× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Με κορονοϊό 20 εργαζόμενοι του Βοστάνειου

Το τμήμα των ηλεκτρολόγων του νοσοκομείου σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Στρατή Κλεάνθη έχει 5 εργαζόμενους σε καραντίνα, από τους 10 συνολικά που υπηρετούν εκεί

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/1/2022

Με κορονοϊό 20 εργαζόμενοι του Βοστάνειου

Χωρίς ηλεκτρολόγους κινδυνεύει να μείνει το νοσοκομείο της Μυτιλήνης αφού η επιδημία του κορονοϊού χτύπησε το τμήμα των τεχνικών - ηλεκτρολόγων, στέλνοντας σε καραντίνα τουλάχιστον 5 από τους 10 εργαζόμενους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ανησυχία του για το γεγονός εκφράζει ο πρόεδρος των Εργαζομένων του Βοστάνειου Στρατής Κλεάνθης, όντας και ο ίδιος σε αυτοπεριορισμό λόγω επαφής του με κρούσματα κορονοϊού. 

«Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και επικίνδυνη, σημείωσε ο Στρατής Κλεάνθης. Προς το παρόν είμαι αρνητικός, ωστόσο ανησυχώ για τη λειτουργία του νοσοκομείου. Ήδη μίλησα με το διοικητή και του εξέφρασα τους προβληματισμούς μου, κατέθεσα τις προτάσεις μου καθώς και την ανησυχία για λειτουργικά ζητήματα που μπορεί να ανακύψουν στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή το τμήμα των ηλεκτρολόγων λειτουργεί με 1 άτομο ανά βάρδια και δεν είμαι καθόλου βέβαιος αν υπάρξει κάποιο έκτακτο περιστατικό πως θα αντιμετωπίστεί. 

Επιπλέον από την πληροφόρηση που έχω υπάρχουν απουσίες εργαζομένων λόγω κορονοϊού, σε πολλά τμήματα του νοσοκομείου, κλινικές και διοικητικές υπηρεσίες. Αυτή τη στιγμή απουάζουν τουλάχιστον 20 άτομα, χωρίς να ληφθούν υπόψη όσοι έχουν βγει σε αναστολή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι λογικό όταν έχουμε τόσο μεγάλη διασπορά στην κοινωνία να επηρεάζονται και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, οι οποίοι είναι ενεργοί πολίτες, έχουν οικογένειες, φίλους και επαφές και μπορεί να κολλήσουν κορονοϊό όπως όλοι οι άνθρωποι. 

Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει πόσο θα κρατήσει αυτή η κατάσταση, εύχομαι να είμαστε στην κορύφωση και σύντομα να έρθει η αποκλιμάκωση. 

Θέλω να ζητήσω αν μου επιτρεπεται από όλους υψηλό αίσθημα ευθύνης, η συναδελφοσυνη αυτές τις στιγμές πρεπει να είναι σε υψηλό επίπεδο, εγωισμοι δε χωράνε για να μπορέσουμε να διαβουμε τη στενωπό, αυτά άσχετα για το τι μπορεί και θα πράξει η πολιτεία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Συμμετοχές από την Λέσβο στο 6th Meteora M.T.B Race

Οι Κώστας Λαϊνάς, Μπάμπης Μπουντάκης, Νίκος Πέππας και Αντώνης Σακελλαρίου του Ποδηλατικού Συλλόγου θα εκπροσωπήσουν την Λέσβο στον αγώνα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μια γιορτή για τη μανούλα στην Καλλονή

Το 1ο Νηπιαγωγείο παρουσίασε το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης «Με χορό και μουσική, κοίτα… παίζουμε μαζί!»
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο βιβλιοπωλείο Book and art

Θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, βασισμένα στα βιβλία της
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Opening fiesta για το Bracciera στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 17 Μαΐου με τον dj Bobito
ΑΤΖΕΝΤΑ

Νέο Lego Printing για παιδιά από 5 ετών και πάνω

Από το εργαστήριο καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας και χαρακτικής "tortuguita" της Δέσποινας Αναστασοπούλου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Ανήλικα παιδιά, έρμαια της δικομανίας

Μία περίπλοκη υπόθεση γονέων που δεν συνεργάζονται απασχόλησε το Τριμελές Εφετείο στη Μυτιλήνη που καταδίκασε τη μητέρα με δύο μήνες ποινή φυλάκισης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ξενάγηση στα Λαδάδικα της Μυτιλήνης με την «Παρέα»

Περπατάμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης, τον 19ο αιώνα -Γράφει η ΠΑΡΕΑ*
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Ορνιθοπαρατήρηση στις Αλυκές Καλλονής

Διανύουμε την καλύτερη περίοδο για την παρακολούθηση της ανοιξιάτικης μετανάστευσης των πουλιών από τη Λέσβο
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ξενάγηση στο Μουσείο Αγίας Παρασκευής

Μη χάσετε την περιοδική έκθεση 1922
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Στη γιορτή της κούνιας στο Ακράσι...

Λουλούδια, χορός και ψησταριές στο αγαπητό έθιμο