× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Χωρίς κωλύματα ο Ταξιάρχης Βέρρος

Κανονικά στις εκλογές της 26ης Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος δυτικής Λέσβου μετά την άρση των περιοριστικών όρων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/4/2019

Χωρίς κωλύματα ο Ταξιάρχης Βέρρος

Την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας αποφάσισε πριν λίγες ημέρες το Συμβούλιο Εφετών βορείου Αιγαίου με αποτέλεσμα ο κ. Βέρρος να μην έχει κανένα πρόβλημα θέσης σε αργία από οιαδήποτε αιρετή θέση στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με δεδομένο αυτό ο κ. Βέρρος επικεφαλής του συνδυασμού «μαζί, από την αρχή» συμμετέχει κανονικά στις εκλογές της 26ης Μαΐου.
Με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο γνωστός και έγκριτος νομικός και στενός φίλος και συνεργάτης του κ. Βέρρου Άρης Ελευθερίου ανέφερε σχετικά «Να μιλάτε καθαρά, όχι με γρίφους για να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο. Παραμονές του εκλογικού θριάμβου του Γέρου της Δημοκρατίας, Γεωργίου Παπανδρέου, διέδωσαν οι αντίπαλοί του, ότι είναι ετοιμοθάνατος. Και ο Παπανδρέου είπε το αμίμητο «οι απωλέσαντες τις ελπίδες του επί της γης, εναπέθεσαν αυτές εις τον ουρανόν».

Πρίν λίγες μέρες οι αντίπαλοι του κ. Βέρρου εναπέθεσαν τις ελπίδες τους στους περιοριστικούς όρους, οι οποίοι έχουν αρθεί. Τι θα πουν τώρα που δεν υπάρχουν οι όροι. Τί θα κάνουμε δηλαδή χωρίς «βαρβάρους»; Ήταν κι αυτοί μια κάποια λύση.».

Και δήλωση Βέρρου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Του κ. Ελευθερίου ακολούθησε μι γεμάτη νοήματα δήλωση του ίδιου του κ. Βέρρου. Ο οποίος κατήγγειλε «επίθεση λάσπης» σε βάρος του αλλά και πιέσεις («υποδείξεις» τις αποκαλεί) όπως και συμφωνίες («deal») που δεν αποδέχθηκε.
Η δημόσια δήλωση του κ. Βέρρου μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:
«Τις τελευταίες 15 μέρες είμαι αποδέκτης μιας απίστευτης λασποεπίθεσης που αφορά την υποψηφιότητα μου στις Δημοτικές εκλογές και την δυνατότητα ανάληψης καθηκόντων, εάν και εφόσον εκλεγώ. Ενημερώνω λοιπόν τους άξιους απογόνους του Πάουλ Γιόζεφ ο οποίος υποστήριζε ότι "συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, στο τέλος κάτι θα μείνει", ότι δεν έχω οποιοδήποτε κώλυμα τόσο για να είμαι υποψήφιος όσο και για την άσκηση των όποιων καθηκόντων αποφασίσουν οι συνδημότες μου. Δυστυχώς γι’ αυτούς που επένδυσαν στην "απόσυρση" μου σύντομα θα μάθουν ότι οι μεθοδεύσεις και τα ψεύδη δεν είναι αρκετά για να εξαφανίσεις μια ενοχλητική υποψηφιότητα. Θα αναγκαστούν τώρα να υποστούν την βάσανο της προεκλογικής περιόδου, όπου θα κληθούν να ξεδιπλώσουν τις σκέψεις και το όραμά τους για τον νέο Δήμο και να πάρουν θέση για θέματα που ελαφρώς καίνε. Εκεί θα κριθούμε όλοι και όχι με ανύπαρκτα κωλύματα και δικαστικές υποθέσεις που με αφορούν αλλά εκείνοι τις γνωρίζουν καλύτερα από μένα. Κύριοι, μπορείτε να συνεχίσετε την λασποεπίθεση. Δεν θα σας ακολουθήσω, άλλωστε στο πεδίο αυτό είστε αήττητοι. Ραντεβού τον Μάιο, στις κάλπες.


Υ. Γ. Δεν περίμενα ειλικρινά να θέσω υποψηφιότητα και αμέσως να μπω στην μηχανή του κιμά. Προφανώς, κάποιους ενοχλώ πολύ. Είτε γιατί δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις είτε γιατί χαλάω κανένα deal. Θα φανεί φαντάζομαι στο εγγύς μέλλον.».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αυτοανακηρύχθηκε ανεπιθύμητος…»

Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ για τον Άδωνι Γεωργιάδη
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Συστάσεις από την Πυροσβεστική για την αντιπυρική περίοδο

Δείτε αναλυτικά τα όσα πρέπει να προσέχουν οι πολίτες για την αποφυγή πυρκαγιάς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tίμησαν τους Μυτιληνιούς εκτελεσμένους της Καισαριανής

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Η βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο

Δράσεις ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης και μιας νέας περιβαλλοντικής φιλοσοφίας θα πραγματοποιηθούν στην Πέτρα - Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αρχίζει η κατασκευή των δικτύων του βιολογικού της νότιας Μυτιλήνης

Το Ελεγκτικό Συνέδριο πάγωσε την δεύτερη φάση του έργου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Γιορτή της Kούνιας στο Ακράσι Λέσβου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου διοργανώνει και φέτος μια ξεχωριστή γιορτή στην πλατεία του χωριού την Λαμπροδευτέρα 6 Μαΐου, στις 11 το πρωί.
ΔΡΑΣΕΙΣ

Αναβιώνει το έθιμο της Κούνιας στην Αγρα

Την Δευτέρα 6 Μαΐου στην πλατεία της Άγρας στις 12:00 το μεσημέρι
ΔΡΑΣΕΙΣ

Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία στη Μυτιλήνη

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 με αφετηρία από την Πλατεία Σαπφούς, στις 5:00 το απόγευμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή κριτική σε Γεωργιάδη από το ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

Ήρθε για να κόψει κορδέλα σε νοικιασμένο κτήριο σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ούτε φέτος το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις του ΠΙΚΠΑ

Στο μακρινό μέλλον, χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα, μεταφέρεται η λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων της Νεάπολης. Απαιτούνται να γίνουν και άλλα έργα ενώ αναζητείται χρηματοδότηση δηλώνει ο δήμαρχος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο πρώτος απολογισμός της Δημοτικής Αρχής Χριστόφα

Τις ενέργειές της το πρώτο διάστημα ανάληψης των καθηκόντων της περιγράφει σε ανακοίνωση η Δημοτική Αρχή Μυτιλήνης με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Χριστόφα.
ΥΓΕΙΑ

«Έτοιμο ως τα Χριστούγεννα το Κέντρο Υγείας Μανταμάδου»

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του στην περιοχή. Τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος