× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στο Μουσείο Βρανά «για την έδρα που θα εκλέξουμε»

Με απαράμιλλο ξεναγό τον Νίκο Σηφουνάκη, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης βρέθηκε στο μουσείο Ελαιοτριβείο στον Παπάδο Γέρας Λέσβου

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 20/4/2023

Στο Μουσείο Βρανά «για την έδρα που θα εκλέξουμε»
κάμερα- βίντεο Παναγιώτης Μπαλάσκας

Τυχερός για μια απαράμιλλη ξενάγηση από τον πρώην υπουργό, Νικο Σηφουνάκη στο ανακαινισμένο μουσείο Ελαιοτριβείο Βρανά στον Παπάδο Γέρας στη Λέσβο, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης από την αυλή του μουσείου, το μεσημέρι της Πέμπτης κατά την προεκλογική του επίσκεψη στη Λέσβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μουσείο Ελαιοτριβείο Βρανά ήταν ο δεύτερος σταθμός του Νίκου Ανδρουλάκη στη Λέσβο, μετά την Καλλονή και τον Δήμο Δυτικής Λέσβου, όπου έριξε τα βέλη του κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, συναντώντας τη Δημοτική Αρχή του Ταξιάρχη Βέρρου στο γραφείο του.

Πέρα από τον Νίκο Σηφουνάκη, τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ συνόδευσαν υποψήφιοι βουλευτές και βουλεύτριες Ν. Λέσβου του κόμματος, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας και κάτοικοι της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εχει ανάγκη η Ελλάδα να στηρίζει τους ανθρώπους που βλέπουν στο μέλλον και από ανθρώπους όπως τον Νίκο Σηφουνάκη που τιμά τη χώρα, τη Λέσβο, τον πολιτισμό, την οικονομία και τον τουρισμό. Ο τουρισμός δεν είναι μόνο η εμπειρία της θάλασσας και του ήλιου. Αυτό το έργο, αυτό το μουσείο είναι σε αυτή την κατεύθυνση, είναι υπόδειγμα» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης ευχαριστώντας από καρδιάς για τη φιλοξενία και την ξενάγηση τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα έκανε λόγο για υπόδειγμα προσφοράς, το οποίο συσχέτισε και «με την έδρα που θα εκλέξουμε» στον Νομό Λέσβου, συνδέοντας τον δεύτερο σταθμό της επίσκεψής του με το προεκλογικό κλίμα.

Με στελέχη του κόμματος επρόκειτο να γευματίσει στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο 13ο μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας ο Περιφερειάρχης

Παρακολούθησε την παρουσίαση ψηφιακών εργασιών που πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Λέσβου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ερμού, σχολεία και σημαίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Μεγάλη δράση εν όψει των ευρωεκλογών στα καταστήματα της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Συμβουλές‑οδηγίες της Τροχαίας για τους προσκυνητές του Ταξιάρχη Μανταμάδου

Για την ασφαλή κίνηση των οδηγών οχημάτων και των πεζών
ΧΩΡΙΑ

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο προσκύνημα των Αρχαγγέλων στον Μανταμάδο»

Ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Προσκυνήματος πατήρ Ευστράτιος Δήσσος μίλησε για το ιστορικό της μεγάλης γιορτής και τους χιλιάδες προσκυνητές από όλη την χώρα που ήδη καταφθάνουν με κάθε μέσο
ΧΩΡΙΑ

Έκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για τον Ταξιάρχη Μανταμάδου

Το τριήμερα Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Μαΐου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ξεκίνημα μετ’ εμποδίων για τις φορολογικές δηλώσεις

Σωρεία προβλημάτων διαπιστώνουν οι λογιστές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Εκθεση φωτογραφίας του Μιχάλη Μπάκα

Στη ΦΕΜ, με θέμα τα ζώα, τα φυτά και τους οικοτόπους των προστατευόμενων περιοχών της Λέσβου
ΧΩΡΙΑ

Θλίψη Βέρρου για το Πνευματικό Κέντρο της Καλλονής

«Στερεί από τις γενιές του σήμερα και του αύριο ένα κομμάτι ιστορίας που έγινε στάχτη»
ΧΩΡΙΑ

Γιορτάζει ο Ταξιάρχης, γιορτάζει η Λέσβος

Αναλυτικά το πρόγραμμα των θρησκευτικών τελετουργιών προς τιμή του Αρχαγγέλου που ξεκινούν το Σάββατο 18 Μαΐου
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Δια πυρός 2024» για καλύτερη αντιπυρική οργάνωση στη Λέσβο

Το σενάριο της άσκησης στην οποία συμμετείχαν η Πυροσβεστική, οι Δήμοι, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Δασική Υπηρεσία, περιλάμβανε φωτιά μεγάλης κλίμακας στους Λάμπου Μύλους
ΥΓΕΙΑ

«Δεν αντέχουμε άλλο να πεθαίνουμε με την υποβάθμιση της Υγείας»

Ανανοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για την πανυγειονομική απεργία της Τετάρτης 16 Μαΐου