× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Περιοδεία του Αλκιβιάδη Στεφανή την Πέμπτη στην Χίο

Επισκέφθηκε το Οικοτροφείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΔΙΟΝΥΣΙΟ»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/10/2023

Περιοδεία του Αλκιβιάδη Στεφανή την Πέμπτη στην Χίο

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», Αλκιβιάδης Στεφανής, περιόδευσε χθες, Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023, στη Χίο, συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Επισκέφθηκε το Οικοτροφείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΔΙΟΝΥΣΙΟ» και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το δυναμικό προσωπικό, τους χώρους και τους ωφελούμενους. Ο κ. Στεφανής δήλωσε: «Το έργο σας είναι εξαιρετικά ιδιαίτερο. Δεν είναι ένα απλό επάγγελμα, αλλά λειτούργημα. Το ευχαριστώ είναι ελάχιστος φόρος τιμής».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπειτα, μετέβη στον Ψυχιατρικό Ξενώνα Χίου «ΟΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» και το Μικτό Κέντρο διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας «ΓΕΦΥΡΑ» Παγχιακού συλλόγου ΑμεΑ στο Νεοχώρι. Εκεί, συνάντησε τους ανθρώπους της Δομής, ενημερώθηκε για τις δράσεις τους και αναζητήθηκαν οι τρόποι, οι δυνατότητες και οι προϋποθέσεις συνεργασίας με την Περιφερειακή Αρχή.

Συναντήθηκε με εκπροσώπους των προέδρων της ΔΕ Αμανής με τους οποίους συζήτησε τις προκλίσεις που αντιμετωπίζουν καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Παραχώρησε συνεντεύξεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την ενημερωτική εκπομπή «Αταίριαστοι», στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΧΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» και στη «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ». Μεταξύ άλλων τόνισε: «Ήρθε η ώρα να έρθει το φως και να φωτίσει το Βόρειο Αιγαίο. Ένα φως με αξίες και ιδανικά. Ονειρεύομαι μια Περιφέρεια στο Βόρειο Αιγαίο που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες. Με πληγώνει που βρισκόμαστε στην τελευταία θέση. Κυρίαρχος στόχος μας να πυροδοτήσουμε τις καρδιές, τις ψυχές και τα όνειρα των ανθρώπων για να κάνουν την αλλαγή και να πάμε μπροστά. Θέλουμε ανθρώπους ευτυχισμένους και περήφανους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Νωρίς το βράδυ είχε την κεντρική προεκλογική ομιλία προς τους πολίτες της Χίου, όπου πραγματοποιήθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα εκπέμποντας το σύνθημα νίκης. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, μέσα από έναν βαθιά πατριωτικό και ενωτικό λόγο μίλησε για το όραμα και τη στρατηγική που έχει για τα νησιά και τους ανθρώπους τους. Ειδικότερα, είπε: «Τα νησιά μας, η Χίος, μπορούν και αξίζουν τα καλύτερα. Ελάτε μαζί μας στο φως, σε ένα πλαίσιο εξωστρέφειας και καινοτομίας. Οφείλουμε και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τα νησιά μας, για το ότι είμαστε ακρίτες και φυλάμε Θερμοπύλες. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις κουκίδες υπερηφάνειας»!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με SKY express το Αγιο Φως στη Μυτιλήνη

Η εταιρεία διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Το έθιμο της «κακαρώνας» στα Δάφια

Ένα θρησκευτικό έθιμο που πήρε πολιτικά χαρακτηριστικά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση στα Μιστεγνά

Περιφορά του Λάβαρου της Ανάστασης στους δρόμους του χωριού θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα
ΧΩΡΙΑ

Προσοχή στις... κακαρώνες

Ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Πυροσβεστική
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Μεταφέρονται οι βροχές που ήταν να ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Λέσβο
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος και στον Επιτάφιο των Μιστεγνών

Μετά το ολονύχτιο μοιρολόι των γυναικών στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρώτη Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Με ήχους από τις καμπάνες και χτυπήματα των ξύλινων στασιδιών στο ναό σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης τον Άγιο Θεράποντα, οι Μυτιληνιοί υποδέχτηκαν το μήνυμα της προσμονής της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στη Σκάλα Λουτρών

Η χορωδία από ομάδα γυναικών μελών του Συλλόγου Μικρασιατών έψαλε τα Εγκώμια
ΧΩΡΙΑ

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ο Επιτάφιος στο Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ

Περιφορά το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής από την αδελφότητα της Μονής και την Ηγουμένη Ταβιθά
ΧΩΡΙΑ

Ένας ξεχωριστός Επιτάφιος στη Σκάλα Συκαμιάς

Περιφορά με καΐκι στο λιμανάκι του χωριού