× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εγκαίνια για την αίθουσα εκδηλώσεων της Σκάλας Ερεσού

Το Σάββατο 17 Ιουλίου στις 8 το βράδυ

Δημοσίευση 15/7/2021

Εγκαίνια για την αίθουσα εκδηλώσεων της Σκάλας Ερεσού

Τα εγκαίνια της αίθουσας εκδηλώσεων στην Σκάλα Ερεσού μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της σύμβασης, που υπέγραψε ο Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσούμε με την ΕΤΑΛ Α.Ε.θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Ιουλίου στις 8 το βράδυ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τον Ιούνιο 2021 περιλαμβάνουν την πλήρη ανακαίνιση όλων των χώρων όπως αλλαγή εσωτερικής διαρρύθμισης, επισκευή στέγης και αντικατάσταση κεραμιδιών, επισκευή εξωτερικών επιχρισμάτων, αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων, ψευδοροφή, αντικατάσταση στεγάστρου βεράντας, αντικατάσταση  δαπέδων, πλήρη ανακαίνιση λουτρών και ελαιοχρωματισμοί εσωτερικά και εξωτερικά, αγορά και εγκατάσταση κλιματισμού και πλήρους οπτικοακουστικού συστήματος, καθώς και εξοπλισμό για τις ανάγκες εκδηλώσεων μικρής κλίμακας. Η αίθουσα είναι χωρητικότητας 40 καθήμενων ατόμων.

Αυτή η μεγάλης κλίμακας ανακαίνιση της αίθουσας εκδηλώσεων του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού στη Σκάλα Ερεσού έγινε με την θεσμική υποστήριξη του προγράμματος Δημοσίου Χαρακτήρα Τ.Π. CLLD/LEADER με συνολικό κόστος τα 100.000 ευρώ.

Μετά την αναγνώριση των αναγκών της περιοχής σχεδιάστηκε στρατηγικά η αναβάθμιση αυτού του σημαντικού χώρου, ώστε να αξιοποιηθεί από την τοπική κοινωνία και συγχρόνως να συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Ερεσού και κατ’ επέκταση της Λέσβου. Ο χώρος έχει πλέον τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες όπως εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, συνέδρια μικρής κλίμακας κ.α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την ευκαιρία των εγκαινίων θα εκτεθούν τα έργα που θα δημιουργηθούν στα πλαίσια του 1ουworkshop της Λέσβου με τον θεματικό τίτλο "Λάβα", που θα πραγματοποιηθεί από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών. Το workshop θα διεξαχθεί μεταξύ 10 και 20 Ιουλίου σε συνεργασία με τον Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού, καθώς και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας και υγειονομικών περιορισμών COVID -19 η συμμετοχή στα εγκαίνια  θα είναι δυνατή μόνο κατόπιν προσκλήσεως.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Η ώρα της κρίσης για το Τεχνικό Επιμελητήριο του βορείου Αιγαίου

Στο στούντιο του «Ν» οι εκπρόσωποι των τεσσάρων παρατάξεων συζήτησαν για προβλήματα του κλάδου και τις προκλήσεις της νέας περιόδου που ξεκινά
ΕΡΓΑΣΙΑ

Πανυπαλληλική απεργία την Τρίτη 21 Μαΐου

24ώρη απεργία έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, απεργιακή συγκέντρωση στη γενική γραμματεία Αιγαίου στη Μυτιλήνη διοργανώνει το Ν.Τ. Λέσβου της ΑΔΕΔΥ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ερμού, σχολεία και σημαίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Μεγάλη δράση εν όψει των ευρωεκλογών στα καταστήματα της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ευεξία, χαλάρωση και θεραπεία στα ιαματικά λουτρά του Πολιχνίτου

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι λουόμενοι των νέων ιαματικών εγκαταστάσεων Ιπποκράτης που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Πάσχα. Οι Γερμανοί τουρίστες μιλώντας στην κάμερα του «Ν» περιγράφουν με θερμά λόγια την εμπειρία τους
ΥΓΕΙΑ

Ευχαριστήριο

Για τον νευροχειρουργό Βασίλη Κοντογιάννη, τους συνεργάτες ιατρούς καθώς και τον φυσικοθεραπευτή Ιωσήφ Γαληνό
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Πρώτη δύναμη η ΔΑΚΕ στην ΕΛΜΕ Λέσβου

Δείτε εδώ την κατανομή των εδρών και τις ψήφους που πήρε κάθε παράταξη
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης στη Βαρκελώνη

Μαθητές του Σχολείου επισκέφθηκαν το «Tales of Volcanoes» για να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τον κόσμο των ηφαιστείων
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τέσσερα νέα ασθενοφόρα στο Βόρειο Αιγαίο

Θα καλύψουν τις ανάγκες σε Πολιχνίτο, Μυτιλήνη, Καλλονή και Πυργί Χίου
ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις θάνατοι από covid‑19, πέντε οι διασωληνωμένοι ασθενείς

Η θετικότητα στο σύνολο των ελεγχθέντων δειγμάτων παραμένει χαμηλή αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εκλογές στην ΕΛΜΕ Λήμνου για την ανάδειξη αντιπροσώπου στο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Ο Ανδρέας Ξυπτεράς αναδείχθηκε αντιπρόσωπος από την πλειοψηφούσα παράταξη Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Πάλι τροχαίο ατύχημα στον κόμβο Αγίας Τριάδας!

Μέσα σε λίγες εβδομάδες έχουν γίνει στο ίδιο σημείο τουλάχιστον τέσσερα ατυχήματα, ενώ δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τα εγκαίνια του νέου οδικού δικτύου Καλλονής - Σιγρίου στη Λέσβο