× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Χαμόγελα αισιοδοξίας στα εκλογικά στρατόπεδα των υποψηφίων

Η κάμερα του «Ν» κατέγραψε τον αναβρασμό που επικρατεί από νωρίς το πρωί στα εκλογικά κέντρα των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών στην πόλη της Μυτιλήνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/10/2023

Χαμόγελα αισιοδοξίας στα εκλογικά στρατόπεδα των υποψηφίων

Αισιοδοξία και χαμόγελα επικρατούν στα εκλογικά κέντρα των υποψήφιων δημάρχων Μυτιλήνης και περιφερειαρχών Βορείου Αιγαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα γραφεία των συνδυασμών έχουν ανοίξει από το πρωί με τους συνεργάτες και τα μέλη των παρατάξεων να είναι επί ποδός για την επίλυση προβλημάτων, τη διανομή ψηφοδελτίων και γενικά την επίβλεψη της εκλογικής διαδικασίας.

Στο επιτελείο του Παναγιώτη Χριστόφα και του Πανάγου Κουφέλου επικρατεί αναβρασμός από νωρίς το πρωί ενώ οι συνεργάτες και των δύο υποψηφίων δημάρχων δηλώνουν εξαιρετικά αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα και τις επιλογές των πολιτών της Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δυναμική η παρουσία στελεχών των συνδυασμών και συνεργατών των δύο ψηφοδελτίων και στα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων Περιφερειαρχών Κώστα Μουτζούρη και Αλκιβιάδη Στεφανή.

Στο επιτελείο του Αλκιβιάδη Στεφανή επικρατεί έντονη κινητικότητα ενώ ανάλογη εικόνα και στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Μουτζούρη όπου οι συνεργάτες του βρίσκονται εκεί από νωρίς το πρωί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αισιόδοξα την ίδια ώρα δηλώνουν και τα στελέχη του ΚΚΕ που στηρίζουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο Μυτιλήνης και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Το εκλογικό Κέντρο της υποψηφίας Δημάρχου Νίκης Τσιριγώτη και της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αγλαΐα έχει ανοίξει από νωρίς στην πλατεία Σαπφούς με έντονη κινητικότητα από το πρωί.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ