× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Να καταψηφιστεί ο αλεξιπτωτιστής του κ. Μητσοτάκη»

«Ο κ. Στεφανής θα έπρεπε να ερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη για τη διασπάθιση μισού εκατομμύριο ευρώ του ελληνικού λαού για να αγοράσει το περιβόητο δίχτυ που θα σταματούσε τις βάρκες των μεταναστών και των προσφύγων» τόνισε ο Γιάννης Μπουρνούς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/10/2023

«Να καταψηφιστεί ο αλεξιπτωτιστής του κ. Μητσοτάκη»

«Δεν ήταν σημαία ευκαιρίας η συμπαράταξή μας με τους υποψήφιους του συνδυασμού με επικεφαλής τη Βάσω Χοχλάκα» τόνισε ο Γιάννης Μπουρνούς πρώην βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ. Κληθείς, μεταξύ άλλων να σχολιάσει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στον Θράσο Αβραάμ και στo ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm, o κ. Μπουρνούς ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν είμαι ποιμενάρχης που θα δώσει παράγγελμα στο ποίμνιο. Εμείς συλλογικά ως ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ έχουμε εμπιστοσύνη στον δημοκρατικό αισθητήριο των αριστερών και προοδευτικών ανθρώπων. Είμαι φανατικά αντίθετος με την αποχή γιατί από μικρό παιδί στο οικογενειακό μου περιβάλλον έχω μάθει ότι πολλοί άνθρωποι θυσιάστηκαν την περίοδο της δικτατορίας για να εκφραζόμαστε δημοκρατικά μέσα από τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Η χαμηλή συμμετοχή είναι απαξίωση της δημοκρατίας.Να μην αποφασίσουν μόνο οι λίγοι μυημένοι»

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Όπως θα κάνουμε στον Δήμο της Θεσσαλονίκης και στον Δήμο της Αθήνας, όπου δεν έχουμε υποψήφιο που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ προκρίνουμε εκείνον τον υποψήφιο που προέρχεται από τον δημοκρατικό χώρο, κόντρα στον κυβερνητικό υποψήφιο.»

Στην περίπτωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, «η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να ψηφιστεί ο αλεξιπτωτιστής του κ. Μητσοτάκη. Δεν είναι τυχαίες οι επισκέψεις του πρωθυπουργού και οι στρατιές των υπουργών για τον κομματικό υποψήφιο. Οσο κι αν ο κ. Στεφανής λέει ότι θα φέρει το φως, προέρχεται από την ακραία συντηρητική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας.».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μάλιστα ο κ. Μπουρνούς τόνισε ότι «σ’ ένα ευνομούμενο κράτος ο κ. Στεφανής θα έπρεπε να ερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη για τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος και συγκεκριμένα μισού εκατομμύριο ευρώ του ελληνικού λαού λόγω των ακροδεξιών του εμμονών, για να αγοράσει το περιβόητο δίχτυ που θα σταματούσε τις βάρκες των μεταναστών και των προσφύγων. Και τελικά αφού κρίθηκε ακατάλληλο μας ανακοίνωσαν ότι είναι κάπου στο Σαρωνικό κόλπο και θα χρησιμοποιηθεί για απορρυπαντικές χρήσεις στη θάλασσα.»

«Ο κ. Στεφανής είναι εγκάθετος του κ. Μητσοτάκη για να απορροφήσουν οι γνωστοί εθνικοί εργολάβοι όλα τα χρήματα του ΕΣΠΑ και για να γίνει ο ιμάντας της κυβερνητικής πολιτικής», πρόσθεσε. Σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ρ/σ του «Ν» ο κ. Στεφανής, ο κ. Μπουρνούς του καταλόγισε άγνοια στοιχειωδών ζητημάτων των νησιών.

 «Δεν θα ψήφιζα ποτέ τον Στεφανή. Στο παραβάν οι πολίτες έχουν τρεις επιλογές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση σε Ίππειος και Μιστεγνά

Δείτε εδώ τα έθιμα που συνδέονται μαζί της
ΧΩΡΙΑ

Εντυπωσιακές εικόνες από την Ανάσταση στο Μεσαγρό

Οι κάτοικοι του χωριού της Λέσβου τίμησαν την κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης
ΧΩΡΙΑ

Αντιμετωπίσθηκε άμεσα η φωτιά στην Πεδή της Βορειοατολικής Λέσβου

Ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που πήρε φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί γρήγορα η φωτιά στα παρακείμενα πεύκα. Ωστόσο η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής οδήγησε στην γρήγορη κατάσβεση.
ΧΩΡΙΑ

Η Ανάσταση στην Παναγιούδα της Λέσβου

Δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και το λιμανάκι του χωριού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Εντυπωσιακό πανοραμικό βίντεο του «Ν» από τους εορτασμούς σε όλη την πόλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με SKY express το Αγιο Φως στη Μυτιλήνη

Η εταιρεία διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Το έθιμο της «κακαρώνας» στα Δάφια

Ένα θρησκευτικό έθιμο που πήρε πολιτικά χαρακτηριστικά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση στα Μιστεγνά

Περιφορά του Λάβαρου της Ανάστασης στους δρόμους του χωριού θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα
ΧΩΡΙΑ

Προσοχή στις... κακαρώνες

Ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Πυροσβεστική
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Μεταφέρονται οι βροχές που ήταν να ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Λέσβο
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος και στον Επιτάφιο των Μιστεγνών

Μετά το ολονύχτιο μοιρολόι των γυναικών στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ