× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Όλοι μαζί, από την αρχή» με Βέρρο!

Το «Ν» στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Καλλονής στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του συνδυασμού του

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 20/4/2019

«Όλοι μαζί, από την αρχή» με Βέρρο!

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, παρουσίασε σήμερα, Σάββατο τους υποψήφιους, που διεκδικούν την ψήφο των κατοίκων του νεοσύστατου δήμου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, με το συνδυασμό του «Μαζί, από την αρχή».

Παρακολουθήστε το βίντεο από την παρουσίαση του συνδυασμού που κάλυψε ζωντανά η κάμερα του «Ν»

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, ο Ταξιάρχης Βέρρος ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος, αναλύοντας τις θέσεις και τους βασικούς στόχους του προγράμματος του συνδυασμού του.

Ακολούθως, παρουσίασε έναν προς έναν τους 46 ως τώρα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου του, επισημαίνοντας πως πολύ σύντομα θα πλαισιωθούν από τις τελικές προσθήκες που θα γίνουν τις επόμενες μέρες, καλύπτοντας έτσι το μέγιστο αριθμό υποψηφίων που επιτρέπεται.

Στον επίλογο του, ο Ταξιάρχης Βέρρος φρόντισε να επισημάνει πως η πρώτη συγκέντρωση των ανθρώπων που στήριξαν εξαρχής την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο συνέπεσε με την γιορτή του Αγίου Χαραλάμπους, ενώ η σημερινή με το Σάββατο του Λαζάρου, προκαλώντας συνειρμούς αλλά και τα χαμόγελα των παρευρισκομένων.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, άπαντες μεταφέρθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καλλονής, εκεί όπου έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Μαζί, από την αρχή», με τον καθιερωμένο αγιασμό του από τον πατέρα Ιωακείμ.

Παρακολουθήστε το βίντεο από την παρουσίαση του συνδυασμού που κάλυψε ζωντανά η κάμερα του «Ν»

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ