× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Γ.Συκάς: «Καλούμε τους δημότες της Δυτικής Λέσβου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο»

Πληθαίνουν οι συμμετοχές για την κινητοποίηση σήμερα στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Σαπφούς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/9/2020

Γ.Συκάς: «Καλούμε τους δημότες της Δυτικής Λέσβου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο»

Κάλεσμα στους δημότες του Δήμου Δυτικής Λέσβου να παραβρεθούν στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Λέσβου και άλλοι φορείς στην πλατεία Σαπφούς σήμερα στις 7 το απόγευμα, με αίτημα τον απεγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών απευθύνει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Δυτικής Λέσβου Γιάννης Συκάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως σημειώνει ο κ.Συκάς «είναι γνωστές οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Επιγραμματικά αναφέρουμε:

- Να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες απεγκλωβισμού και η μεταφορά των προσφύγων και μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα σε προσωρινές δομές με ανθρώπινες συνθήκες και από εκεί να μετακινηθούν στις χώρες που επιθυμούν.

- Επιμείναμε στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου για καμία δομή στο νησί και όχι για καμία ΝΕΑ δομή, όπως έλεγε η πλειοψηφία, θέση που μονιμοποιούσε το ΚΥΤ στη Μόρια και τώρα να τα αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Θεωρούμε πως με τη νέα δομή που στήνουν στον Καρατεπέ τα προβλήματα όχι μόνον δεν θα λυθούν αλλά θα πολλαπλασιαστούν. Το χειμώνα, με τους ιδιαίτερα ισχυρούς βόρειους ανέμους, η θάλασσα θα φτάνει στις σκηνές και το τσουχτερό κρύο θα είναι ακόμα χειρότερα. Δίκαια λοιπόν λέγεται πως και αυτός ο χώρος θα είναι μία αποθήκη ψυχών.

Καλούμε όλους τους συνδημότες στο συλλαλητήριο με όλα τα απαραίτητα μέτρα λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που περνάμε με την εξέλιξη της πανδημίας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ