× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στο γήπεδο και στο φράγμα της Στύψης ο Μουτζούρης

Σήμερα περιοδεύει στο Κάτω Τρίτος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/9/2021

Στο γήπεδο και στο φράγμα της Στύψης ο Μουτζούρης

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην λεσβιακή ύπαιθρο, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης επισκέφτηκε χτες την Στύψη, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολο Αλατζά και την μηχανικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων  Αγγελική Σαραντινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νίκος Δράκουλας  ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την εξέλιξη των έργων στο γήπεδο της Στύψης, παρουσία του αναδόχου εργολάβου,  ένα έργο που εκτελείται από την Περιφερειακή Αρχή, ενώ οι παράγοντες του συλλόγου «Γερμανός Καραβαγγέλης» ζήτησαν την συμβολή της Περιφέρειας ώστε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του  να μπορεί να χρησιμοποιηθεί  για επίσημα παιχνίδια.

Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε το φράγμα της περιοχής, και ενημερώθηκε για τις προοπτικές που υπάρχουν ώστε αυτό να καταστεί λειτουργικό, προκειμένου να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής που αφορά την ύδρευση και την άρδευση.

Ακολούθησε σύσκεψη στο Κοινοτικό γραφείο, παρουσία των μελών του τοπικού συμβουλίου, ενώ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τον Πρόεδρο να προσφέρει στον Περιφερειάρχη τοπικά προϊόντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμέσως μετά  ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συνεχίζουμε με τους συνεργάτες μου τις εξορμήσεις μας σε χωριά της Λέσβου ώστε να έχουμε καθημερινή επαφή με τους Προέδρους και τους κατοίκους για να λύνουμε προβλήματα. Στην Στύψη ολοκληρώνουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου σύντομα, είδαμε το φράγμα που υπάρχει εκεί και συζητήσαμε τρόπους αξιοποίησης του. Χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους δραστήριους και διεκδικητικούς για τον τόπο τους, όπως εδώ στη Στύψη».

Σήμερα το απόγευμα ο Περιφερειάρχης θα επισκεφτεί το Κάτω Τρίτος.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσιάσθηκε το βιβλίο «Ο κόσμος καίγεται»

Από το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ και τις εκδόσεις Τόπος έγινε η παρουσίαση του βιβλίου των Πέτρου Κόκκαλη και Ξενοφώντα Κοντιάδη
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έκτακτη δρομολόγηση του Asterion II

Μπαίνει στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη τα Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου για να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς οχημάτων και φορτηγών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος η ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες

Και η νεολαία και ο λαός, μπορεί να αξιοποιήσει κάθε κάλπη για να δοθεί συνέχεια στον αγώνα, που αποκρούει την πολιτική που υπερασπίζεται τους λίγους σε βάρος των πολλών» τόνισε η βουλευτής του κόμματος Αφροδίτη Κτενά στην ομιλία της στην εκδήλωση του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μπακογιάννης και Κοσιώνη στην Αγιάσο

Δοκίμασαν λουκουμάδες στο κατάστημα της πρώην Προέδρου του χωριού Διαμάντως Ρουγκέλλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Ταγματάρχης Παπαγιάννης... ξανά στο Κιόσκι Μυτιλήνης

Άπαντες παρόντες στην πλατεία Ελευθερίας, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του νεκρού Διοικητή του Τάγματος των Λεσβίων στρατιωτών, στην πολύνεκρη Μάχη του Σκρά
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν πάει άλλο με αυτή την Ευρώπη»

Η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Αφροδίτη Κτενά μιλά στο «Ν» για τις ευρωεκλογές, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο

Ευχάριστη πρωινή έκπληξη είχε μια ομάδα Τούρκων τουριστών την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Επίσκεψη Μουτζούρη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών

Ενημερώθηκε για εκπαιδευτικά θέματα του νομού ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Καθυστέρησαν πάρκο της Επάνω Σκάλας και πάρκο αναψυχής»

Υπέγραψε ο Μουτζούρης την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστή η Ζωοδόχου Πηγής τη Δευτέρα

Λόγω επισκευής βλάβης από τη ΔΕΥΑΛ