυξη των επίσημων αποτελεσμάτων. Όπως υποστηρίζουν νομικοί κύκλοι αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν περάσει τουλάχιστον ένας μήνας.

Απαραίτητη σημείωση

Τα στοιχεία που παρατίθενται παραπάνω προέρχονται από τα τηλεγραφήματα των δικαστικών αντιπροσώπων στα εκλογικά τμήματα της Μυτιλήνης 58Β, 60Β, 64Β, 65Β, 72Β, 75Β, 76Β, 77Β, 79Β, 80Β, 81Β, 82Β, 83Β και 87Β έτσι όπως αυτά κατατέθηκαν στο Δήμο Λέσβου. Πέρα των παραπάνω δεν έχουν κατατεθεί στο Δήμο άλλα τηλεγραφήματα.  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι σε δράση στην αναζήτηση του Πασχαλινού αυγού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο άλσος Τσαμάκια, η εκδήλωση του Δήμου Μυτιλήνης με το κυνήγι του κρυμμένου αυγού.
ΧΩΡΙΑ

Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Μετά το τέλος της τελετής η Ηγουμένη Ταβιθά απηύθυνε ευχές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ξενάγηση στο Μουσείο‑ Ελαιοτριβείο (τ. Βρανά) της εταιρείας «Αρχιπέλαγος»

Γνωρίστε τις τέσσερις ξεχωριστές μόνιμες εκθέσεις
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος στο πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου

Επίδειξη αλόγων βράβευση αναβατών και μεγάλο γλέντι στη Θερμή Λέσβου τη Λαμπροδευτέρα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Παντρεύτηκε ο Νίκος Γιαννάκας

Το απόγευμα της Λαμπροδευτέρας ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Χρύσα Κεραμίδου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Αυγού στα Τσαμάκια

Την Λαμπροτρίτη, στις 11 π.μ. με διοργανωτή την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δύο εβδομάδες εκτός δρομολογίων το Νήσος Σάμος

Από 15 ως 31 Μαϊου, για τις ανάγκες συντήρησης του πλοίου
ΧΩΡΙΑ

Έκαναν κούνια και στα Μιστεγνά

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή
ΧΩΡΙΑ

Γεωτρήσεις στη Γέρα για την επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτης Βάλεσης, γίνεται προσπάθεια επίσπευσης των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων επάρκειας νερού που αντιμετωπίζει η περιοχή
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Λαμπροβδομάδα με ζέστη και Σάββατο με καταιγίδες και κρύο

Έντονη αστάθεια θα παρουσιάσει ο καιρός στη Λέσβο προς τα τέλη της εβδομάδα, με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
ΘΕΑΤΡΟ

Πάσχα με θέατρο στο Παλαιοχώρι

Ακολούθησε ούζο και καλή διάθεση
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΟΥΣΙΚΗ

Aνοιξε το Parasol στη Σκάλα Ερεσού

Μιλήσαμε με τον παρά λίγο 34χρονο, νέο ιδιοκτήτη του ιστορικού μπαρ, καφέ, σημείου αναφοράς, Θανάση Καραολάνη που το ξανάφτιαξε με τα χέρια του
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ