× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στο πλευρό της κοινωνίας Παναθηναϊκή και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Συμφωνία Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη με την πρόεδρο του Παραρτήματος Λέσβου της Παναθηναϊκής Αγγελικής Κρικλάνη για την παροχή βοήθειας και αλληλεγγύης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/5/2021

Στο πλευρό της κοινωνίας Παναθηναϊκή και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Σε συντονισμένες ενέργειες στα πεδία παροχής βοήθειας και αλληλεγγύης, προχωρούν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το παράρτημα Νομού Λέσβου της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών Παναθηναϊκή, λαμβάνοντας υπόψη την αρνητική επιρροή που  έχουν δεχθεί οι περισσότερες οικογένειες, εξ’ αιτίας της παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης εκ μέρους της Περιφέρειας και η Πρόεδρος του παραρτήματος Ν. Λέσβου της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών  συναποφάσισαν και δεσμεύτηκαν  να συνεργαστούν για την υποβολή σχετικών προτάσεων και την υλοποίηση προγραμμάτων στον τομέα της Κοινωνικής φροντίδας, προαγωγής υγείας και παρέμβασης,  για την προστασία και υποστήριξη των γυναικών, παιδιών και των οικογενειών που έχει πληγεί η λειτουργικότητά τους και την από κοινού υποστήριξη των δομών του Συλλόγου.

Αποφάσισαν ακόμη να  αξιοποιήσουν τις δράσεις και την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει ήδη « η Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών», υπό το θεσμικό και συντονιστικό ρόλο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για το σκοπό αυτό. Σχετικά αποφασίστηκε η ενίσχυση των δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινής γνώμης για θέματα κακοποίησης-παραμέλησης, οικονομικής και σεξουαλικής εκμετάλλευσης και η ανταλλαγή γνώσεων, πληροφοριών και εμπειριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης  μετά την υπογραφή του Μνημονίου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η Περιφέρεια ενώνει τις δυνάμεις με  «την Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών» για να προσφέρουμε την ουσιαστική βοήθεια που έχουν ανάγκη οι οικογένειες, Γυναίκες και τα παιδιά , της Περιφέρειάς μας,  στην παρατεταμένη περίοδο δυσκολιών που διανύουμε.

«Αναλαμβάνουμε να προσφέρουμε συντονισμένα από κοινού όλες τις απαραίτητες δράσεις φροντίδας, προαγωγής υγείας και κάθε είδους παρέμβασης. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια και  όπου  θα υπάρξει ανάγκη», επισήμανε ο Κώστας Μουτζούρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Η Πρόεδρος του παραρτήματος Λέσβου κα Αγγελική Κρικλάνη, από πλευράς της Πανελλαδικής Οργάνωσης «Παναθηναϊκή» εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον Περιφερειάρχη για την έναρξη της συνεργασίας , υπογραμμίζοντας πόσο «σημαντική είναι για την επίτευξη των κοινών στόχων, που θα προσφέρουν ανακούφιση σε μέλη της κοινωνίας μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προβλήματα.» .

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Συμβουλές‑οδηγίες της Τροχαίας για τους προσκυνητές του Ταξιάρχη Μανταμάδου

Για την ασφαλή κίνηση των οδηγών οχημάτων και των πεζών
ΧΩΡΙΑ

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο προσκύνημα των Αρχαγγέλων στον Μανταμάδο»

Ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Προσκυνήματος πατήρ Ευστράτιος Δήσσος μίλησε για το ιστορικό της μεγάλης γιορτής και τους χιλιάδες προσκυνητές από όλη την χώρα που ήδη καταφθάνουν με κάθε μέσο
ΧΩΡΙΑ

Έκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για τον Ταξιάρχη Μανταμάδου

Το τριήμερα Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Μαΐου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ξεκίνημα μετ’ εμποδίων για τις φορολογικές δηλώσεις

Σωρεία προβλημάτων διαπιστώνουν οι λογιστές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Εκθεση φωτογραφίας του Μιχάλη Μπάκα

Στη ΦΕΜ, με θέμα τα ζώα, τα φυτά και τους οικοτόπους των προστατευόμενων περιοχών της Λέσβου
ΧΩΡΙΑ

Θλίψη Βέρρου για το Πνευματικό Κέντρο της Καλλονής

«Στερεί από τις γενιές του σήμερα και του αύριο ένα κομμάτι ιστορίας που έγινε στάχτη»
ΧΩΡΙΑ

Γιορτάζει ο Ταξιάρχης, γιορτάζει η Λέσβος

Αναλυτικά το πρόγραμμα των θρησκευτικών τελετουργιών προς τιμή του Αρχαγγέλου που ξεκινούν το Σάββατο 18 Μαΐου
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Δια πυρός 2024» για καλύτερη αντιπυρική οργάνωση στη Λέσβο

Το σενάριο της άσκησης στην οποία συμμετείχαν η Πυροσβεστική, οι Δήμοι, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Δασική Υπηρεσία, περιλάμβανε φωτιά μεγάλης κλίμακας στους Λάμπου Μύλους
ΥΓΕΙΑ

«Δεν αντέχουμε άλλο να πεθαίνουμε με την υποβάθμιση της Υγείας»

Ανανοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για την πανυγειονομική απεργία της Τετάρτης 16 Μαΐου
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μια γιορτή για τη μανούλα στην Καλλονή

Το 1ο Νηπιαγωγείο παρουσίασε το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης «Με χορό και μουσική, κοίτα… παίζουμε μαζί!»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ψευδής αναγγελία για πυρκαγιά κοντά στο αεροδρόμιο

Περί τα πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής έσπευσαν στην περιοχή και επέστρεψαν