× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ελάχιστη προσέλευση ετεροδημοτών στη Λέσβο

Τις προηγούμενες ημέρες αλλά και σήμερα Κυριακή 8 Οκτωβρίου

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 8/10/2023

Ελάχιστη προσέλευση ετεροδημοτών στη Λέσβο

Χωρίς ενδιαφέρον για τους συντοπίτες μας που ζουν σε άλλα μέρη της χώρας είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές στη Λέσβο. Αυτό τουλάχιστον βγαίνει ως συμπέρασμα από το γεγονός ότι ήταν ελάχιστη η προσέλευση των ετεροδημοτών με τα πλοία της γραμμής τις τελευταίες ημέρες και σήμερα Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Η ίδια εικόνα είναι και στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης καθώς αφενός δεν θα υπάρχουν έκτακτες πτήσεις για σήμερα Κυριακή 8 Οκτωβρίου και αφετέρου η επιβατική κίνηση των ημερών κινήθηκε στα ίδια επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στην κάμερα του «Ν» ο κεντρικός πράκτορας της Attica Group Ηλίας Πίκουλος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «η κίνηση δεν ήταν αυτή που περιμέναμε για τις δυο εκλογικές αναμετρήσεις σε σύγκριση με τις βουλευτικές εκλογές.Ο κόσμος δεν ήρθε». Σε άλλο σημείο της δήλωσης του ο κ.Πίκουλος εκτίμησε ότι γύρω στα 400 με 500 άτομα είναι εκείνοι που ήρθαν ειδικά για την ψηφοφορία της Κυριακής 8 Οκτωβρίου. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ