× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το τόλμησε ξανά ο Χριστόφας!

Ο επικεφαλής του "ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο" ολοκλήρωσε με επιτυχία τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, επιβεβαιώνοντας την αγάπη του για τον αθλητισμό και το τρέξιμο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/11/2019

Το τόλμησε ξανά ο Χριστόφας!

Για μια ακόμα χρονιά στάθηκε στη γραμμή εκκίνησης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας κι όχι μόνο έτρεξε, αλλά κατάφερε να περάσει και τη γραμμή του τερματισμού. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Χριστόφα, για τον οποίο το 2019 είχε αρκετό... τρέξιμο, διεκδικώντας την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με πολλές αυτοδιοικητικές υποχρεώσεις, αλλά λιγότερες προπονήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο" και περιφερειακός σύμβουλος έχει δηλώσει πολλάκις την αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικά για το τρέξιμο, συμμετέχοντας με κάθε ευκαιρία σε διάφορες διοργανώσεις εντός και εκτός νησιού. Το να τερματίσει όμως και φέτος στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν, δεδομένων των συνθηκών, μια μεγάλη νίκη.

Ο Χριστόφας έτρεξε τα 42,2 χλμ σε 3 ώρες, 56 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε στην προετοιμασία του, έναν τραυματισμό και κάποια περιττά κιλά από την περίοδο των εκλογών.

Σε ένα προσωπικό του μήνυμα στο facebook, ο ίδιος ευχαρίστησε την οικογένειά του αλλά και κοντινούς του ανθρώπους, που τον βοήθησαν να ολοκληρώσει την ιστορική διαδρομή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα επιμονής και πίστης σε κάθε στόχο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"#42.195m, Μαραθώνιος Αθήνας 2019! Θα μπορούσα να γράψω πολλά, για το τηλεφώνημα στον Tzortzakis Stamatoglou τον Ιούνιο μετά τις εκλογές ότι θέλω να προσπαθήσω πάλι, για τον τραυματισμό και τη βοήθεια του Paris Taratoris, για τα παραπανίσια κιλά που με δυσκόλευαν...

Σημασία έχει ότι στάθηκα στη γραμμή εκκίνησης και ότι κατάφερα να τερματίσω στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Ευχαριστώ τη Vaso Tataki, την Ελισάβετ και τον Μιχάλη για την υπομονή τους τις ώρες που έλειπα από το σπίτι για τις απαραίτητες προπονήσεις. Φυσικά τον Γιώργο, ξέρει αυτός....

...Η διαδρομή πάντα σου δείχνει τις αντοχές σου και εκεί ανακαλύπτεις πώς θα τις ξεπεράσεις. Μη σταματάς ποτέ να προσπαθείς, μη σταματάς να πιστεύεις πως μπορείς να γίνεις καλύτερος..."

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν αρκετοί οι μαραθωνοδρόμοι από τη Λέσβο, που συμμετείχαν στον Άμα 2019, για τους οποίους θα γίνει αναλυτικό ρεπορτάζ εντός της ημέρας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Παράκληση για τους μαθητές

Την Κυριακή 26 Μαΐου στον ναό του Αγίου Θεράποντα στη Μυτιλήνη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

2η η Πανεπιστημονική για την κεντρική αντιπροσωπεία του ΤΕΕ στη Λέσβο

Ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα στην παράταξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς στη Λέσβο

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί το νησί την Παρασκευή 24 Μαΐου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Απόστολος Πατέστος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

Εκλέχθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο κύκλος του νερού

Περιβαλλοντική εκπαίδευση σε μαθητές του 1ου Προτύπου Γυμνασίου Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

17 ‑ 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες KRAVARA ENDURO ΜΤΒ 2024

Σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου Βασίλη Βουρσούκη, Παναγιώτη Δελημήτρο, Λευτέρη Τιτιρέκη και Δημήτρη Καραντώνη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μια κάρτα, μια ποια κάρτα; Μια κάρτα Πειραιώς!

Με «υπογραφή» του Εμπορικού Συλλόγου, η προκυμαία Μυτιλήνης φιγουράρει σε κάρτες ΑΤΜ σε μια φωτογραφία αρκετά παλιά
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προεκλογικό περίπτερο και περιοδείες από τη Νέα Αριστερά

«Θα διεξάγονται συναντήσεις και εκδηλώσεις για τις οποίες θα ενημερώνεται το κοινό»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Βραβείο Μπότση» στο Στρατή Μπαλάσκα

Το κορυφαίο «ειδικό βραβείο περιφερειακού ρεπορτάζ» απονεμήθηκε σήμερα στο Μυτιληνιό δημοσιογράφο, σε τελετή στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας
ΑΤΖΕΝΤΑ

Σεμινάριο μητρικού θηλασμού για έγκυες και νέες μητέρες

Με τη μαία, Εριφύλη Κώστογλου, στο Λευκό Χαρτί στην Επάνω Σκάλα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ψέμα της ΝΔ ότι οι δομές‑ φυλακές προσφύγων θα είναι άδειες»

Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ για τις δηλώσεις του υπουργού Μετανάστευσης στη συνέντευξη που έδωσε στο «Ν»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Τροχαίο ατύχημα στον Καρά Τεπέ

Την Δευτέρα 20 Μαΐου το πρωί