× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τιμητική εκδήλωση για την «Κιβωτό του Κόσμου Αιγαίου»

Γεύμα αγάπης στο παιδικό χωριό από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/10/2021

Τιμητική εκδήλωση για την «Κιβωτό του Κόσμου Αιγαίου»

Τιμητική εκδήλωση και γεύμα αγάπης διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου το  Σάββατο 9 Οκτωβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι στο παιδικό χωριό της “Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου”, στο Αίπος της Χίου , με αφορμή  τους 32ους  Αιγαιοπελαγίτικους  Αγώνες  Στίβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η  Περιφέρεια ΒΑ  με  αισθήματα εκτίμησης και αναγνώρισης  προς το πρόσωπο του   Πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου, εμπνευστή και ιδρυτή της ”  Κιβωτού του Κόσμου”  θα πραγματοποιήσει εκδήλωση-Γεύμα  τιμώντας το κοινωνικής προσφοράς έργο της  “Κιβωτού,” της μοναδικής δομής φιλοξενίας παιδιών στο  Αιγαίο.

«Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν και τα εγκαίνια  των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο Αίπος  που υλοποιήθηκαν με την βοήθεια της ΠΒΑ καθώς και ιδιωτικών χορηγιών και θα χρησιμοποιηθούν μελλοντικά  και ως έδρα της ποδοσφαιρικής  ομάδας ΠΑΣ Κιβωτός του Κόσμου, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χίου. 

Την εκδήλωση έχουν κληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.  Πλακιωτάκης, ο Ευρωβουλευτής κ. Θοδωρής Ζαγοράκης,  η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία των νησιών μας, αλλά και πολλοί παλιοί και εν ενεργεία αθλητές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με μεγαλειώδης επιτυχίες του Ελληνικού Αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, Ολυμπιονίκες  και Παρολυμπιονίκες των νησιών μας, Κώστας Κεντέρης, Στράτος Νικολαίδης, Κέλλυ Λουφάκη, Παντελής Καλόγερος, Παναγιώτης Μαγδανής, μέλη της θρυλικής ομάδας του EURO 2004 Καραγκούνης , Μπασινάς ,Νικοπολίδης, Παγκόσμιοι πρωταθλητές, μέλη της ποδοσφαιρικής εθνικής ομάδας αστέγων, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα,  αθλητικοί παράγοντες Ομοσπονδιών και αθλητικών Ενώσεων.

Στην εκδήλωση θα  παραστεί και ο “πρέσβης της κιβωτού του κόσμου”   κ. Πάνος Μουζουράκης. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα  έχει  η δημοσιογράφος και δημοφιλής παρουσιάστρια  κ. Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ  τα παιδιά της “Κιβωτού” θα παρουσιάσουν  θεατρικό δρώμενο και μουσική».

 

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έκτακτη δρομολόγηση του Asterion II

Μπαίνει στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη τα Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου για να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς οχημάτων και φορτηγών
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τίμησαν τους 58 Λημνιούς νεκρούς της μάχης του Σκρα

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την ευγνωμοσύνη που οφείλουμε σε αυτούς τους ήρωες τόνισε η Δήμαρχος Λήμνου
ΕΛΛΑΔΑ

Όλα καλά με τις φορολογικές δηλώσεις λέει η ΑΑΔΕ

Δημιουργία εντυπώσεων από την πλευρά των λογιστών βλέπει η φορολογική διοίκηση σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις για τα προβλήματα στην διαδικασία κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Επαφές με αυτοδιοικητικούς και υπηρεσίες της Λέσβου

Η Δήμαρχος Λήμνου πραγματοποιήσε συναντήσεις για θέματα που αφορούν έργα του νησιού και του Βορείου Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τέσσερα νέα ασθενοφόρα στο Βόρειο Αιγαίο

Θα καλύψουν τις ανάγκες σε Πολιχνίτο, Μυτιλήνη, Καλλονή και Πυργί Χίου
ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις θάνατοι από covid‑19, πέντε οι διασωληνωμένοι ασθενείς

Η θετικότητα στο σύνολο των ελεγχθέντων δειγμάτων παραμένει χαμηλή αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εκλογές στην ΕΛΜΕ Λήμνου για την ανάδειξη αντιπροσώπου στο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Ο Ανδρέας Ξυπτεράς αναδείχθηκε αντιπρόσωπος από την πλειοψηφούσα παράταξη Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών
ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται νέα προκήρυξη του προγράμματος «Αλλάζω συσκευή»

Θα αφορά την αντικατάσταση κλιματιστικών πλυντηρίων και φούρνων
ΕΛΛΑΔΑ

Προηγήθηκε εκτροχιασμός της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη

Η έκθεση των τεχνικών εμπειρογνωμόνων δείχνει πως τουλάχιστον 16 επιβάτες έχασαν την ζωή τους από την φωτιά που προκλήθηκε μετά την σύγκρουση
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος το πενθήμερο από 1ης Ιουλίου

Έρχεται η 6ήμερη εργασία
ΚΟΣΜΟΣ

«Νάκμπα» σημαίνει καταστροφή

Ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης Λέσβου