× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νικήτρια ξανά η Μαρία Κάσσου στα 5χλμ του Μαραθωνίου Αθήνας

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Μυτιληνιά Μαρία Κάσσου ήταν εκείνη που τερμάτισε πρώτη στα 5χλμ που διεξήχθησαν στο πλαίσιο του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/11/2023

Νικήτρια ξανά η Μαρία Κάσσου στα 5χλμ του Μαραθωνίου Αθήνας

Η Μαρία Κάσσου σε έναν αγώνα στα μέτρα της κατάφερε να υπερασπιστεί την περσινή της νίκη τερματίζοντας σε 16.46.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια των αποστάσεων μπήκε πρώτη στο Καλλιμάρμαρο στάδιο για τον αγώνα 5χλμ. δρόμου στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας. Με χρόνο 16.46 επικράτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη διαδρομή και έχασε για λίγο την κατάρριψη του δικού της ρεκόρ διαδρομής.

Η νεαρή αθλήτρια έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά και ακόμη δεν είναι στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση. Μετά τον αγώνα η ίδια ανέφερε, “Ήταν ένα καλό ξεκίνημα, μια καλή πρεμιέρα. Τελείωσα πιο αργά φέτος τους αγώνες οπότε ξεκίνησα και πιο αργά τις προπονήσεις. Είναι μια περίοδος που ψάχνω τα πατήματά μου και για μένα ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο προπονητικό τεστ. Είμαι ευχαριστημένη από την επίδοση, αν και θα ήθελα το ρεκόρ διαδρομής που έχω από πέρυσι. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μου και λατρεύω αυτόν τον αγώνα. Η ατμόσφαιρα είναι φοβερή”, σχολίασε η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ. 

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Μελίσσα Αναστασάκη με 16.55 και το χάλκινο η Ντενίσα Μπάλα με 17.03.

Επίσης, ο Νέστορας Κολιός συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις στη σεζόν και αναδείχθηκε νικητής στην απόσταση με 14.48, τίτλο που απέσπασε και το 2022. Στη δεύτερη θέση στο αγώνισμα τερμάτισε ο Γιώργος Κύρτσης με 14.55 και στην τρίτη ο Ορφέας Ιωάννου με 14.55.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ