× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Oxygen Academy: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην πλαζ Τσαμάκια

Μαθήματα κολύμβησης, ποδηλασία, ρομποτική, ζούμπα, βόλεϊ και κατασκηνωτικές δράσεις περιλαμβάνει το ημερήσιο πρόγραμμα της Ακαδημίας σε ένα ασφαλές και όμορφο περιβάλλον

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/6/2021

Oxygen Academy: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην πλαζ Τσαμάκια

Μία δημιουργική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση - απάντηση, στο μεγάλο ερώτημα των γονέων για το που θα πάνε τα παιδιά τους το καλοκαίρι που έρχεται, μετά το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων, δίνει στην  πόλη της Μυτιλήνης το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού Oxygen Academy το οποίο  από τη Δευτέρα ξεκινά το καλοκαιρινό του  πρόγραμμα, σε ασφαλή περιφραγμένο χώρο στην πλαζ Τσαμάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος του  Oxygen Academy Τάσος Μπαλής, μιλώντας στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι» ο χειμώνας που πέρασε ήταν πολύ δύσκολος για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, αφού εκτός όλων των άλλων στερήθηκαν το βασικό και απαραίτητο αγαθό της κοινωνικοποίησης. «Αυτό το καλοκαίρι, είναι σημαντικό να δώσουμε πίσω στα παιδιά μας, την ελευθερία και την κοινωνικοποίηση που χάθηκε  το χειμώνα λόγω της καραντίνας και του lock down».

Τα καλοκαιρινά προγράμματα απασχόλησης της Oxygen Academy, σύμφωνα με τον Τάσο Μπαλή  είναι σχεδιασμένα για παιδιά από 5 έως 12 ετών και θα λειτουργήσουν με τη μορφή κατασκήνωσης η οποία θα περιλαμβάνει αθλητικές και πνευματικές δραστηριότητες. Μικρά και μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μαθήματα κολύμβησης, ποδηλάτου, δοκιμασίες και αθλήματα σε πίστες τύπου survivor, μαθήματα ρομποτικής, βόλεϊ  και ζούμπα, όλα προσαρμοσμένα στο ειδυλλιακό περιβάλλον της πλαζ υπό την επίβλεψη εκπαιδευτών και δασκάλων.

Το ωράριο λειτουργίας της Oxygen Academy για το καλοκαίρι μπορεί να προσαρμοσθεί εύκολα στις ανάγκες κάθε οικογένειας ενώ  υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας των παιδιών από τις 8:30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Παράλληλα υπάρχουν πολλά ευέλικτα πακέτα τιμών ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών κάθε οικογένειας που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μετά το καλοκαίρι, όπως ανέφερε ο Τάσος Μπαλής, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού επιστρέφει στο  χειμερινό  του πρόγραμμα  με διευρυμένο κύκλο μαθημάτων  και ιδιαίτερη βαρύτητα στις πνευματικές και αθλητικές δραστηριότητες.

«Φέτος δίνουμε βαρύτητα στη μελέτη των παιδιών με εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς, μαθηματικούς και φιλολόγους, οι οποίοι θα βοηθούν τα παιδιά από τις 2 έως τις 4 το απόγευμα να κάνουν τα μαθήματά τους.

Θα λειτουργήσουν ακόμη τμήματα ρομποτικής και stem  όπου με κατανοητό τρόπο και πρωτότυπα πειράματα τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τον Προγραμματισμό, τη Φυσική και τη Χημεία. Από ‘κει και πέρα θα υπάρχουν ζώνες δημιουργικής απασχόλησης με παιχνίδι και πολλές αθλητικές δραστηριότητες όπως ζούμπα, πιλάτες για παιδιά κ.λπ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού  Oxygen Academy, συμμετέχει και στο πρόγραμμα Επαγγελματικής Εναρμόνισης που υλοποιείται μέσω ΕΣΠΑ, δίνοντας τη δυνατότητα στις οικογένειες που είναι δικαιούχοι του προγράμματος να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους δωρεάν σε όλα τα προγράμματα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέα σύλληψη για κατοχή πυροτεχνημάτων

Κατασχέθηκαν 213 κροτίδες που προορίζονταν για πώληση
ΔΡΑΣΕΙΣ

Γλέντι τη Λαμπροδευτέρα στον Αγιο Γεώργιο Μιστεγνών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος οι «Μιστεγνιώτες» θα αναβιώσουν το έθιμο της «κούνιας»
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ξανά Ασφαλιστικά μέτρα από τους 26 συμβασιούχους covid της Μυτιλήνης

Επέστρεψαν στις δικαστικές αίθουσες οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν στις 23 Απριλίου αφού έχασαν τον πρώτο κύκλο των Ασφαλιστικών Μέτρων. Στο πλευρό τους Χριστόφας, Κατζανός και Καρασάββας
ΥΓΕΙΑ

«Όσο σάλιο κι αν χαλάσει ο Αδωνις, εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα»

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Λέσβου για τις κινητοποιήσεις και την ημέρα επίσκεψης του Υπουργού Υγείας στη Λέσβο
ΥΓΕΙΑ

Κλείνουν τα ιατρεία τους οι εργαστηριακοί γιατροί

Η κινητοποίηση ξεκινά από τις 8 Μαΐου σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Master Chef στη Λέσβο με γεύσεις και μεράκι

Ο Σύλλογος Ασπίδα, οι Δήμοι Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με την παραγωγή της εκπομπής έφεραν σε πέρας ένα μεγάλο εγχείρημα
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Εκλογές στην ΕΛΜΕ Λέσβου για την ανάδειξη αντιπροσώπων

Την Πέμπτη 16 Μαΐου από τη 1 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα. Δείτε ψηφοδέλτια και υποψηφιότητες
ΔΡΑΣΕΙΣ

Ρούχα και παιχνίδια για τα παιδιά της Λέσβου

Δράση της αστυνομικής διεύθυνσης βορείου Αιγαίου για τους δύο δήμους
ΔΡΑΣΕΙΣ

Τρόφιμα σε 1400 δικαιούχους από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Ξεκίνησε η διανομή τους στον χώρο του ΚΤΕΟ Λέσβου
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί για τις περικοπές

Ανακοίνωση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Απεργιακή Πρωτομαγιά στη Μυτιλήνη

Δυναμική συμμετοχή στη συγκέντρωση και πορεία
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δωρεά ρουχισμού στον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Β. Αιγαίου Μιχαήλ Σεβδυνίδη