× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Έχουμε αγαστή συνεργασία με το Δήμο…»

Η ΑΔΕΛ απαντά στο δημοσίευμα του «Ν» για την προετοιμασία της πλαζ Τσαμάκια, ισχυριζόμενη ότι όλες οι αντιδημαρχίες συμβάλουν για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Μακάρι να είναι έτσι!

Δημοσίευση 20/5/2021

«Έχουμε αγαστή συνεργασία με το Δήμο…»

Προβλημάτισε όπως όλα δείχνουν, το ρεπορτάζ του «Ν» για τα προβλήματα στην προετοιμασία της πλαζ Τσαμάκια και το γεγονός ότι η ΑΔΕΛ δεν έχει φέτος την απαραίτητη στήριξη από το Δήμο Μυτιλήνης ώστε να λειτουργήσει στο πλαίσιο της νέας κολυμβητικής περιόδου από 1η Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απαντώντας στο δημοσίευμα, η ΑΔΕΛ διευκρινίζει ότι για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων,  η σχέση της εταιρείας με το Δήμο Μυτιλήνης ήταν, είναι και θα είναι αγαστή με γνώμονα όπως σημειώνει το συμφέρον του δημότη.

«Είμαστε σε απόλυτη συνεργασία, αναφέρει ο πρόεδρος της Εταιρείας Συμεών Χαραλάμπους και ο Διευθύνων Σύμβουλος Σωτήρης Μαρινάτος,  με όλες τις εμπλεκόμενες αντιδημαρχίες, οι οποίες συμβάλλουν από κοινού στο βέλτιστο αποτέλεσμα.

Εν προκειμένω για την πλαζ ΕΟΤ Τσαμάκια έγιναν συγκεκριμένες ενέργειες από πλευράς Δήμου με την παροχή υλικής βοήθειας και προσωπικού, ώστε να εξασφαλιστεί η άρτια λειτουργία της πλαζ, για την εξυπηρέτηση των δημοτών της πόλης μας και των επισκεπτών της», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Διοίκηση της ΑΔΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προφανώς η Διοίκηση της ΑΔΕΛ, θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους στο ζήτημα που έχει ανακύψει και σχετίζεται με το βασικό της μέτοχο που είναι ο Δήμος Μυτιλήνης. Άλλωστε και ο ίδιος ο Συμεών Χαραλάμπους σε δηλώσεις του στο «Ν» απέφυγε να κατηγορήσει  ευθέως τη Δημοτική Αρχή αφού   παρά τα όσα προηγήθηκαν εξακολουθεί να είναι μέλος της εφόσον δεν έχει γίνει ούτε διαγραφή ούτε και πράξη ανεξαρτητοποίησης από την πλευρά του.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και σε αυτό οφείλει κανείς να σταθεί, είναι το γεγονός ότι η Πλαζ Τσαμάκια αποτελεί δημόσια περιουσία και δημόσιο αγαθό το οποίο οι λειτουργοί της Αυτοδιοίκησης οφείλουν να διαχειρίζονται με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. Οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες και οι ενδοπαραταξιακές κόντρες που πιθανόν να εξελίσσονται σε διάφορα επίπεδα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεάζουν τη λειτουργία των υπηρεσιών που παρέχονται στους δημότες. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό,  χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που  ο Δήμος Μυτιλήνης, όπως ισχυρίζεται η ΑΔΕΛ, αν και οι εγκυρότατες πληροφορίες μας λένε το αντίθετο,  στηρίζει και βοηθά το έργο της Εταιρείας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ

41 φιάλες αίμα στην αιμοδοσία της Αγιάσου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου στο Γυμνάσιο της περιοχής
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Η Ημέρα της Μητέρας είναι ο εορτασμός της ανιδιοτελούς αγάπης

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Λέσβου στην ανακοίνωση του σημειώνει πως στις 12 Μαΐου έχει την τιμητική του το πιο αγαπημένο πρόσωπο για κάθε άνθρωπο
ΔΥΤΙΚΗ ΛΕΣΒΟΣ

Συνάντηση Βέρρου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου στο Αϊβαλί
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ξενάγηση στα Λαδάδικα της Μυτιλήνης με την «Παρέα»

Περπατάμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης, τον 19ο αιώνα -Γράφει η ΠΑΡΕΑ*
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Έναρξη εγγραφών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Στις 31 Μαΐου λήγει η περίοδος έγγραφων αναφέρει ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συνεχίζονται οι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ το Σάββατο

Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Ορνιθοπαρατήρηση στις Αλυκές Καλλονής

Διανύουμε την καλύτερη περίοδο για την παρακολούθηση της ανοιξιάτικης μετανάστευσης των πουλιών από τη Λέσβο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την παρέμβαση Κόκκαλη, συνεχίζεται το μπλόκο στο λαθρεμπόριο ρωσικού πετρελαίου

Ο γραμματέας του κόμματος «Κόσμος» έκανε αυτοψία
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς

Από την Στρατιωτική Διοίκηση της Λέσβου στο στρατόπεδο της Παγανής