× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ, «Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά»

Πρώτη προβολή στη Λέσβο την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ. στο σινεμά Αρίων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/3/2022

ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ, «Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά»

Η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ, θα προβάλει την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα στο σινεμά Αρίων στη Μυτιλήνη, το ντοκιμαντέρ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ, «Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά», παραγωγής ΚΕ του ΚΚΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το ντοκιμαντέρ είναι βασισμένο σε 36 αληθινές μαρτυρίες, που δίνουν με λεπτομερή περιγραφή τη σειρά των γεγονότων, με στοιχεία, αλλά και ονόματα. Οι μαρτυρίες αυτές είναι φόρος τιμής στους αγωνιστές της Μακρονήσου, του αποκαλούμενου «Νταχάου της Μεσογείου». Εκεί όπου οι μηχανισμοί καταστολής τελειοποιήθηκαν, η βία συστηματοποιήθηκε και οι πολιτικά διωκόμενοι έζησαν τη μεγαλύτερη αναμέτρησή τους όχι μόνο με τον ταξικό αντίπαλο, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Μοναδικός σκοπός: Να υποταχθούν, να δηλώσουν μετάνοια, να αποκηρύξουν το ΚΚΕ και τις ιδέες τους».

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 833 1269.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ