× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Από αποκριάτικο γλέντι σε αποκριάτικο χορό το Ακράσι

Με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ακρασίου, Νεοχωρίου και Παλαιοχωρίου και... Ερι Πάλε!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/3/2024

Από αποκριάτικο γλέντι σε αποκριάτικο χορό το Ακράσι

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ακρασίου, Νεοχωρίου και Παλαιοχωρίου διοργάνωνουν αποκριάτικο χορό και γλέντι στο εστιατόριο Ευκάλυπτος της Παναγιούδας το Σάββατο 16 Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχουμε προσέξει το μενού που είναι πλούσιο, και με μια καταπληκτική μουσική ορχήστρα. Θα τραγουδήσουμε και το ΕΡΙ ΠΑΛΕ. Θα κληρωθούν και δώρα. Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Τιμή προσκλησης 20 ευρώ» λένε οι διοργανωτές.

Για διάθεση προσκλήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα (Βερβέρης Γιώργος 6977033166, Μύρτα Αθανασέλη 6972284615, Δήμητρα Μαλαμά 6973011178).

Και γλέντι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Εξάλλου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου διοργάνωσε ένα Αποκριάτικο Γλέντι για το περασμένο Σάββατο 9 Μαρτίου στο Πολιτιστικό κέντρο «Γιάννης Κοντέλλης» (πρώην Δημοτικό Σχολείο).

Οι παρευρισκόμενοι πέρασαν όμορφα με τον μουσικό Χρήστο Τυροπωλη που με το ακορντεόν του είπε και τα Αποκριάτικα και «αδιάντροπα» τραγούδια (λόγω των ημερων) και όχι μόνο.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ