× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μανώλης Κουτουλάκης, ο νέος Γενικός Γραμματέας Αιγαίου

38χρονος, συμπατριώτης και συνεργάτης του Υπουργού κ. Πλακιωτάκη ο νέος επικεφαλής στο κτήριο της οδού Μικράς Ασίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/4/2021

Μανώλης Κουτουλάκης, ο νέος Γενικός Γραμματέας Αιγαίου

Ένας 38χρονος Κρητικός, ο Μανώλης Κουτουλάκης, είναι όπως όλα δείχνουν, ο νέος Γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής, στη θέση της Χριστιάνας Καλογήρου που τοποθετήθηκε στη Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης. Ο κ. Κουτουλάκης υπηρετούσε μέχρι σήμερα στη θέση του ειδικού συμβούλου του Υπουργού εμπορικής ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μανώλης Κουτουλάκης, σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης και συνέχισε τις σπουδές του αποκτώντας μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον τομέα «Χωροταξία και Περιφερειακή Πολιτική». Συνέχισε τις σπουδές του με διδακτορική διατριβή στον τομέα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Παράλληλα συμμετέχει ως βοηθός διδασκαλίας στο πανεπιστήμιο Πειραιά, σε μαθήματα όπως: Οικονομική Ανάλυση, Ευρωπαϊκή Οικονομική και Νομισματική Πολιτική, Δομές Λειτουργίες και Πολιτικές της ΕΕ, Διαχείριση οικονομικών κρίσεων.

 

Εργάσθηκε στο παρελθόν στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ως Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Ανάπτυξης Νοτιο-ανατολικής Ευρώπης (SEED Unit) και εξωτερικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Αξιολόγησης Πολιτικών και Προγραμμάτων Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συμμετέχοντας ως project manager ή/ και βασικός ερευνητής στην υλοποίηση ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων και μελετών για λογαριασμό διεθνών οργανισμών, Υπουργείων και αυτοδιοικητικών φορέων.

Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος τοπικής ανάπτυξης και ιδιωτικών επενδύσεων με κυριότερα αντικείμενα τη χωροθέτηση δημοσίων και ιδιωτικών επενδύσεων, τον τοπικό αναπτυξιακό προγραμματισμό και τη μόχλευση χρηματοδοτήσεων.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το ριζάρι, των κόκκινων αυγών του φτωχού

ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ευχές για το Πάσχα από τον Κώστα Μουτζούρη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου απευθύνει ευχές στους κατοίκους των νησιών μας
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Τι αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο και ποιους όρους έθεσε - Αντίθετος ο εισαγγελέας που τον κρίνει αμετανόητο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνάντηση Μουτζούρη με Γεωργιάδη για ζητήματα υγείας στο Β. Αιγαίο

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους αντιπεριφερειάρχες στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου
ΕΛΛΑΔΑ

Το βάψιμο αυγών τη Μεγάλη Πέμπτη και όσα πρέπει να προσέξετε

Ένα από τα πιο διαδεδομένα έθιμα του Πάσχα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εκδήλωση για τη Λέσβο στο Λονδίνο με Λαζόπουλο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση προβολής που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συναντήσεις Καλλία, Χατζηκυριαζή και Κουρσουμποά στη Λήμνο

Οι αντιπεριφερειάρχες Τεχνικών Έργων, Μεταναστευτικής Κρίσης και Οικονομικών επισκέφθηκαν το νησί και είχαν συναντήσεις με φορείς και αυτοδιοικητικούς
ΕΛΛΑΔΑ

Λήγει η προθεσμία για την επιστολική ψήφο

Εχουν εγγραφεί πάνω από 157.000 πολίτες
ΚΟΣΜΟΣ

Η «άλωση» των Βρυξελλών από τις Big Tech

Πώς οι Apple, Google, Microsoft, Facebook/Meta και Amazon οργανώνουν τις πιέσεις τους σε ευρωβουλευτές και άλλους αξιωματούχους της Ε.Ε.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ενας νεκρός και αγνοούμενοι σε ναυάγιο στη Σάμο

Βυθίστηκε λέμβος το πρωί της Κυριακής, δυτικά του Καρλοβασίου
ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε νεκροί στην Κίνα από ανεμοστρόβιλο

Φονικές πλημμύρες απειλούν ζωές 12 εκατομμυρίων ανθρώπων