× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μια μοναδική foodpairing εμπειρία από τις εταιρείες Ποτοποιία Βαρβαγιάννη και Trikalinos

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/6/2023

Μια μοναδική foodpairing εμπειρία από τις εταιρείες Ποτοποιία Βαρβαγιάννη και Trikalinos

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου οι εταιρείες Trikalinos και Ποτοποιία Βαρβαγιάννη παρέθεσαν γεύμα σε εκπροσώπους του Τύπου στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκε foodpairing και tasting των προϊόντων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκδήλωση συγκέντρωσε αξιόλογους δημοσιογράφους που είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία και παράλληλα να συζητήσουν με τα στελέχη των δυο εταιρειών για τη δυναμική πορεία που ακολουθούν στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Η εταιρεία Βαρβαγιάννη παρουσίασε τις ανανεωμένες ετικέτες της καλωσορίζοντας μια νέα εποχή, η οποία ταυτίζεται με την επιδίωξή της για την εντονότερη παρουσία της στη εγχώρια και στη διεθνή αγορά. Παράλληλα, ηεταιρεία Trikalinos μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τα «μυστικά» της παραγωγής των προϊόντων της, που αποτελούν πρεσβευτές του πλούτου της χώρας σε περισσότερες από 42 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το μενού σχεδιάστηκε από την καταξιωμένη σεφ, Νόη Ιωαννίδου, η οποία εμπνεύστηκε τα εξαιρετικά πιάτα αποκλειστικά για την ημέρα του event, αλλά και τους συνδυασμούς μεταξύ του Trikalinos Αυγοτάραχο και του Ούζου Βαρβαγιάννη, ώστε να αναδεικνύεται η μοναδική «ταυτότητα» κάθε προϊόντος μέσα από το foodpairing.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Γιάννης Βαρβαγιάννης,ένας εκ των τριών Διαχειριστών της εταιρείας Βαρβαγιάννη, δήλωσε: «Το Ούζο Βαρβαγιάννη εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Ανανεώσαμε τις ετικέτες των προϊόντων μας και υιοθετούμε μια νέα ταυτότητα, με στόχο την καθιέρωση του ούζου ως μια κυρίαρχη επιλογήκαθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Η ανοδική πορεία μας, από το 1860 μέχρι και σήμερα, σε αγορές εντός κι εκτός συνόρων, υπαγορεύει τη δέσμευσή μας στις αρχές της αδιαπραγμάτευτης ποιότητας και της καινοτομίας. Στρατηγικός μας στόχος για το επόμενο διάστημα είναι η περαιτέρω διεύρυνση της εξαγωγικής μας δραστηριότητας και η διαφοροποίησή μας από τον ανταγωνισμό».

Επίσης, ο Πρόεδρος της εταιρείας Trikalinos, Ζαφείρης Τρικαλινός, επεσήμανε: «Από τις βασικές επιδιώξεις μας είναι η συνεχής επένδυση στην έρευνα, η επιμονή και η αφοσίωση μας στην ανάδειξη του γαστρονομικού και διατροφικού πλούτου των προϊόντων μας. Το διατροφικό προφίλ του Trikalinos Αυγοτάραχο, οι συνεργασίες με καταξιωμένους σεφ αλλά και η παρουσία μας σε περισσότερες από 40 χώρες, πολλές από τις οποίες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, αποτελούν κινητήριο δύναμη για τη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας μας. Απόδειξη των παραπάνω είναι η συνεχής έρευνα και βελτίωση των υπαρχόντων προϊόντων μας καθώς και η ανάπτυξη νέων που θα λανσαριστούν σύντομα στην αγορά».

Τέλος, οι εκπρόσωποι των δυο εταιρειών τόνισαν τη δυναμική των ελληνικών επιχειρήσεων, όταν αυτές συνεργάζονται, καθώς αμφότερες αποτελούν Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγα λόγια για την εταιρεία Τρικαλινός:

Η οικογένεια Τρικαλινός δραστηριοποιείται από το 1856 στην μεταποίηση και εμπορία του αυγοτάραχου. Με το πέρασμα των χρόνων, με αφοσίωση και μεράκι στην παραγωγή ενός άρτιου ποιοτικά και γευστικά προϊόντος, η εταιρία βελτιώνει συστηματικά την παραγωγική διαδικασία του αυγοτάραχου διατηρώντας αναλλοίωτα τα διατροφικά του χαρακτηριστικά. Το διατροφικό προφίλ του Αυγοτάραχου Trikalinos έχει αποτελέσει μελέτη περίπτωσης ερευνών Πανεπιστημίων και Επιστημονικών περιοδικών ανά τον κόσμο. Χάρη στην μοναδική ποιότητα και γεύση αλλά και τις σύγχρονες συσκευασίες τους, τα προϊόντα της εταιρίας έχουν διακριθεί σε όλο τον κόσμο και έχουν αποτελέσει έμπνευση για τη δημιουργία κορυφαίων πιάτων που φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων σεφ. Σήμερα, τα προϊόντα της εταιρίας Τρικαλινός εξάγονται σε 42 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Λίγα λόγια για την εταιρεία Βαρβαγιάννη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιστοί φύλακες της παράδοσης των 160 χρόνων, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από το 1860 όταν έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Με πολλή αγάπη και μεράκι, η εταιρεία Βαρβαγιάννηεπιλέγει προσεκτικά αγνά, φυσικά υλικά, τα οποία σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση αλλά και με την χρήσιμη συμβολή της τεχνολογίας οδηγούν στη δημιουργία ενός εκλεκτού ελληνικού ποτού, του ούζου, με το οποίο το όνομα της εταιρείας Βαρβαγιάννη έχει καταφέρει να ταυτιστεί παγκοσμίως.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Προϊόντα περιποίησης δέρματος από φύλλα ελιάς!

Η Δήμητρα Πάλλη και η Τάνια Κωφίδου μάς εξηγούν πώς αξιοποίησαν την κολοβή ελιά της Λέσβου, τα ευρήματα του εργαστηρίου Χημείας του ΕΚΠΑ για να δημιουργήσουν προϊόντα καθαρισμού, θρέψης, αναζωογόνησης και απόλαυσης
ΑΓΟΡΑ

Για γεωργικά μηχανήματα, εφόδια και μελέτες: Νικόλαος Βομβονής και ΣΙΑ ΟΕ

Βρίσκεται στο 6ο Χιλιόμετρο Μυτιλήνης-Θερμής (Έναντι του Αφάλωνα) στη Μυτιλήνη
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έκτακτη δρομολόγηση του Asterion II

Μπαίνει στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη τα Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου για να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς οχημάτων και φορτηγών
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η πρώτη πτήση από Αυστρία στη Λέσβο

Μετά από πολυετή απουσία, που δεν υπήρχε σύνδεση, επέστρεψε η πτήση charter και θα πραγματοποιείται έως τις αρχές Οκτωβρίου
ΕΛΛΑΔΑ

Όλα καλά με τις φορολογικές δηλώσεις λέει η ΑΑΔΕ

Δημιουργία εντυπώσεων από την πλευρά των λογιστών βλέπει η φορολογική διοίκηση σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις για τα προβλήματα στην διαδικασία κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο

Ευχάριστη πρωινή έκπληξη είχε μια ομάδα Τούρκων τουριστών την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΕΡΓΑΣΙΑ

Πανυπαλληλική απεργία την Τρίτη 21 Μαΐου

24ώρη απεργία έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, απεργιακή συγκέντρωση στη γενική γραμματεία Αιγαίου στη Μυτιλήνη διοργανώνει το Ν.Τ. Λέσβου της ΑΔΕΔΥ
ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος κατάρτισης του Επιμελητηρίου Λέσβου

Μέχρι την Τετάρτη 22 Μαΐου η υποβολή των ενστάσεων
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έλληνες και Τούρκοι, με προορισμό τον Μανταμάδο στη χάρη του Αρχαγγέλου

Χιλιάδες επισκέπτες καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας ακτοπλοϊκά στη Λέσβο για το πανυγήρι του Ταξιάρχη. Μεγάλο ενδιαφέρον και από τους Τούρκους επισκέπτες οι οποίοι μεταβαίνουν στο προσκύνημα για να δουν τα δρώμενα
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αγρότες και κτηνοτρόφοι, σάκκος του μποξ για ΟΠΕΚΕΠΕ και Υπουργείο

Ανακοίνωση από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου για τις πληρωμές των επιδοτήσεων και τα προβλήματα που προέκυψαν
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ξεκίνημα μετ’ εμποδίων για τις φορολογικές δηλώσεις

Σωρεία προβλημάτων διαπιστώνουν οι λογιστές
ΕΡΓΑΣΙΑ

12 θέσεις στο Δήμο Μυτιλήνης

Μέχρι την Πέμπτη 23 Μαΐου η υποβολή των αιτήσεων