× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Χρήστος Θηβαίος στη Βατούσα!

Μοναδική συναυλία στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2020- Λισβουπλανέματα», την προσεχή Κυριακή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/8/2020

Ο Χρήστος Θηβαίος στη Βατούσα!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020 - Λισβουπλανέματα», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού νήσου Λέσβου, με μια ακόμα μοναδική συναυλία την προσεχή Κυριακή 16 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στην πανέμορφη Βατούσα και συγκεκριμένα στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει την μουσική παράσταση «Εξάρχεια - Μπραχάμι», με τις καλύτερες στιγμές του, από τους «Συνήθεις Υπόπτους» και τον «Άμλετ της Σελήνης» έως το «Σιδερένιο νησί» και τη δισκογραφική του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, με τίτλο «Από τους κήπους των ψιθύρων».

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος ενημερώνει πως οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται αποκόμματα ελεύθερης εισόδου από την Κοινότητα Βατούσας, καθώς επίσης και από το εκδοτήριο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης (ώρες 10:00-12:00) ή από το Ασφαλιστικό Γραφείο Ναούμη στην Καλλονή.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγα λόγια για τη μουσική παράσταση «Εξάρχεια - Μπραχάμι»

Ένα μουσικό ταξίδι με τον Χρήστο Θηβαίο στη γειτονιά του Χάρη Κατσιμίχα στο Μπραχάμι και φυσικά μια μεγάλη στάση στη δική του γειτονιά, τα Εξάρχεια, την πιο εναλλακτική της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα.

Θα ακούσουμε, επίσης, όσα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Ημερολόγιο, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με τα τραγούδια των αδερφών Κατσιμίχα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι σε δράση στην αναζήτηση του Πασχαλινού αυγού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο άλσος Τσαμάκια, η εκδήλωση του Δήμου Μυτιλήνης με το κυνήγι του κρυμμένου αυγού.
ΧΩΡΙΑ

Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Μετά το τέλος της τελετής η Ηγουμένη Ταβιθά απηύθυνε ευχές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ξενάγηση στο Μουσείο‑ Ελαιοτριβείο (τ. Βρανά) της εταιρείας «Αρχιπέλαγος»

Γνωρίστε τις τέσσερις ξεχωριστές μόνιμες εκθέσεις
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος στο πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου

Επίδειξη αλόγων βράβευση αναβατών και μεγάλο γλέντι στη Θερμή Λέσβου τη Λαμπροδευτέρα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Παντρεύτηκε ο Νίκος Γιαννάκας

Το απόγευμα της Λαμπροδευτέρας ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Χρύσα Κεραμίδου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Αυγού στα Τσαμάκια

Την Λαμπροτρίτη, στις 11 π.μ. με διοργανωτή την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δύο εβδομάδες εκτός δρομολογίων το Νήσος Σάμος

Από 15 ως 31 Μαϊου, για τις ανάγκες συντήρησης του πλοίου
ΧΩΡΙΑ

Έκαναν κούνια και στα Μιστεγνά

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή
ΧΩΡΙΑ

Γεωτρήσεις στη Γέρα για την επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτης Βάλεσης, γίνεται προσπάθεια επίσπευσης των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων επάρκειας νερού που αντιμετωπίζει η περιοχή
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Λαμπροβδομάδα με ζέστη και Σάββατο με καταιγίδες και κρύο

Έντονη αστάθεια θα παρουσιάσει ο καιρός στη Λέσβο προς τα τέλη της εβδομάδα, με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
ΘΕΑΤΡΟ

Πάσχα με θέατρο στο Παλαιοχώρι

Ακολούθησε ούζο και καλή διάθεση
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΟΥΣΙΚΗ

Aνοιξε το Parasol στη Σκάλα Ερεσού

Μιλήσαμε με τον παρά λίγο 34χρονο, νέο ιδιοκτήτη του ιστορικού μπαρ, καφέ, σημείου αναφοράς, Θανάση Καραολάνη που το ξανάφτιαξε με τα χέρια του
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ