× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νέα εποχή για την πλαζ Τσαμάκια της Μυτιλήνης

Ξεκίνησε τη λειτουργία της νωρίτερα από ποτέ με ολοκαίνουργιο εξοπλισμό, ανακαινισμένα αποδυτήρια, τουαλέτες και είσοδο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/4/2024

Νέα εποχή για την πλαζ Τσαμάκια της Μυτιλήνης

Με προδιαγραφές υψηλών απαιτήσεων ξεκίνησε τη λειτουργία της, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 27 – 28 Απριλίου,  νωρίτερα από ποτέ η πλαζ Τσαμάκια της Μυτιλήνης, διαχειριστής παραμένει  έως και το 2029 ο επιχειρηματίας Μένιος Ασβεστάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν την Μεγάλη Δευτέρα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης, ο αντιπρόεδρος της Ιάκωβος Βράνης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Διαδημοτικής Επιχείρησης Παντελής Βερρής και ο ίδιος ο επιχειρηματίας Μένιος Ασβεστάς αναφέρθηκαν στη νέα εποχή όπως τη χαρακτήρισαν που ξεκινά για τη δημοφιλή παραλία της πόλης μας.

Όπως ανακοινώθηκε ο επιχειρηματίας προχώρησε σε σύντομο διάστημα σε πλήρη ανακαίνιση και επισκευή των αποδυτηρίων, των τουαλετών, της εισόδου της πλαζ ενώ προμηθεύτηκε και νέο εξοπλισμό, ξαπλώστρες και ομπρέλες οι οποίες σταδιακά θα τοποθετηθούν στην παραλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η είσοδος στην πλαζ θα είναι 1 ευρώ για τους κατοίκους της Λέσβου και 2 ευρώ για τους τουρίστες και τους επισκέπτες του νησιού, ενώ όπως επισήμανε ο κ. Ασβεστάς οι παροχές στην παραλία θα είναι πλέον τόσο υψηλές που τα χρήματα αυτά είναι στην ουσία ένα συμβολικό ποσό το οποίος όμως θα παραμείνει σταθερό και για τα επόμενα χρόνια.

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης στην τοποθέτησή του επισήμανε ότι αμέσως μόλις ανέλαβε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας, φρόντισε να έρθει σε επαφή με τον επιχειρηματία προκειμένου να προχωρήσει στο άνοιγμα της πλαζ το συντομότερο δυνατόν και να μην υπάρξουν οι καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν την περσινή περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το επόμενο διάστημα η ΑΔΕΛ ως έχει υποχρέωση, στο πλαίσιο των προδιαγραφών και των υποχρεώσεων του προγράμματος της Γαλάζιας σημαίας, με την οποία είναι βραβευμένη η πλαζ Τσαμάκια, θα προχωρήσει στη τοποθέτηση ναυαγοσώστη, αμαξιδίου ΑμεΑ για τη θάλασσα και οριοθέτηση της κολυμβητικής περιοχής.

 Δείτε την συνέντευξη τύπου στο βίντεο που ακολουθεί 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Opening fiesta για το Bracciera στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 17 Μαΐου με τον dj Bobito
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τριήμερη επίσκεψη του υπουργού Μετανάστευσης στη Λέσβο

Το πρόγραμμα συναντήσεων και η κεντρική ομιλία για τις ευρωεκλογές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Ελλάδα να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος»

Ο πολιτικός φορέας ΚΟΣΜΟΣ και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Πέτρος Κόκκαλης και Βασιλική Γραμματικογιάννη έστειλαν ανοιχτή επιστολή στην κυβέρνηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ε. του ΚΚΕ Κώστα Ρήγα στον Συνοικισμό

Η Σύσκεψη – συζήτηση με θέμα «Με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μάη στις 7 το απόγευμα στην Μυτιλήνη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Σε συνάντηση της ΚΕΔΕ ο Παναγιώτης Χριστόφας

Συμμετείχε σε συζητήσεις με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας
ΥΓΕΙΑ

SOS από τη Διεύθυνση Υγείας για την Αφρικανική σκόνη

Οδηγίες στους κατοίκους του βορείου Αιγαίου για την περίπτωση μεταφοράς σκόνης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑ

Έσωσε τη ζωή 30χρονου στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Αρχιφύλακας εν ώρα υπηρεσίας ανέλαβε δράση το απόγευμα της Δευτέρας- Γιατί δεν υπήρχε γιατρός;
ΘΕΑΤΡΟ

«Στο μέλλον» της Ντέπης Χατζηκαμπάνη ανεβαίνει στο Artοποιώ

Σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Παπλωματά
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου

Σήμερα Τετάρτη το πρωί
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στους «Blue Champions» της Ευρώπης η εταιρία του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η SciDrones IKE αναπτύσσει ένα πρωτοποριακό σύστημα εντοπισμού θαλάσσιων απορριμμάτων με την χρήση drones και τεχνητής νοημοσύνης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αποζημίωση 45.000 ευρώ για το κολυμβητήριο στα Θέρμα που δεν έγινε ποτέ!

Ο Δήμος Μυτιλήνης μετά τη διάλυση της εργολαβίας το Νοέμβριο του '22 με υπαιτιότητά του, θα πληρώσει αποζημίωση στην τεχνική εταιρεία που εκτελούσε το έργο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ