× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ντόναλντ Τραμπ – Τζο Μπάιντεν: Μηνύματα νίκης και από τους δύο υποψηφίους!

Συνεχίζεται η καταμέτρηση ψήφων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/11/2020

Ντόναλντ Τραμπ – Τζο Μπάιντεν: Μηνύματα νίκης και από τους δύο υποψηφίους!
Υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ παρακολουθούν την ομιλία του Τζο Μπάιντεν. Φωτ. REUTERS

Αισιόδοξοι για νίκη στις αμερικανικές εκλογές δήλωσαν και οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν, στα πρώτα τους μηνύματα και ενώ συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσω Twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγο για «μεγάλη νίκη» και στη συνέχεια τόνισε: «Έχουμε μεγάλο προβάδισμα, αλλά προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές. Ποτέ δεν θα τους αφήσουμε. Οι ψήφοι δεν μπορούν να καταμετρηθούν αφού έχουν κλείσει οι κάλπες».

To Twitter έβαλε επισήμανση στην ανάρτηση Τραμπ περί προσπάθειας κλοπής στις εκλογές. «Ένα μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου που κοινοποιείται σε αυτό το Tweet είναι αμφισβητούμενο και μπορεί να είναι παραπλανητικό σε εκλογές ή άλλη πολιτική διαδικασία» ανέφερε η πλατφόρμα στην επισήμανσή της για το μήνυμα του κ. Τραμπ.

Από την πλευρά του, μιλώντας σε υποστηρικτές του στο Ντέλαγουερ, ο Τζο Μπάιντεν ανέφερε πως «είμαστε σε τροχιά νίκης», τονίζοντας πως θα πάρει χρόνο, αλλά στο τέλος η εκστρατεία του θα κερδίσει τις κρίσιμες πολιτείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νιώθουμε καλά για τη θέση μας, πιστεύουμε ότι θα πάρουμε την Αριζόνα, τη Μινεσότα και την Τζόρτζια. Νιώθουμε καλά για το Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν και, αν και θα πάρει πολύ χρόνο, θα κερδίσουμε την Πενσιλβάνια. Τα αποτελέσματα θα πάρουν λίγο παραπάνω χρόνο» πρόσθεσε.

«Η απόφαση για το ποιος έχει κερδίσει δεν είναι του Ντόναλντ Τραμπ, ούτε δική μου, αλλά του αμερικανικού λαού. Συνεχίστε να πιστεύετε, θα νικήσουμε τις εκλογές» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

«Δεν επαφίεται ούτε σε εμένα, ούτε στον Ντόναλντ Τραμπ να ανακηρύξει τον νικητή αυτών των εκλογών. Επαφίεται στους ψηφοφόρους», τόνισε επίσης ο υποψήφιος των Δημοκρατικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το CNN, πέντε πολιτείες θεωρούνται σε αυτό το στάδιο κρίσιμες για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος: Αριζόνα, Τζόρτζια, Πενσιλβάνια, Μίσιγκαν και Ουισκόνσιν.

Όπως έχουν τα πράγματα, το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να αργήσει αρκετά καθώς πρέπει να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι.

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έκτακτη δρομολόγηση του Asterion II

Μπαίνει στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη τα Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου για να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς οχημάτων και φορτηγών
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τίμησαν τους 58 Λημνιούς νεκρούς της μάχης του Σκρα

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την ευγνωμοσύνη που οφείλουμε σε αυτούς τους ήρωες τόνισε η Δήμαρχος Λήμνου
ΕΛΛΑΔΑ

Όλα καλά με τις φορολογικές δηλώσεις λέει η ΑΑΔΕ

Δημιουργία εντυπώσεων από την πλευρά των λογιστών βλέπει η φορολογική διοίκηση σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις για τα προβλήματα στην διαδικασία κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Επαφές με αυτοδιοικητικούς και υπηρεσίες της Λέσβου

Η Δήμαρχος Λήμνου πραγματοποιήσε συναντήσεις για θέματα που αφορούν έργα του νησιού και του Βορείου Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τέσσερα νέα ασθενοφόρα στο Βόρειο Αιγαίο

Θα καλύψουν τις ανάγκες σε Πολιχνίτο, Μυτιλήνη, Καλλονή και Πυργί Χίου
ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις θάνατοι από covid‑19, πέντε οι διασωληνωμένοι ασθενείς

Η θετικότητα στο σύνολο των ελεγχθέντων δειγμάτων παραμένει χαμηλή αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εκλογές στην ΕΛΜΕ Λήμνου για την ανάδειξη αντιπροσώπου στο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Ο Ανδρέας Ξυπτεράς αναδείχθηκε αντιπρόσωπος από την πλειοψηφούσα παράταξη Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών
ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται νέα προκήρυξη του προγράμματος «Αλλάζω συσκευή»

Θα αφορά την αντικατάσταση κλιματιστικών πλυντηρίων και φούρνων
ΕΛΛΑΔΑ

Προηγήθηκε εκτροχιασμός της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη

Η έκθεση των τεχνικών εμπειρογνωμόνων δείχνει πως τουλάχιστον 16 επιβάτες έχασαν την ζωή τους από την φωτιά που προκλήθηκε μετά την σύγκρουση
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος το πενθήμερο από 1ης Ιουλίου

Έρχεται η 6ήμερη εργασία
ΚΟΣΜΟΣ

«Νάκμπα» σημαίνει καταστροφή

Ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης Λέσβου