× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Είμαστε αισιόδοξοι, θα πέσουν πολλά κόκκινα γαρίφαλα»

Δήλωση της υποψήφιας δημάρχου Μυτιλήνης Νίκης Τσιριγώτη-Ψήφισε στον Παλαιόκηπο η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/10/2023

«Είμαστε αισιόδοξοι, θα πέσουν πολλά κόκκινα γαρίφαλα»

Στο τόπο της ιδιαίτερης καταγωγής της στον Παλαιόκηπο της Γέρας ψήφισε λίγο μετά τις 10 το πρωί η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Μυτιλήνης και υποψήφιο Δήμαρχος Νίκη Τσιριγώτη.

Σε δήλωση της η κ.Τσιριγώτη εξερχόμενη του εκλογικού τμήματος σημείωσε ότι «ήταν ένας δύσκολος προεκλογικός αγώνας καθώς διεξήχθηκε στα βουβά. Ήμασταν η μοναδική παράταξη που ανέδειξε τα μεγάλα προβλήματα του τόπου που απασχολούν τον Λεσβιακό λαό.Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα επιδοκιμάσει τη στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης και θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη έτσι ώστε την επόμενη μέρα με μεγαλύτερες δυνάμεις να παλέψουμε για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα. Είμαστε αισιόδοξοι θα πέσουν πολλά κόκκινα γαρίφαλα σήμερα. Έχουμε δώσει τη μάχη μας με αξιοπρέπεια, με χαμόγελο με αυτό συνεχίζουμε. Είμαστε ήδη νικητές».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ